Cok onemli karar..Donum noktasi,fikirlerinizi bekliyorum..

o adam evli çıkabilir, neler okuyoruz burada. iyice araştırmadan bir işe kalkışmayın bence.

senin adına cok sevındım.ama bıraz bekle derim.yenı bır evlilik bıtırmıışsın,basını dönduren bırı cıkmış.ask gözünü kör etmesın inş yoktur ama acaba göremediğin bırseyler olabılırmıı? hakkında hayırlısı olsun canım

sizin daha önceki konunuza da yorum yapmıştım boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz bu bahsttiğiniz adama da gerçekten aşık olduysanız yani onsuz olamam diyorsanız bence gidin peşinden

bence ondan bir sene zaman isteyin korkularınızdan bahsedin sağlıklı düşünsün yıllar sonra kavuşmanın heycanı ile mantıksız davranmamalı
1 yıl sonra onun yanına gitmek mantıklı eğer herşey yolunda giderse dediği gibi dürst bir insansa yeni bir ülkede daha güzel işler başarabilirsiniz iş çok önemli ama aşk paha biçilemez

şey ne diyorum ben; bu adamın şu anki hayatını araştırsanız?? Buralarda hısım akraba vardır elbet. Körü körüne ateşe atlamadan önce... Çaktırmadan; içini rahatlatmak için.,,,

Bir şans ver bakarsın o ülkedede iş yaparsın

tatlım buraya üye olduğumdan beri bin çeşit yazı okudum aklımca yorumlar yaptım ama ilk kez bi yazı beni bu kadar etkiledi, ne yadırgadım ne garipsedim sadece tatlı bi tebessüm belirdi yüzümde, belki bu Allahın sana bi lütfudur bence aşkının peşinden git, ben genelde mantığa dayalı yorumlar yaparım ama hep mantık nereye kadar be güzelim yaşa bu aşkı, yıllarca unutamamışsın o da unutamamış belli, dibine kadar git başka dicek bişey bulamıyorum

29/07/2011

21/12/2011

bu kadar kısa süre zarfında, depresyon gibi travmatik bir dönem atlatmışken, duygularınızla hareket etmeniz çok anlamlı olmaz bana kalırsa..

yeni bir ilişkiye başlamınız çok güzel.. ancak evlilik planları yapmak için biraz daha düşünmeniz gerekmez mi?

ikimiz de çocuk istiyoruz diyorsunuz bir avazda.. boşanma stresini yeni üzerinden atmış bir insan olarak, evlilik, çocuk gibi kararları bu kadar acele almayın; şu an için babanızın dediği gibi önceliğiniz hayatınızı bir raya oturtmak olsun derim ben..

sizin daha önceki konunuza da yorum yapmıştım boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz bu bahsttiğiniz adama da gerçekten aşık olduysanız yani onsuz olamam diyorsanız bence gidin peşinden

evet Giesele, hatirliyorum seni ve mantikli yorumlarini..bosandim evet..ve her gecen gun dogru bir karar aldigima emin oluyorum..hani bazi insanlar insani asagi ceker ya, sanki oyle olmus..bosanir bosanmaz islerim, sagligim, hersey yoluna girmeye basladi ve ustune bir de bu..gercekten cok farkli biri, 14 yil once de oyleydi..hala da oyle..farkli bir bakis acisi var..kulturlu, bilgili, saygili, ailesine sahip cikan biri..bazi yorumlari oyle onemli ki benim icin..mesela bir gece yine benim depresif krizim tutmustu, tam da o aradi, agliyordum..ne zaman iyilesicem ben dedim.."sen hasta degilsin, sadece cok hassassin, cok uzuldun..ruzgar degince kusen manolya gibisin sen, benim kucuk manolyamsin" diye seviyor beni..ve bunun samimi oldugunu cok iyi biliyorum..gitmek istiyorum ama tekrar hata yapmaktan da deli gibi korkuyorum...

Ask paha bicilemez de,1 sene bekleyemem ben ya :) hadi ben beklerim ama o asla beklemez ki..ben gelmiyorum dedigim anda toplanip gelicek, toplanmasi, o bu, 2-3 ay surse subat gibi burda..sonra ugras dur, mutsuz mu oldu, isini ne yapti diye dusun dur...durust bir insan oldugunu biliyorum ama oyle hemen guvenmek imkansiz artik benim icin..

şey ne diyorum ben; bu adamın şu anki hayatını araştırsanız?? Buralarda hısım akraba vardır elbet. Körü körüne ateşe atlamadan önce... Çaktırmadan; içini rahatlatmak için.,,,

Sevgili Tadukhepa, benim ablam da amerikada yasiyor ve gerekli arastirmalari yaptilar, bana soyledigi hersey dogru..evli falan da degil ve isi gucu de dogru..zaten adam mimar ve kendi isini yapiyor, ben nasil derim simdi ona 15 yildir orda ugrasip kurdugun duzeni yik gel diye..ki benim burda zaten belli bir duzenim yok..yani ailemin yanindayim ama vazgecemeyecegim bir isim yok..aslinda kendi isimi yapmaya basladim, cok da iyi gidiyor..devlet tesvikleriyle buyutmeye calistigim bir isim var...onu seviyorum evet ama ogrendim ki artik ask oyle unutlumaz, gecmeyen birsey degil..kocama da cok asiktim ama 2 yil icinde oldu gitti askim..o yuzden mantikli bir secim yapmak istiyorum...

