• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Sahra_Deniz

lay lay lay :)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
516
10
96
İstanbul
ben bu aralar çok ama çok mutsuzum.
hiç bişeyden mutlu olamıyorum...aslında hayatımda elle tutulur gözle görülebilir hiç bir problemim yok.
o yüzden mutsuzluğumun nedeninin bulup çözemiyorum.
en ufak şeylere takıp saatlerce düşünüyorum.
iyi bi işim var,iyi bi ilişkim var...seviyorum ve seviliyorum.
ama bikaç gündür ben de "her şey çok güzel gidio,birbirimizi çok seviyoruz,ya biterse,ya benden soğursa" diye bir korku oluştu.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yine aklıma geliyor.
nette bir kaç yazı okudum "iyi düşünün iyi şeyler olsun,kötü düşünürseniz kötüyü çekersiniz" kendinize diye.
ben de olumsuz şeyler düşünüyorum ve olumsuz şeyler olur diye korkmaya başladım.
erkek arkadaşım 1 yıldır şehir dışında ve biz hep 2 ayda 1 görüşebildik bu süre içinde.
en son bu hafta sonu görüştük,harika 2 gün geçirdik ama döndüğümde çok yalnız hissettim kendimi.
bilmiyorum belki bu düşünceler bundan da kaynaklanıyor olabilir.
bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum :1no2:

canım kendine ve sevdiğin kişiye güvenin yokmu?? boş yere kendini sıkıntıya sokma ilişkinide zamanla zedelersin bak bu durumda

Olur bazen öyle..:delphin:
Bence fazla boş kalmamaya çalış..
Kendini mutlaka oyala,kız arkadaşlarınla çık,gez..gamyoncuiremsu
İnan insan kurdukça daha fena oluyor..benneyaptımki

var hem de çok var.
şu anda her şey mükemmel.
beni sevdiğini,bana verdiği değeri biliyorum.
onun için çok önemli olduğumu da biliyorum.
o da benim için öyle..
zaten bunu ona yansıtmıyorum...
sadece okuduğum şeyler beni çok etkiledi sanırsam :(

birde arada özlem var sürekli sevdiin yanında olsun istiyorsun yanına gittiğinde problem yok gayet mutlu huzurlusun ama döndüğünde ve onsuz kaldığında üzülüp herşeyi düşünüyorsun yanı başında olmasını istediğin an görebilmeyi istiyorsun.. peki 1 yıldır şehir dışında diyorsun nezaman dönücek senin bulunduğun şehire? yoksa hep ordamı kalıcak senmi onun yanına gidiceksin ilerde??

forumlarda bile sabahtan akşama kadar kalsan paranoya olur insan,şakkıdı
aldatmalar,kaçamaklar,mutsuzlar,bilmem neler offff:delphin:
değişik birşeyler yap, mutlu olmaya çalış...gamyoncuiremsu

Çok sevdiğinden böyle düşünüyorsun cnm. Aman ya nazar değerse, ya bozulursa diye.
Korkma, kendini de germe. Sevdiğini özledin, duyguların da yoğunlaştı hepsi bu. Dediğin gibi iyi şeyler düşünmeye çalış. Negatif enerji yükleme kendine... Bahar geldi, çık gez,dolaş,fazlan varsa diyete gir. Oyalanacak birşey bul... Hoşçakal.

evet bende de var bu korku buralarda ayrılık mesajları okumaktan oluyor .. sogudum olayları eskıden sogumakmı varmıs yenı moda soguyan ayrılıyor hıc tahammul kalmadı ..dusunmemeye calış ben oyle yapıyorum kendıme vakıt ayırıyorum bu aralar rejıme taktım oyalanıyorum :)

var hem de çok var.
o da benim için öyle..

yapma be tatlım boşversene asla burda okuduklarınla etkilenmee.. bak ne güzel güven var diyorsun değer veriyor diyorun onun için önemli olduğumu biliyorum diyorsun bu çok güzel bişi.. Bak tatlım benimde 5 yıllık bir ilişkim var ve 2007'den beri bu sitedeyim burda okuduklarımla asla etkilenmiyorum asla sorgulamıyorum ya bırakırsa ya benide aldatırsa ya benide kandırırsa ya benide döverse diye ÇÜNKÜ BEN İLİŞKİMİ BİLİYORUM NASIL YAŞADIĞIMI BİLİYORUM VERDİĞİ GÜVENİ BİLİYORUM ASLA KİMSENİN YAZILARIYLA ETKİ ALTINA GİRMİYORUM... sakın canım benim etkilenme bu tür şeylerle.. bak kaldır elini 5 parmağının 5'ide birmi??

birde arada özlem var sürekli sevdiin yanında olsun istiyorsun yanına gittiğinde problem yok gayet mutlu huzurlusun ama döndüğünde ve onsuz kaldığında üzülüp herşeyi düşünüyorsun yanı başında olmasını istediğin an görebilmeyi istiyorsun.. peki 1 yıldır şehir dışında diyorsun nezaman dönücek senin bulunduğun şehire? yoksa hep ordamı kalıcak senmi onun yanına gidiceksin ilerde??

