Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Ben hayatta yapamam :KK43:

Ayyy bi kere öyle bi osurdu ki yemin ederim bak sana en az 40 saniye sürdü korkunçtu.
Yanımda yapmadı dışarı odaya çıkıp yaptı ama duydum korkunçtu resmen çocuğun bağırsakları düştü sandım :KK57:

ahahhahhhhahh ahhahhahhahha ay dikişlerim patlıcak :KK70::KK70::KK70:

Şekerim napsın gazman demek ki..Takılmam ben bu tip şeylere, kasma sen de..Ama koku tahammül edilmeyecek gibiyse bilemem tabi.

Olayı geçtim, bunlar da normal değil ki :)) Hadi kız istemede yapar mı diye düşünecek değilsiniz ama arkadaşlarınızın yanında terini yalarım ben aşkitomun kızlarından değilseniz, rahatsız olmayacak mısınız bu halinden? Ego sıfır deyince, ne var yaeee herkes yapmıyor mu bunları yüzsüzlüğü geliyor aklıma çünkü.
Yok mesela arkadaşlarımın yanında falan aşırı ciddi, efendi, ağırbaşlıdır.
Ama adam benle yalnız kaldığı an salıyor gazı hahaha
Yani öyle bir sorun yok ama "insanlık hali" falan diyor işte

ARKADAŞLAR LİNKİ KENDİSİNE VERDİM YAZDIKLARINIZI OKUYOR UTANDIRIN ŞUNU
YAPMASIN Bİ DAHA
GÖSTERİN KK GÜCÜNÜ ! En Büyük KK

Ya ahahahahahah :KK70: başlığı okuyunca bile sesli güldüm :KK70: ama ciddi konuşmak gerekirse sevgilin gerçekten iğrençmiş ya.afedersiniz de ben evinde tuvaletteyken bile utanırım evdekiler o.. sesini duymasın diye.ay bi de kokunca felan da utanır insan, bu ne rahatlık be :mad:

ARKADAŞLAR LİNKİ KENDİSİNE VERDİM YAZDIKLARINIZI OKUYOR UTANDIRIN ŞUNU
YAPMASIN Bİ DAHA
GÖSTERİN KK GÜCÜNÜ ! En Büyük KK

Valla ben burada yazılanların tersini düşünüyorum üzgünüm :KK70:

Saygısızlıkla ilgisi yok yahu, hakikaten insanlık halidir..Napsın adam içinde mi patlasın..:KK53:

Aslında çok şanslısın, gerçek yüzünü evlenmeden önce göstermiş.

Evlendikten sonra yapmaya başlsaydı ayrılır mıydın?

X