• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli hamilelikle ilgili lütfen yardım bayanlar!

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Adet döneminin 4.gününde ilişkiye girip hamile kalmak mümkün müdür ? 4.GÜNÜmde ilişki yaşadım içime bosaldımı bosalmadımı emın değilim artık stresten mi ne karnımın şiştiğini canımın bişiler çektiğini filan hissediyorum her an takıntılı olmaktan bıktım. lütfen yardım edin:bbo:

canım yumurtlama döngüne denk geldiyse hamile kalabilirsin ama düşük bir ihtimal tahmini ilişki tarihin üstünden kaç gün geçti canım eğer 10 gün falan geçtiyse bir kan testi yaptır çıkar kan tahlilinde

adetinin 4. günü hamile kalma olasılığın çok düşük.yok denecek kadar az, üstelik boşalma olup olmadığı bile kesin değil...bence rahat ol mevsimsel gecikme yaşıyor olabilirsin...

hiç sanmıyorum ama yinede günün geçtiyse bir test yapabilirsin.. 3 lira falan testler..

adetliyken ilişkiye girme mi???

neyse, zevk meselesi orası..

ben de hiç risksiz denen bir dönemde gebe kaldım.
bi test alıp yapın..

ayrıva karında fırt diye çıkmaz.
12 haftalık falan olması gerekir e iyi ihtimalle

adet günüm filan geçmedi bu olay olali daha 2 hafta oldu . bende istemezdim öle bigünde yapmayi ama oldu işte... test almaya bile cesaret edemiyorum ya... bana bosalmadim dedi ama korku bu işte :/

adet günüm filan geçmedi bu olay olali daha 2 hafta oldu . bende istemezdim öle bigünde yapmayi ama oldu işte... test almaya bile cesaret edemiyorum ya... bana bosalmadim dedi ama korku bu işte :/

ah be gülüm inşallah yoktur bir şey ama bulunduğun yer müsaitse kan testi yaptır varsa mutlaka çıkar korkma. emin olmadığın sürece adet olana kadar kendini yersin

yahudiyi öldüreceğine korkut demişler,şimdi yadırgamayın kınamayın falan dıcekler bana,adet dömenımde yapmakta neyın nesi anlamıyorum valla kusura bakmayın.yüzde doksan değilsindir ama bu da sana ders olsun inşallah.hamıle kalmasan bıle envai çeşit mıkrop kapabilirsin. eğitim durumunda yuksek lısans maşallah ama bunları öğrenmedin herhalde hiç:oklava:

Ya bilgim var tabii ama bi kerelik oldu işte şuan akıldan cok yardima ihtiyacim var bende olduğumu pek sanmiyorum ama içim içimi yior tabi adet günüme var daha , eğer hamile çıkarsam nolcak orasi önemli dielim adet günümde geçti test yptim hamileyim ya sonra ?? :/

Ya bilgim var tabii ama bi kerelik oldu işte şuan akıldan cok yardima ihtiyacim var bende olduğumu pek sanmiyorum ama içim içimi yior tabi adet günüme var daha , eğer hamile çıkarsam nolcak orasi önemli dielim adet günümde geçti test yptim hamileyim ya sonra ?? :/

zaten 2 seçeneğin var eğer hamileysen ya aldıracan ya da eğer erkek arkadaşın da isterse evlenecen başka bir yolu yok zaten bunun ya 2 hafta olduysa yaptır bir kan tahlili öğren sen niye kendine eziyet ediyorsun ki anlamadım 10 gün sonra bile eğer hamileysen çıkıyor ama idrarda değil kanda yaptır testi ki kesin sonucu al. sakın yanlış anlama ama sana ders vermek yada akıl vermek de değil amacım adetliyken girilen ilişkiden hem sen mikrop kapablirsin çünkü bütün kanallar açık hem de partnerin senden tiksinir sadece bir öneriydi bu ama umarım hamile değilsindir.

Zaten ben istemiyordum o cok ısrar etti bu konuda :( Yanımda yardım edicek bi büyüğüm olsa keske cok arıyorum şuan tek basıma nereye nasıl gidicem bilmiyorum devlet hastanelerinde zaten ilgilenmiyorlar ... oof ooofff....

Zaten ben istemiyordum o cok ısrar etti bu konuda :( Yanımda yardım edicek bi büyüğüm olsa keske cok arıyorum şuan tek basıma nereye nasıl gidicem bilmiyorum devlet hastanelerinde zaten ilgilenmiyorlar ... oof ooofff....

devlet hastaneleri bakar niye bakmasın sen git bir önce bir sonucunu al da gerisini sonra düşün doğmamış çocuğa don biçiyorsun sen şu anda

Canim her ihtimale karse ertesi gunu hapi felan ic
Eczanelerde satiliyo.Ama hamile olan arkadaslar var.Adetli iliskiye girip hamile kalanlar var.
Hemen bi yolunu bul.Acele et.Insallah degilsindir canim.

bacım ben zannetmıyorum karnının şiş olması ve canının bi şeyler istemesi için cooookerken adet donemınde oluyor bana senın bu anlattıkların ama sen gıt ozel bı merkeze beta testı ıste onda kesın cıkar sonrası sana kalmış allah yardımcın olsun

Back