- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi BellaGasca
-
Sevgili Arkadaslar,
Bundan once bir konu acmistim..bazilariniz bilir, daha yeni bosandim..Kasim ayinda davam sonuclandi ama yaklasik 9 aydir esimden ayri, ailemle yasiyorum..Bu surecte cok tuhaf birsey oldu, bunu paylasip sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Bundan 14 yil once ciktigim biri vardi, cok tatliydi, cok sevmistim onu, cok hassas ve derindi..9 ay kadar birlikte olduk, o zamanlar bosanma surecindeydi, biz tanistigimizda zaten karisindan ayri yasiyorlardi..herneyse, o zamanlar ben 22-23 yasindaydim ve hic de ciddi iliski dusunme modunda degildim..okul,is derken bir sekilde bitirdim..o cok uzuldu, baska bir ulkeye yerlesti ve kontagi kaybettik..ben evi terkedip anneme geldikten 2 ay kadar sonra facebooktan bana onun mesaji geldi..ve bu surecte cok yanimda oldu..ne kadar ilginc, 14 yil once ben o surecte onun yanindaydim, daha sonra da ayni surecte o benim yanimda oldu..Biz yaklasik 6 aydir surekli yazisiyoruz, 1 kez geldi..1-2 hafta kaldi ve asik olduk tekrar birbirimize..beni hic unutmadigini, hayatinda kaybettigine en cok uzuldugu seyin ben oldugumu soyledi ve bu kez beni kesinlikle kaybetmeyecegini, bunun icin ne gerekirse yapacagini soyledi..kendisi 15 yildir Amerika'da yasiyor, orada iyi bir isi, duzeni var..benimle evlenmek istiyor..
Beni cok sevdigini biliyorum, ama ben de birkac ay once kendi isimi yapmaya basladim..su anda cok iyi para kazanmiyorum ama az da olsa basladim..ve devami gelicek, biliyorum..bunu da bozmak istemiyorum..sen gelmezsen ben herseyi birakip gelecegim diyor, onu da istemiyorum cunku burda 2 tane cocugu var ve onlara bakiyor, buraya geldiginde ordaki duzenini kurmasi zor..veya orda kazandigini burda kazanmasi zor..bana gel diyor, benimse ne ailemi birakip dunyanin bir ucuna gitmeye, ne de tam yeni bastan hayata baslamisken bir kez daha, hem de baska bir ulkede baslamaya calismak istemiyorum..ustelik isimi de bozmak istemiyorum...onun da gelip burda zorluk cekmesini istemiyorum..o kadar sakin ki, sanki fisiltiyla konusuyor..istanbulun sertligi cilgin etti adami zaten..
Ama bir sans vermek istiyorum bize, cunku gecen o kadar zamana ragmen hep icimde kalmisti o, ve icimde biryerlerde onan ayrilmakla hata yaptigimi biliyordum..ustelik ikimiz de bebek istiyoruz..hem de cok..
Ne yapacagimi sasirmis durumdayim..biliyorum biraz karisik ama, fikirlerinizi bekliyorum..
Lutfen erken, yeni bosandin demeyin..ben esimden uzun zaman once vazgecmistim zaten ve 9 aydir da ayriyiz..
Sevgiler hepinize..
Benim onemli bir karar vermem gerekiyor ve bu konuda objektif goruslere ihtiyacim var..4,5 yil once cok cok severek evlendim..
......................
Bosanma hazirliklari yapiyoruz..ben herseyi denedigimden emin olmak istiyorum, cunku onu hala cok cok seviyorum ve acaba devam ettirebilir miyim diyorum ama aklim bosanmam
gerektigini soyluyor.....
.............
Biz yaklasik 6 aydir surekli yazisiyoruz, 1 kez geldi..1-2 hafta kaldi ve asik olduk tekrar birbirimize..
......................
ustelik ikimiz de bebek istiyoruz..hem de cok..
......................
