• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum...

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
Aslında bir derdim yok birden fazla derdim var. Saatlerce konuşup anlatabilirim her şeyi ama dinleyecek kimsem yok!
Çözüm de istemiyorum sadece beni anlayan, bana değer veren biri olsun istiyorum hayatımda.
Ailem dahil kimseyle aram iyi değil bu ara...

Bir erkek arkadaşım vardı ayrılalı 1 ay filan oldu ayrılığımızın üstünden çok geçmeden yeni bir ilişkiye yelken açmaya kalktım. En büyük yanlışım da buydu. Beni seven, saygı duyan, anlayan bir insanı ağrı kesici gibi kullandım. Sevemediğim için de ayrılmak zorunda kaldım.
Bu güne kadar hayatıma çok fazla erkek girmedi bir kaç ay içinde 2 ilişki de bana ağır geldi.

Ailemle zaten iyi değildi aram en son annemle şiddetli bir tartışma yaşadık odamda elime ne geçtiyse duvarlara fırlatmışım sinir krizi geçirdim sanırım. Hiç iyi değilim... Bir psikoloğa danışmayı düşünüyorum. Aklım çok karışık. Hayattan hiç keyif alamıyorum. Çok kilo aldım verdiğim kiloları misliyle alıyorum.

Bunca şeye rağmen son ayrıldığım erkek arkadaşım dostça yanımda olmaya çalışıyor. Bir öneri yada çözüm için yazmadım bunları, içimden paylaşmak geldi burada her derdimi yazıyorum... rahatlatıyor beni.

Çevremde çok arkadaşım var fakat hepsi kendi dertleriyle meşgul kimle dertleşmek istesem bir bakıyorum onlar benden beter durumda. İşimden ayrılmak zorunda kaldım sigortamı yapmamışlar, girdi çıktı olarak göstermişler. Yeni iş bakıyorum. Ailemle sorunlarım var. Her şeye alınıyorum, küsüyorum, ağlıyorum. 5 yaşında çocuk gibi davranıyorum. Depresyonda mıyım ben?

Evet sanırım yaşadıklarından dolayı hayata biraz olumsuz bakmaya başlamışsın
İnan ki bunlarda geçecek...
Eğer atlatamayacağını düşünüyorsan git tabi psikologa
Ama lütfen bu süre içinde erkek arkadaş edinme, düşünme
Her şeyin ilacı zamandır
Yaran kabuk bağlamadan başka bir yara açamazsın kendine
Unutma; aşktan aşkla arınılmaz
Bitmesi gerektiği için bitmiştir ilişkin

Doğrudur bazen gitmek; dönmelerin kalmaları kalmamışsa eğer...
Demiş şair
:34:

''kendine yetebilmek'' işte bunu başardığın an bence huzurlu olabilirsin. geçmişe bir sünger çek, hayatında köklü değişiklikler yap... ailenle neden sorunların olduğunu ve bunlara nasıl çözüm bulabileceğini düşün... mutluluk ve huzur kişinin kendinde başlayıp kendinde biten bir durumdur, senin iradenin dışında gelişen olaylar yüzünden kendini yıpratma... bir psikoloğa git, çekinme, gerekli yardım ve destek konusunda sana daha fazla yardımcı olacaktır.

Kafanı dağıtıcı şeyler bulmaya çalış canım,kitap oku,dısarı cık yürü,arkadaslarınla görüs,yemek tatlı vs. yap iyi şeyler düşün.

Bence biraz ara ver
Hayatının her döneminde bi erkek olmak zorunda değil
Başkalarının duygularını 'onları ağrı kesici olarak kullanarak' heba etme

Kendini iyi hissettirecek şeyler yap
Kilolarından mı dertlisin diyetisyene git
Moralin bozuk derdini anlatacak kimsen mi yok psikologa git

Yani çivi çiviyi söker deyip yeni bi erkek arkadaş yapmak yerine
Dalında uzman kişilerden destek al

Sonra birgün hiç aklında yokken biri gelir ayaklarını yerden keserse, o zaman onu hayatına almayı dene..

Aslında bir derdim yok birden fazla derdim var. Saatlerce konuşup anlatabilirim her şeyi ama dinleyecek kimsem yok!
Çözüm de istemiyorum sadece beni anlayan, bana değer veren biri olsun istiyorum hayatımda.
Ailem dahil kimseyle aram iyi değil bu ara...

Bir erkek arkadaşım vardı ayrılalı 1 ay filan oldu ayrılığımızın üstünden çok geçmeden yeni bir ilişkiye yelken açmaya kalktım. En büyük yanlışım da buydu. Beni seven, saygı duyan, anlayan bir insanı ağrı kesici gibi kullandım. Sevemediğim için de ayrılmak zorunda kaldım.
Bu güne kadar hayatıma çok fazla erkek girmedi bir kaç ay içinde 2 ilişki de bana ağır geldi.

Ailemle zaten iyi değildi aram en son annemle şiddetli bir tartışma yaşadık odamda elime ne geçtiyse duvarlara fırlatmışım sinir krizi geçirdim sanırım. Hiç iyi değilim... Bir psikoloğa danışmayı düşünüyorum. Aklım çok karışık. Hayattan hiç keyif alamıyorum. Çok kilo aldım verdiğim kiloları misliyle alıyorum.

Bunca şeye rağmen son ayrıldığım erkek arkadaşım dostça yanımda olmaya çalışıyor. Bir öneri yada çözüm için yazmadım bunları, içimden paylaşmak geldi burada her derdimi yazıyorum... rahatlatıyor beni.

Çevremde çok arkadaşım var fakat hepsi kendi dertleriyle meşgul kimle dertleşmek istesem bir bakıyorum onlar benden beter durumda. İşimden ayrılmak zorunda kaldım sigortamı yapmamışlar, girdi çıktı olarak göstermişler. Yeni iş bakıyorum. Ailemle sorunlarım var. Her şeye alınıyorum, küsüyorum, ağlıyorum. 5 yaşında çocuk gibi davranıyorum. Depresyonda mıyım ben?
hersey insanin kendi elinde. mutluluguda mutsuzluguda. hem kendine eziyet ediyorsun hem ailene. yapma. daha yolun basinda cik.su.karanliktan. sen guclusun neden zayif gorunmek.istiyorsun. sil herseyi at cope. sen guclusun bunun farkina var artik. kendine guzel bir yol ciz. kalk ayaga. mutlulugunu kendin sagla. sacmalamayi birak. hayata bir kere geliyorsun. UYAN. kendine gel. hadi arkadasim kendin icin herkese inat hayata inat yuru guzelce. kendin icin......

yaşadıgın olumsuz şeylerden sonra naptıgını bilmeyip hareket etmişsin bunu zamanında bende yaşamıştım ama geçicekk inan bana uzaklaş herşeyden herkesden eski erkek arkdaşınla dost olarak bile görüşme konuşma uzak kal kendinle kal bi süre sonra inan bana kendine geliceksin.

Back