Çok önemli lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim?

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
30
Kızlar merhaba benim acil yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 8 ağustosta bitti.Eşimle adetim bittikten bir gün sonra yani 9 ağustosta birliktelik oldu korunmasız olarak. 3 gün yani 12 ağustosta tekrar bir birlikteliğimiz oldu korunmasız... Ve ilişkiden 5 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım. Gebelik oluşması mümkün mü sizce ella kullandığı halde hamile kalan arkadaşlar var mı bir de adetten birkaç gün sonrası hamile kalmaya elverişli günler değil. Mümkün müdür sizce cevaplarınızi bekliyorum kızlar

İlk birliktelikte hamile kalmış olabilirsiniz istemediğiniz halde ustuste korunmasız ilişki çok risklidir. Bunun cevabını regl zamanı net bir şekilde alacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İlk birliktelikte hamile kalmış olabilirsiniz istemediğiniz halde ustuste korunmasız ilişki çok risklidir. Bunun cevabını regl zamanı net bir şekilde alacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama adetten sonraki gün olan ilişkide hamile kalma riski yok diye birçok doktor yazısı okudum yeni yumurtalar daha oluşmadığı için... ve zaten ella 5 günlük bir koruma sağlıyor aslında kazara oldu ilki hamile kalma riski yok diye dikkat etmedim.ikincisinde zaten ilaç aldım hemen

Canım ben ilk kizima reglimin bittiği gün hamile kaldım olmaz oluverir bu kızımı da reglden 2 gün önce kaldım tarihlerine bile eminim istemiyorsanız olmaz inşaAllah.

Canım ben ilk kizima reglimin bittiği gün hamile kaldım olmaz oluverir bu kızımı da reglden 2 gün önce kaldım tarihlerine bile eminim istemiyorsanız olmaz inşaAllah.

Riskli o zaman desene bir tane kızımız var bizim ikinci şuan erken aslında istiyoruz ama zamanı değil sanki hazır değiliz. Hiç ella kullandın mı? Adetin düzenin bozuyormuş şaşıyormuş adet şimdi ben kullandım ya ondan mı bilmiyorum adetime 13 gün var ama kasıklarım ağrıyor. İdrar rengi koyu değil normal. Göğüslerde koyulaşma yok. Ama ne bileyim içimden bir ses sanki var diyor

Ben hiç kullanmadım ama kullananlar da regl düzensiz yoğun az gibi yorumlar yapıyorlar yalnış yönlendirme yapmayayım. İlacın içinde yüksek hormon olduğu için etkilemiş olabilir seni.

Ben Ella kullandim 20 gun falan geciktirdi beni ve adetimin duzene girmesi aylar aldi. Eger adetiniz gecikirse - ki gecikecektir- telas yapmayin.

Ben hiç kullanmadım ama kullananlar da regl düzensiz yoğun az gibi yorumlar yapıyorlar yalnış yönlendirme yapmayayım. İlacın içinde yüksek hormon olduğu için etkilemiş olabilir seni.

Olabilir ama dün tuhaf bir şey hissettim sol kasık tarafıma doğru bir toplanma hissettim kafam çok karışık 2 hafta var daha adete meraktan çatlayabilirim

Olabilir ama dün tuhaf bir şey hissettim sol kasık tarafıma doğru bir toplanma hissettim kafam çok karışık 2 hafta var daha adete meraktan çatlayabilirim
Vallahi ne diyeyim şimdi ben regl olmama 6 gün kala kan tahlili yaptırdım gebelik çıktı en azından bir süre dişini sıkacaksın ya da bir kadın doguma gidip rahmine baktiracaksin.

Ben Ella kullandim 20 gun falan geciktirdi beni ve adetimin duzene girmesi aylar aldi. Eger adetiniz gecikirse - ki gecikecektir- telas yapmayin.

Ellayı ilk kullanışınızda mı oldu? Ben de şöyle belirtiler var siz yaşadınız mi elladan sonra? Mide yanması, sol kasık tarafında bir kere toplanma oldu, süt renginde kesik akıntı, kasık ağrılarım başladı bugün adetime daha 2 hafta var

Vallahi ne diyeyim şimdi ben regl olmama 6 gün kala kan tahlili yaptırdım gebelik çıktı en azından bir süre dişini sıkacaksın ya da bir kadın doguma gidip rahmine baktiracaksin.
En iyisi ben adet günüm geçene kadar bekleyeyim olmazsa umut etmiş olurum ne olursa olsun insan düşününce heyecanlanıyor

Canim ne yazik ki ben o ay hamile olabilecegimden hic suphe etmedigim icin belirti vb seyleri dinlemedim kendimde. Oldu olmadi diyemem. Ama adetim 1 hafta gecikince ya acaba ilac ise mi yaramadi dedim, o ara biraz kasik agrim oldu ama sanirim adetim gecikince zorladi beni ondan oldu diye dusunuyorum. Test yaptim negatifi görünce biraktim yine kendimi dinlemeyi. 1 2 hafta sonra da adeti gordum ama omrumden omur gitti o adetimde. Sancidan bayilacak kivama geldim ilk gun süründüm desem hic abartmış olmam. Ve evet ilk kez kullanisimdi bir daha da asla demeyeyim ama aslaa :)))

Valla tatlım benim belirtiler var gibi okudun zaten beni o şüpheye düşürüyor hadi elladan desem adet olacakmışım gini kaşık ağrım var bugün yerleşme mi demeden edemiyorum

Valla tatlım benim belirtiler var gibi okudun zaten beni o şüpheye düşürüyor hadi elladan desem adet olacakmışım gini kaşık ağrım var bugün yerleşme mi demeden edemiyorum

Yani bir evladiniz varmis Allah bagislasin, siz daha iyi bilirsiniz hamilelik asamalarini ama bana sorarsaniz adetin hemen bitiminde hamile kalmak dusuk bir ihtimal bilirsiniz yumurtlama gunleri genelde adetten 14 gun oncedir. Sizin yumurtlama günleriniz ve dongunuz nasil siz daha iyi bilirsiniz. Bence belirtilere takılmayin herkesin burda sorsaniz belirtisi var. Siz kendi ozelinizde degerlendirin.

Düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum ama şiddetli bir kasık ağrısı çekiyorum anlayamadım adet olacakmışım gibi ama olmama imkan yok 13 gün var çözemedim

Düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum ama şiddetli bir kasık ağrısı çekiyorum anlayamadım adet olacakmışım gibi ama olmama imkan yok 13 gün var çözemedim

Iltihap olabilir mi? Bence bir kan ve idrar tahlili yaptirin hem de gebelige baktirirsiniz.

Kasık ağrısı rahme düştüğü gibi olur belki hamilesin belki de değilsin şans %50 %50 sonuçta ikinci iliskiden sonra hapı içmişsin tatlım yani kalmışta olabilirsin
Tatlım göğüs ağrıları da başladı adetime 12 gün var şuan adet ağrısı ya da belirtisi olsa bu kadar erken olmaz asla

Iltihap olabilir mi? Bence bir kan ve idrar tahlili yaptirin hem de gebelige baktirirsiniz.
İltihap olsa sistit olunca bende yanma ve kokulu akıntı oluyor bunlar yok kaşık ağrısına bugün göğüs ağrısı da eklendi göğsüme değince acıyor özellikle sağ göğsüm anlamadım vallahi

Adet biter bitmez olan ilişkiden hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…