Lutfen erken, yeni bosandin demeyin..ben esimden uzun zaman once vazgecmistim zaten ve 9 aydir da ayriyiz..
ama kizlar,
Bu kez gercekten mutluyum..yani calismayan,tum sorumlulugu benim uzerime yikan ve ben yataktan kalkamazken, hastayken bana "ise git, kirayi, faturalari kim odiycek" diyen, benden 4 yas kucuk bir kocadan sonra benden 4 yas buyuk, hayatini oturtmus, kariyer sahibi, olgun ve coook asik bir adam bana ilac gibi geldi :)
o adam evli çıkabilir, neler okuyoruz burada. iyice araştırmadan bir işe kalkışmayın bence.
sizin daha önceki konunuza da yorum yapmıştım boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz bu bahsttiğiniz adama da gerçekten aşık olduysanız yani onsuz olamam diyorsanız bence gidin peşinden
bence ondan bir sene zaman isteyin korkularınızdan bahsedin sağlıklı düşünsün yıllar sonra kavuşmanın heycanı ile mantıksız davranmamalı
1 yıl sonra onun yanına gitmek mantıklı eğer herşey yolunda giderse dediği gibi dürst bir insansa yeni bir ülkede daha güzel işler başarabilirsiniz iş çok önemli ama aşk paha biçilemez
şey ne diyorum ben; bu adamın şu anki hayatını araştırsanız?? Buralarda hısım akraba vardır elbet. Körü körüne ateşe atlamadan önce... Çaktırmadan; içini rahatlatmak için.,,,
tatlım buraya üye olduğumdan beri bin çeşit yazı okudum aklımca yorumlar yaptım ama ilk kez bi yazı beni bu kadar etkiledi, ne yadırgadım ne garipsedim sadece tatlı bi tebessüm belirdi yüzümde, belki bu Allahın sana bi lütfudur bence aşkının peşinden git, ben genelde mantığa dayalı yorumlar yaparım ama hep mantık nereye kadar be güzelim yaşa bu aşkı, yıllarca unutamamışsın o da unutamamış belli, dibine kadar git başka dicek bişey bulamıyorum
29/07/2011
21/12/2011
bu kadar kısa süre zarfında, depresyon gibi travmatik bir dönem atlatmışken, duygularınızla hareket etmeniz çok anlamlı olmaz bana kalırsa..
yeni bir ilişkiye başlamınız çok güzel.. ancak evlilik planları yapmak için biraz daha düşünmeniz gerekmez mi?
ikimiz de çocuk istiyoruz diyorsunuz bir avazda.. boşanma stresini yeni üzerinden atmış bir insan olarak, evlilik, çocuk gibi kararları bu kadar acele almayın; şu an için babanızın dediği gibi önceliğiniz hayatınızı bir raya oturtmak olsun derim ben..
Aşk ve sevgi, çok yüce duygular... Önemli olan onu koruyup besleyebilmek... Bir kaç güzel söz söylemek ya da uzak mesafeleri göze almak bence yeterli değil... Onun için de senin için de... Çok iyi düşünün derim. İlişkiler mantık temeline oturtulmalı bence... Sözlerinde samimi olup olmadığını ancak zamanla anlayabilirsin. Ama ben zor olan aşkların sadece albenisi olduğuna inanıyorum. Ne kadar zor olursa ve emek harcanırsa daha güçlü ilişkiler kurulacakmış gibi gelir... Oysa bu sadece insanı yıpratan bir süreç bana göre... Hayat senin hayatın, karar senin kararın... Ama her adımını sağlam at ve asla acele etme... İyi niyetin ve özverinin tek taraflı olmadığından emin ol, kendinden çok şey verme. Amerika'ya yerleşmek için acele ediyorsun gibi geldi bana... Bence sadece ziyaretine git, tatil amaçlı... Süreci uzat lütfen, arada düşünüp tartmak için kendine zaman tanı... Lütfen oldu bittiye getirmeyin.
Bilge, cok tesekkur ederim yorumun icin..mantikli hareket etmeye calisiyorum ben zaten..uzatmaya calisiyorum sureci mumkun oldugunca, ayri kalmak istemesem de biraz daha uzatma dusuncesindeyim..mart-nisan gibi gidecegim, 1-2 ay oralarda olacagim..hem onunla, hem ablamla ve yegenlerimle vakit gecirecegim..o ise gittigimde hemen orda evlenelim istiyor..sen gelmeden once ben istanbula gelip seni isteyeyim, birlikte donelim amerikaya, evlenelim diyor..kararsizim hala..istiyorum bunu..onu seviyorum ama ona "tamam" dedigimden beri kabuslar goruyorum, ruyamda hic bilmedigim biryerde aglaya aglaya annemi ariyorum..tuhaf seyler ve cok zor..bakalim zaman ne gosterecek, hayirlisi diyorum ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?