benim 4 yıl boyunca bi birlikteliğim oldu ama uzun zaman önce bitirdik şimdi ise nişanlıyım ama eski sevgilimle birlikte olduk ama kızlıgım yeinde bozuk deil ama ben onunla yaşakdılarımı bir türlü unutamıyorum sürekli onunla yattıgım nişanlımın yanındayken gözümün öününe geliyor nişanlımı çok seviyorum o anlar aklıma gelince iğreniyorum ve nişanlımın elini bile tutmak istemiyotum lütfen bana yardım edin
aslında söyledm nişannlıma o ben sana güveniyorum dedi hala kızım çnkü bozulmadım yani o yüzden nişanlım bu konuyu bile açmak istemiyorum eski sevgilime dnmem imkansız ailem istemiyor çnkü onu nişanlımı çok seviyorum ondan ayrılmayı asla düşünmedm düşünmemde zaten ama içimdekini atamıyorum
Zaman herşeyin ilacı demişler.Nişanlını madem çok seviyorsun o zaman onunla daha çok vakit geçir.Evliğiniz hakkında konuşun.Ona daha da bağlandıkça eski yaşananları unutursun bence.Eski sevgilin aklına geldikçe başka konularla ilgilen,nişanlıla birlikteliğinizle ilgili konuş.Nişanlını ne kadar sevdiğini,yaşadığınız güzel günleri düşün.zamanla eski yaşananlar da silinir.Kendini bu kadar üzme.
şimdi sizin sayenizde kendimi biraz daha ii hissediyorum gerçekten teşekkr ederm caramelcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?