- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
Siz baya hamilelik belirtilerini yazıyorsunuz. Biraz sabretmek ve test yapmaktan başka yapacak bir şey yok.İltihap olsa sistit olunca bende yanma ve kokulu akıntı oluyor bunlar yok kaşık ağrısına bugün göğüs ağrısı da eklendi göğsüme değince acıyor özellikle sağ göğsüm anlamadım vallahi
Belirtilerin nelerdi peki canımAdet biter bitmez olan ilişkiden hamile kalmıştım.
Kasık ağrısı ve meme sızlaması. Ve tabi ki bel ağrısı. 6 haftalıkken düşük yaptım ama öncesinde belirtiler buydu.Belirtilerin nelerdi peki canım
Bana da öyle geliyor şiddetli bir kasık ağrısı sol kasık tarafında böyle toplanma hissettim bir ara bir kere netten baktım sap kasıkta olsa belirti değilmiş lakin bebek sola yerleşirmiş bir ağrı ya da çekilme hissetmek olasıymış ilk gebeliğimde yoktu bu. Göğüs beni şüpheye düşürdü işte özellikle süt bezelerim normal duruyor göğüs ucum bugün biraz morarmaya başladı ve sağ göğsüme dokununca felaket bir ağrı. Bir de dün gözüm karardı hepsi birden oluyor daha da baya var adete bir iki gün kala çıkar ancak idrardaSiz baya hamilelik belirtilerini yazıyorsunuz. Biraz sabretmek ve test yapmaktan başka yapacak bir şey yok.
Benim de hepsi var bilemedim... adet öncesi mi yaptın testi canım? Bu arada çok üzüldüm rabbim tekrar nasip eder inşallah tez vakitteKasık ağrısı ve meme sızlaması. Ve tabi ki bel ağrısı. 6 haftalıkken düşük yaptım ama öncesinde belirtiler buydu.
Adet olmam gereken gün test yapmıştım canım. O gün göğüs şişliği ayyuka çıkmıştı.Benim de hepsi var bilemedim... adet öncesi mi yaptın testi canım? Bu arada çok üzüldüm rabbim tekrar nasip eder inşallah tez vakitte
Boşluklarında da oluyor muydu ağrı sağ sol boşluk canımAdet olmam gereken gün test yapmıştım canım. O gün göğüs şişliği ayyuka çıkmıştı.
Amin inşaAllah.
Yok olmuyodı. Herkeste farklıdır az sabret test sonucu gösterir zaten her şeyi.Boşluklarında da oluyor muydu ağrı sağ sol boşluk canım
Ayyy evet çok heycanlı sen karbonat testi falan yaptın mı ya da limon :)))Yok olmuyodı. Herkeste farklıdır az sabret test sonucu gösterir zaten her şeyi.
Yok yapmadım, süpriz bi gebelikti beklemiyordum sadece eczaneden test alıp yaptım o kadar :)Ayyy evet çok heycanlı sen karbonat testi falan yaptın mı ya da limon :)))
Ben yaptım karbonatta köpürdü. Limonda da tortular dibe çöktüYok yapmadım, süpriz bi gebelikti beklemiyordum sadece eczaneden test alıp yaptım o kadar :)
Tatlım göğüs ağrıları da başladı adetime 12 gün var şuan adet ağrısı ya da belirtisi olsa bu kadar erken olmaz asla
Kuzum benim bir kızım var da bu biraz anı oldu beklemeyince her şey belirti gibi geliyor Şuan mesela sağ göğsüm sızlıyor kasık ağrım var ilk gebeliğimde de vardı bunlar hep acabadayım adetime 12 gün kaldı ne zaman test yapayım acaba haftaya yapsam mıAdetime 7-8 gün kala hamile olduğum netleşti ama rahmime düştüğü gibi anladım ben göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı baş dönmem bulantı kirpiğim çapraz çaprazdı düşün bunlar çok erken belirtilerdir tatlım
Kuzum benim bir kızım var da bu biraz anı oldu beklemeyince her şey belirti gibi geliyor Şuan mesela sağ göğsüm sızlıyor kasık ağrım var ilk gebeliğimde de vardı bunlar hep acabadayım adetime 12 gün kaldı ne zaman test yapayım acaba haftaya yapsam mı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım benim teşekkür ederim:)Allah bağışlasın tatlım benim daha ilk olucak inşallah bence haftaya yap çıkar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım benim teşekkür ederim:)
Kaldı 5Amin çok teşekkür ederim tatlım
Kaldı 5beni gör
Testi yapmaya korkuyorum şuan resmen birkaç gün daha mı beklesem tansiyonum baya düştü dün,sürekli bir uyku isteği, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bilemedim şuan yapsam mıBence artık test yapmaya başla tatlım en uygun testlerden al adet gününe kadar hergün bir tane yap varsa koyulaştığını görüceksin ya da direk kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?