• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli hamilelikle ilgili lütfen yardım bayanlar!

Ya bilgim var tabii ama bi kerelik oldu işte şuan akıldan cok yardima ihtiyacim var bende olduğumu pek sanmiyorum ama içim içimi yior tabi adet günüme var daha , eğer hamile çıkarsam nolcak orasi önemli dielim adet günümde geçti test yptim hamileyim ya sonra ?? :/

aldırmanı hiç mi hiç tavsiye etmem..ilk gebelikte çok riskli bir daha hiç anne olamayabilirsin ayrıca cinayet olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum..erkek arkadaşına söyle böyle bir durum varsa derhal evlenin derim ben..bir daha da daha dikkatli olun..
yazık çok yazık... :olmaz: :olmaz: :olmaz:

sorun yok dediğine göre yaptırmış test veya regl gelmiş ..
ama benim tavsiyem hepatit testlerine flnda bakılması ..
çünkü o dönemde mikrop kapma olasılıgı çok daha fazladır ..

niye korunmadınız ki hem ?
ben 10 aylık evli olmama ragmen eşim çok zor çıkarır prev.

Zannetmiyorum reglinin 4. günü hamile kalacağını çok düşük bir ihtimal. Genelde yumurtlama döngüsü adetin başlangıcından itibaren 11-17. günler arasındadır. Canının birşey istemesi, şişlik hissetmen bunlar tamamen psikolojik endişelendiğin ve hamilke olabileceğini düşündüğün için öyle hissediyorsun kendini dinliyorsun ve öyle düşünüyorsun. Ayrıca bu gibi durumlara karşı temkinli olmakta yarar var.

Adet döneminin 4.gününde ilişkiye girip hamile kalmak mümkün müdür ? 4.GÜNÜmde ilişki yaşadım içime bosaldımı bosalmadımı emın değilim artık stresten mi ne karnımın şiştiğini canımın bişiler çektiğini filan hissediyorum her an takıntılı olmaktan bıktım. lütfen yardım edin:bbo:

merhaba canım,
benim ilk gebeliğim 8 sene önce reglimin 6. günüydü bitmişti birliktelik oldu ve yıkanmama rağmen ve pozisyon itibariylede en düşük risk teşkil edecek durumdayken oldu ihtimal düşük bile olsa var yani hayırlısı canım malesef

adetliyken ilişkiye girme mi???

neyse, zevk meselesi orası..

ben de hiç risksiz denen bir dönemde gebe kaldım.
bi test alıp yapın..

ayrıva karında fırt diye çıkmaz.
12 haftalık falan olması gerekir e iyi ihtimalle

aynen iki haftada kimin karnı pörtlemiş..

bu kadar tutuştuysanız neden test almıyosunuz veya doktora gitmiyosunuz..

Back