Cok tesekkur ederim yorumun icin..inan benim de kalbimden gecen bu..kalbime biraksam yarin ucaktayim :) ama mantigim durduruyor beni..hey diyor, arkadasim akilli ol bakalim nereye?? :) cok ilginc bir hikaye aslinda ve cok tatli..cunku karsimda gercekten seven bir insan var..aileye hasret kalmis, biraz da yalniz..belki o yuzden biraz da bana bu kadar tutunmasi ama biliyorum ki baskasi olsa bu kadar da ugrasmazdi..sonucta 9 yil birlikte yasadigi da bir turk kadini ve evlenmemis onunla..annesiyle tanistim o turkiyedeyken, ki annesi de yurtdisinda yasiyor ( amerikada degil), bana dedi ki " benim oglum senden ayrilip benim yanima yurtdisina geldiginde oyle cok aci cekti ki, ben onun o halini gordum ve bir daha o halde gormek istemiyorum, yine uzeceksen uzak dur cocugumdan" dedi..kadin yirticakti beni valla :) gidersem yalniz da olmayacagim o kadar, ablamlardan 4 saatlik bir ucus uzakliginda olucam ama iste zor geliyor ailemden, yasadigim ulkeden ve isimden ayrilma fikri...ustelik benim bir ikizim var, en zor olani da ondan ayrilma fikri...

Evet Bahar, acele etmek istemememin nedeni de bu zaten..yanlis karar alma korkusu, cunku bunlar cok buyuk adimlar..ve artik hata yapmak istemiyorum..ama cocuk istiyor olmamizin nesi yanlis ki, ikimiz de bir aile kurmak isttiyoruz..ben zaten yillardan beri anne olmak icin cildiriyorum ama eski kocamin sayesinde olamadim maalesef...ustelik 37 yasindayim ve tek tupum var dolayisi ile olmama ve tedaviyle olma ihtimali cok yuksek..onun icin istiyorum, bunda yanlis birsey yok...o benden de cok istiyor cunku 2 tane cocugu var, eski karisindan nefret etmesine ragmen cocuklarini buyutmus, maddi olarak hep o bakmis ve hala da bakiyor ama baba olmanin tadini alamamis..istiyor o yuzden..istiyor ki kendisi yetistirsin cocugunu, oynasin onunla...bilemiyorum..ama olmazsa cok uzulurum gercekten de..

Arkadaslar,adim belli olmasin diye kullanici adimi degistirdim,benim eski gorumce takiliyor buralara,dikkat etmem lazim..artik kimseyi ilgilendirmez ama yine de insanlarin ne yapacagi belli olmaz..yorumlarinizin devamini bekliyorum,sevgiler

Kizlar,
Buyuk ihtimalle ben gidecegim..ama evlenmeden..onun sirketi beni oraya calisma vizesiyle aldirabiliyor..yani calisma amacli gidecegim, o arada da onunla zaman gecirip, hatta birlikte yasayip iyice taniyacagim..o surecte de hersey iyi giderse evleniriz diye dusunuyorum..ama icimden bir ses de evlenmeden gitme diyor..ne yapsam bilmiyorum..

Aşk ve sevgi, çok yüce duygular... Önemli olan onu koruyup besleyebilmek... Bir kaç güzel söz söylemek ya da uzak mesafeleri göze almak bence yeterli değil... Onun için de senin için de... Çok iyi düşünün derim. İlişkiler mantık temeline oturtulmalı bence... Sözlerinde samimi olup olmadığını ancak zamanla anlayabilirsin. Ama ben zor olan aşkların sadece albenisi olduğuna inanıyorum. Ne kadar zor olursa ve emek harcanırsa daha güçlü ilişkiler kurulacakmış gibi gelir... Oysa bu sadece insanı yıpratan bir süreç bana göre... Hayat senin hayatın, karar senin kararın... Ama her adımını sağlam at ve asla acele etme... İyi niyetin ve özverinin tek taraflı olmadığından emin ol, kendinden çok şey verme. Amerika'ya yerleşmek için acele ediyorsun gibi geldi bana... Bence sadece ziyaretine git, tatil amaçlı... Süreci uzat lütfen, arada düşünüp tartmak için kendine zaman tanı... Lütfen oldu bittiye getirmeyin.

Bilge, cok tesekkur ederim yorumun icin..mantikli hareket etmeye calisiyorum ben zaten..uzatmaya calisiyorum sureci mumkun oldugunca, ayri kalmak istemesem de biraz daha uzatma dusuncesindeyim..mart-nisan gibi gidecegim, 1-2 ay oralarda olacagim..hem onunla, hem ablamla ve yegenlerimle vakit gecirecegim..o ise gittigimde hemen orda evlenelim istiyor..sen gelmeden once ben istanbula gelip seni isteyeyim, birlikte donelim amerikaya, evlenelim diyor..kararsizim hala..istiyorum bunu..onu seviyorum ama ona "tamam" dedigimden beri kabuslar goruyorum, ruyamda hic bilmedigim biryerde aglaya aglaya annemi ariyorum..tuhaf seyler ve cok zor..bakalim zaman ne gosterecek, hayirlisi diyorum ne diyeyim..

Kendini çok sıkma lütfen, eğer gerçekten istiyorsa seni bir ömür bekler! Bu ne acele anlayamadım, bir yere kaçmıyorsun ya; senin de çabaların var. Mutluluğuna engel olmak istemem ama bana pek sağlıklı bir durum gibi gelmedi. Ailene danış her ama her konuyu, en ufak şüpheyi, en ince detayı... Şimdiden kabus görmeye başladıysan bu ilişki senin için yıpratıcı olmayacak mı? Çok iyi düşün çok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…