• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Güzelim bence olumsuz düşünme hep olumlu düşün belkide rengly olucaksın o buhrana giriyorsun bence çok özlediğin için farklı düşünceleri itmişsin kendini ya o olmazsa bu kadar mutluyken ıa ayrılırsak ben onsuz ne yaparım diye bence temelli geldiğinde herşey daha güzel olucak eminnim hepimiz bazen böyle oluyoruzdur ama biraz zaman geçince unutup gecersin gene aşkınla çok mutlu olursun

evet regl oldum zaten dün sırnaşık şey
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
sanırım ben çok etkilendim olumsuzluklardan..uzaklık da cabası...
güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler...

ya güselim sakın bölesine güzel bişeyi mahvetme bak ben yaptım şimdi ceremesini çok fena çekiyorum sakın yapma mutluluğunun tadını çıkar her insanın öyle gelgitleri olur hayatında

bigün yanımda olsun çok istedim o maça gidince ağır konuştum demedğim kalmdı şimdi benle konuşmuyo çokda özledim onu oysa herşey öyle güzeldiki ama şimdi dedim ya bi haber bile alamıyorum ondan

gidemiyorum canım zaten ona ulaşamıyorum bile o yüsden sende sonradan üzülceğin şeyler yapma bence

canım benim inan bana hiçbişey olmaz.adam seni niye kaçırsın ayol.iyi bi işin,ve avatarındaki sen isen güzelliğin var.bence tek sebep mesafeler.araya bi de resmi anlamda nişan söz felan girse daha da rahatlayacağını sanıyorum.bence konuş arkadaşınla ve bi süreç başlasın evlilik yolunda.

canım resmi bişeyler düşünüyoruz tabi zamanı gelince.
ama ben 2 gündür bu durumu o kadar çok düşünüyorum ki,bu kadar mutsuzken ve kendimi sıkıyoken onun yanında mutsuz oolacağımı düşünüyorum.
normal bi düşünce değil bu.
içim sıkılıo artık,depresyona girdim sanırım :(

canım resmi bişeyler düşünüyoruz tabi zamanı gelince.
ama ben 2 gündür bu durumu o kadar çok düşünüyorum ki,bu kadar mutsuzken ve kendimi sıkıyoken onun yanında mutsuz oolacağımı düşünüyorum.
normal bi düşünce değil bu.
içim sıkılıo artık,depresyona girdim sanırım :(
mevsimle alakalı biraz da.şu anda vücudumuz bi aklimatizasyon geçiriyo.yani mevsime kendini uyarlmaya çalışıyo canım.bazen bana da oluyo böyle şeyler.canını hiç sıkma.her ne durumda olursan ol yanındaki insan seni seviyosa asla senden vazgeçmez.benim olur olmaz kaprislerimi çekiyo adam yıllarca.güzelmiyim hayır.ama çekiyo.tek sebep var seviyo.inan bana doğru insansa senden asla vazgeçmez.kendini ona göre ayarlama.ilerde seni her halinle görmek zorunda.şimdiden alışsın.bu kadar kafanı takma herşeyea.s.

beni de etkiledi bazılarının lafıyla ayrılıyordum bile ortada bişey yokken forumları okumamayı tercih ediyorum zaten paranoyaklık var iice paranoyak olurum herhalde:)

canmm benmmm ... bak 2 ayın kalmış sık dişini..bence kuruntu yapıyosn sevgln yannda olmadğı içn kendnı huzursuz ve mutsuz hıssedıosn..enıstemız gelnce duzelır cnm hrsey

Back