Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Cok guldum yaa.
Yillar yillar evvel esimle yeni evliykene,cok fena pirtlama sikintisi cektik.ikimizde utaniyoruz.baska baska odalara kaciyoruz felan.bir muddet sonra karar aldik.tamam pirtlayalim ama pardon diyelim.kibar osurcaz yani.
Neyse ,uzun zaman pirtlayip pardonlastik.
13,5 senenin neticesinde,gazi gelen zooorrrt diye osurup oooohhh diyip isine gucune bakiyo.
Zamanla alisirsin canim sende.hiic kafani takma.:KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Lavaboya gitmek okadar da zor degil bence. Bilmiyorum abartiyor muyum, ama isin icinde cinsellik varken bu kadar rahat olunmasini sevmiyorum. Tabiiki insan yanlislikla yapabilir, ya da hastadir elinde olmadan kacirabilir. Ama bu aliskanlik haline gelmemeli, bu kadar rahatlik hos degil. Bu gibi ihtiyaclari lavaboda giderme taraftariyim.

1. İBS sendromu olabilir. Araştırmakta fayda var. İBS beslenmeyle ve stresle ilgili olabilirmiş. Galiba tedavisi var.

Cok guldum yaa.
Yillar yillar evvel esimle yeni evliykene,cok fena pirtlama sikintisi cektik.ikimizde utaniyoruz.baska baska odalara kaciyoruz felan.bir muddet sonra karar aldik.tamam pirtlayalim ama pardon diyelim.kibar osurcaz yani.
Neyse ,uzun zaman pirtlayip pardonlastik.
13,5 senenin neticesinde,gazi gelen zooorrrt diye osurup oooohhh diyip isine gucune bakiyo.
Zamanla alisirsin canim sende.hiic kafani takma.:KK53::KK53::KK53::KK53:
Kendi mesajini defalarca okuyup gulme krizine giren baska bir deli var mi acaba?

Gecenin bu saatinde iki gözüm iki çeşme gülme krizleriyle okudum yorumları yaa....:KK70:Böyle bir hastalık var... hemen git ilacını al hapını al... yanına geldiği zaman içir... o zaman yapmazmış.... tanık olmadım ama duydum... bi araştır....:KK70::KK70:bu kadar gülmeye inşallah yarın ağlamayız... sen bizi güldürdün inşallah erkek arkadaşında seni güldürür....:KK70::KK70:

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.

Allah askina kac yasinda bu magara adami?

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
kompleksiz, egosuz olmakla aciklanamaz ki bu.. edep denen bisey de var sonucta.. dikkat edenler, kendini tutanlar illa ki kompleksli olmadigina gore :KK53: uyarmissin ama sogudugunu da soyledin mi?

X