- Konu Sahibi Sahra_Deniz
-
var hem de çok var.
şu anda her şey mükemmel.
beni sevdiğini,bana verdiği değeri biliyorum.
onun için çok önemli olduğumu da biliyorum.
o da benim için öyle..
zaten bunu ona yansıtmıyorum...
sadece okuduğum şeyler beni çok etkiledi sanırsam
birde arada özlem var sürekli sevdiin yanında olsun istiyorsun yanına gittiğinde problem yok gayet mutlu huzurlusun ama döndüğünde ve onsuz kaldığında üzülüp herşeyi düşünüyorsun yanı başında olmasını istediğin an görebilmeyi istiyorsun.. peki 1 yıldır şehir dışında diyorsun nezaman dönücek senin bulunduğun şehire? yoksa hep ordamı kalıcak senmi onun yanına gidiceksin ilerde??
ben bu aralar çok ama çok mutsuzum.
hiç bişeyden mutlu olamıyorum...aslında hayatımda elle tutulur gözle görülebilir hiç bir problemim yok.
o yüzden mutsuzluğumun nedeninin bulup çözemiyorum.
en ufak şeylere takıp saatlerce düşünüyorum.
iyi bi işim var,iyi bi ilişkim var...seviyorum ve seviliyorum.
ama bikaç gündür ben de "her şey çok güzel gidio,birbirimizi çok seviyoruz,ya biterse,ya benden soğursa" diye bir korku oluştu.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yine aklıma geliyor.
nette bir kaç yazı okudum "iyi düşünün iyi şeyler olsun,kötü düşünürseniz kötüyü çekersiniz" kendinize diye.
ben de olumsuz şeyler düşünüyorum ve olumsuz şeyler olur diye korkmaya başladım.
erkek arkadaşım 1 yıldır şehir dışında ve biz hep 2 ayda 1 görüşebildik bu süre içinde.
en son bu hafta sonu görüştük,harika 2 gün geçirdik ama döndüğümde çok yalnız hissettim kendimi.
bilmiyorum belki bu düşünceler bundan da kaynaklanıyor olabilir.
bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum :1no2:
bizim son görüşmemizin üzerinden 3 ay geçti bile senağlama 7 ay görmediğimde oldu aşkımı seni öyle iyi anlıyorum ki ama böyle yaparak süre ne kadar kısa olsa sen uzatmış oluyorsun kafanda kendini üzmene gerek yok be gülüm bak şimdiden 2 ay kalımış ne güzelŞenizdilerim hiç ayrılmazsınız
2 ay sonra tamamen geliyo canım.
burda okudugun seyler seni cok etkilemis...
ben basta cok etkileniyordum ama alistim artik...
kendinden, sevgilinden eminsen bosuna düsünüp düsünüp yipratma kendini...
var hem de çok var.
şu anda her şey mükemmel.
beni sevdiğini,bana verdiği değeri biliyorum.
onun için çok önemli olduğumu da biliyorum.
o da benim için öyle..
zaten bunu ona yansıtmıyorum...
sadece okuduğum şeyler beni çok etkiledi sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?