• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

mervvee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
6
0
36
Edirne
benim 4 yıl boyunca bi birlikteliğim oldu ama uzun zaman önce bitirdik şimdi ise nişanlıyım ama eski sevgilimle birlikte olduk ama kızlıgım yeinde bozuk deil ama ben onunla yaşakdılarımı bir türlü unutamıyorum sürekli onunla yattıgım nişanlımın yanındayken gözümün öününe geliyor nişanlımı çok seviyorum o anlar aklıma gelince iğreniyorum ve nişanlımın elini bile tutmak istemiyotum lütfen bana yardım edin:59:

benim 4 yıl boyunca bi birlikteliğim oldu ama uzun zaman önce bitirdik şimdi ise nişanlıyım ama eski sevgilimle birlikte olduk ama kızlıgım yeinde bozuk deil ama ben onunla yaşakdılarımı bir türlü unutamıyorum sürekli onunla yattıgım nişanlımın yanındayken gözümün öününe geliyor nişanlımı çok seviyorum o anlar aklıma gelince iğreniyorum ve nişanlımın elini bile tutmak istemiyotum lütfen bana yardım edin:59:

Merhaba.Eğer eski sevgilinle yaşadıklarını bir hata olarak görüyorsan,tövbe et.Ruhunu temizle.Vicadanen rahat olursan yaşadıklarını unutursun.Eğer hata olarak görmüyorsan sevgiline geri dön.Nişanlınla evlenirsen daha mutsuz ve pişman olursun.Seni üzmedim inşallah.Birgün eski sevgilin nişanlının karşısına çıkıp yaşadıklarınızı anlatırsa ne yapacaksın peki.Ona anlatmayı düşünmedin mi?

aslında söyledm nişannlıma o ben sana güveniyorum dedi hala kızım çnkü bozulmadım yani o yüzden nişanlım bu konuyu bile açmak istemiyorum eski sevgilime dnmem imkansız ailem istemiyor çnkü onu nişanlımı çok seviyorum ondan ayrılmayı asla düşünmedm düşünmemde zaten ama içimdekini atamıyorum

aslında söyledm nişannlıma o ben sana güveniyorum dedi hala kızım çnkü bozulmadım yani o yüzden nişanlım bu konuyu bile açmak istemiyorum eski sevgilime dnmem imkansız ailem istemiyor çnkü onu nişanlımı çok seviyorum ondan ayrılmayı asla düşünmedm düşünmemde zaten ama içimdekini atamıyorum

Zaman herşeyin ilacı demişler.Nişanlını madem çok seviyorsun o zaman onunla daha çok vakit geçir.Evliğiniz hakkında konuşun.Ona daha da bağlandıkça eski yaşananları unutursun bence.Eski sevgilin aklına geldikçe başka konularla ilgilen,nişanlıla birlikteliğinizle ilgili konuş.Nişanlını ne kadar sevdiğini,yaşadığınız güzel günleri düşün.zamanla eski yaşananlar da silinir.Kendini bu kadar üzme.

Zaman herşeyin ilacı demişler.Nişanlını madem çok seviyorsun o zaman onunla daha çok vakit geçir.Evliğiniz hakkında konuşun.Ona daha da bağlandıkça eski yaşananları unutursun bence.Eski sevgilin aklına geldikçe başka konularla ilgilen,nişanlıla birlikteliğinizle ilgili konuş.Nişanlını ne kadar sevdiğini,yaşadığınız güzel günleri düşün.zamanla eski yaşananlar da silinir.Kendini bu kadar üzme.

bence tamamen haklı. kendini suçlu hissetme . eski sevgilinle de ilgili bişiler düşünme bence. denenmişin denenmişi olmaz. zaten güzel bi ilişki olsa ayrılmazdınız. şuan sadece vicdan azabı senin yaşadığın. bence içini ferah tut kimler neler yaapmıyo ki. aşabilirsin diye düşünüyorum

Olaya niye pişmanlık gözüyle bakıyorsunuz ki sonuçta 4 yıl o insanla beraberdiniz o anl onla mutluydunuz iyi da ya köyü güzel günleriniz de olmuştur. Ayrıca hala kızım bozulmadım ne demek ne kadar kötü bir tabir onu cidden anlamadım her şeyi yaptım ama tam ilişkiye girmedik o yüzden bir nebze olsun içim daha mı rahat diyorsunuz anlamadım orayı açıkçası.

yani ne bileym o yönden nişanlım güveniyo demek istedm ama artık unutmam lazım benm mutsuzlugum nişanlımıda mutsuz ediyo

herşeyi unutacaksın zamanla sadece şuanda vicdan azabı çekiyorsun yani
keşke olmasaymış ama bi hata etmişsin işte sen tövbeni et ve sadece dua et
zaman herşeyin ilacıdır nişanlına bişi söyleme

kendini üzme canim zaman herseyin ilaci vicdanen rahat degilsin o yüzden gözünün önüne hep geliyor sen bundan sonraki hayatina odaklan :34:

zamanla aşacaksın bunu.
4 sene az bir zaman değil neticesinde.
nişanlınla da özel şeyler yaşayacaksın. ve bunlar sadece size özel olacak.
iğrenicek bir durum yok, o zaman onu seviyordun. yaşaşadıkların size özeldi.

inşallah çok mutlu olursun yaptığın hata yüzünden seni ayıplamak bana veya bize düşmez zaten sen pişman olmuşsun hiç geçmişi düşünme yaşandı ve bitti nişanlınında bilmesi gerekmiyor. Geleceğe bak yaşayacağınız güzel günleri düşün bence

Back