Çok önemli lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim?

Siz baya hamilelik belirtilerini yazıyorsunuz. Biraz sabretmek ve test yapmaktan başka yapacak bir şey yok.

Siz baya hamilelik belirtilerini yazıyorsunuz. Biraz sabretmek ve test yapmaktan başka yapacak bir şey yok.
Bana da öyle geliyor şiddetli bir kasık ağrısı sol kasık tarafında böyle toplanma hissettim bir ara bir kere netten baktım sap kasıkta olsa belirti değilmiş lakin bebek sola yerleşirmiş bir ağrı ya da çekilme hissetmek olasıymış ilk gebeliğimde yoktu bu. Göğüs beni şüpheye düşürdü işte özellikle süt bezelerim normal duruyor göğüs ucum bugün biraz morarmaya başladı ve sağ göğsüme dokununca felaket bir ağrı. Bir de dün gözüm karardı hepsi birden oluyor daha da baya var adete bir iki gün kala çıkar ancak idrarda

Kasık ağrısı ve meme sızlaması. Ve tabi ki bel ağrısı. 6 haftalıkken düşük yaptım ama öncesinde belirtiler buydu.
Benim de hepsi var bilemedim... adet öncesi mi yaptın testi canım? Bu arada çok üzüldüm rabbim tekrar nasip eder inşallah tez vakitte

Benim de hepsi var bilemedim... adet öncesi mi yaptın testi canım? Bu arada çok üzüldüm rabbim tekrar nasip eder inşallah tez vakitte
Adet olmam gereken gün test yapmıştım canım. O gün göğüs şişliği ayyuka çıkmıştı.

Amin inşaAllah.

Tatlım göğüs ağrıları da başladı adetime 12 gün var şuan adet ağrısı ya da belirtisi olsa bu kadar erken olmaz asla

Adetime 7-8 gün kala hamile olduğum netleşti ama rahmime düştüğü gibi anladım ben göğüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı baş dönmem bulantı kirpiğim çapraz çaprazdı düşün bunlar çok erken belirtilerdir tatlım

Kuzum benim bir kızım var da bu biraz anı oldu beklemeyince her şey belirti gibi geliyor Şuan mesela sağ göğsüm sızlıyor kasık ağrım var ilk gebeliğimde de vardı bunlar hep acabadayım adetime 12 gün kaldı ne zaman test yapayım acaba haftaya yapsam mı

Allah bağışlasın tatlım benim daha ilk olucak inşallah bence haftaya yap çıkar

Kızlar tansiyonum düştü mide bulantısı var kusma yok 6 gün sonra regl olmam gerekiyor

Bence artık test yapmaya başla tatlım en uygun testlerden al adet gününe kadar hergün bir tane yap varsa koyulaştığını görüceksin ya da direk kan ver
Testi yapmaya korkuyorum şuan resmen birkaç gün daha mı beklesem tansiyonum baya düştü dün,sürekli bir uyku isteği, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bilemedim şuan yapsam mı
Ya da birkaç gün kaldı geçmesini beklesem mi içimden bir ses hamile olabilirsin diyor bu arada ateş ölçümü yaptım 37.0 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…