2 ay sonra tamamen geliyo canım.

ben bu aralar çok ama çok mutsuzum.
hiç bişeyden mutlu olamıyorum...aslında hayatımda elle tutulur gözle görülebilir hiç bir problemim yok.
o yüzden mutsuzluğumun nedeninin bulup çözemiyorum.
en ufak şeylere takıp saatlerce düşünüyorum.
iyi bi işim var,iyi bi ilişkim var...seviyorum ve seviliyorum.
ama bikaç gündür ben de "her şey çok güzel gidio,birbirimizi çok seviyoruz,ya biterse,ya benden soğursa" diye bir korku oluştu.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yine aklıma geliyor.
nette bir kaç yazı okudum "iyi düşünün iyi şeyler olsun,kötü düşünürseniz kötüyü çekersiniz" kendinize diye.
ben de olumsuz şeyler düşünüyorum ve olumsuz şeyler olur diye korkmaya başladım.
erkek arkadaşım 1 yıldır şehir dışında ve biz hep 2 ayda 1 görüşebildik bu süre içinde.
en son bu hafta sonu görüştük,harika 2 gün geçirdik ama döndüğümde çok yalnız hissettim kendimi.
bilmiyorum belki bu düşünceler bundan da kaynaklanıyor olabilir.
bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum :1no2:

bizim son görüşmemizin üzerinden 3 ay geçti bile senağlama 7 ay görmediğimde oldu aşkımı seni öyle iyi anlıyorum ki ama böyle yaparak süre ne kadar kısa olsa sen uzatmış oluyorsun kafanda kendini üzmene gerek yok be gülüm bak şimdiden 2 ay kalımış ne güzelŞenizdilerim hiç ayrılmazsınız

burda okudugun seyler seni cok etkilemis...
ben basta cok etkileniyordum ama alistim artik...
kendinden, sevgilinden eminsen bosuna düsünüp düsünüp yipratma kendini...

Canım yaa nedensiz mutsuzsun sen.
Bende önceden senin gibiydim.Kendime dert arıyordum bende çok etkileniyordum.Şimdi o kadar derdim var ki altından kalkamıyorum.Yaa ben ne yapıyım yaaaaaa:çok üzgünüm:

bizim son görüşmemizin üzerinden 3 ay geçti bile senağlama 7 ay görmediğimde oldu aşkımı seni öyle iyi anlıyorum ki ama böyle yaparak süre ne kadar kısa olsa sen uzatmış oluyorsun kafanda kendini üzmene gerek yok be gülüm bak şimdiden 2 ay kalımış ne güzelŞenizdilerim hiç ayrılmazsınız

uzaklıktan mı kaynaklanıyor sence?
amin canım..umarım hiç bir seven ayrılmaz.

Son düzenleme:
burda okudugun seyler seni cok etkilemis...
ben basta cok etkileniyordum ama alistim artik...
kendinden, sevgilinden eminsen bosuna düsünüp düsünüp yipratma kendini...

evet hem burda okuduğum şeyler etkiledi hem de kendim kuruyorum kafamda...
sonuçta böyle düşünmemi gerektirecek bir durum yok.
bi de şu düşünce felsefeleri çıktı bu aralar,secret fln...
olumlu düşün olumlu olsun,negatif düşünürsen seni gelir bulur diye :bbo:
ben de negatif düşünüyorum şimdi ayrılcaz mı biz yani :delphin:

var hem de çok var.
o da benim için öyle..

Evet ben seni burada hep yorumcu olarak görüyordum hatta senin yazdığını görünce daha okumadan şaşırdım ilk yazını okuyunca da burda okudukları çok kafasını meşgul etmiş sanırım dedim.yerimseniben bence buraya çok takılma okuma herşeyi başka uğraşlar bul kendine baharda geldi bak kelebekler uçuşsun içinde mutlu ol:1hug:

sahraaa ömrümü yedinnn :)) pozitif düşün diyorum burdakilere takılma diyorum kaldır bak elini 5 parmağının 5'i de birmi diyorum?? 2 ay sonra mutluluktan düşünmiceksin bunları bilee :))

Güzelim bence olumsuz düşünme hep olumlu düşün belkide rengly olucaksın o buhrana giriyorsun bence çok özlediğin için farklı düşünceleri itmişsin kendini ya o olmazsa bu kadar mutluyken ıa ayrılırsak ben onsuz ne yaparım diye bence temelli geldiğinde herşey daha güzel olucak eminnim hepimiz bazen böyle oluyoruzdur ama biraz zaman geçince unutup gecersin gene aşkınla çok mutlu olursun

olumsuz düşünmeniz için hiçbir neden yok...
okuduklarınızdan etkilenmemeye çalışın,
sizin huzursuz olmanız,ilişkinize de yansır,
bence hiç kafanızı takmayın ve güzel şeyler düşünün...
sevgiler...

Back