Çok mutsuzum yeniden hamileyim ne yapacağım?

Evet bunu da cok dusunuyorum.bebegim icinde uzuluyorum.ne guzel ilgileniyordum onunla.hamileligim cok agir geciyor..agiz tad bozuklugu devamli tukurme vs.
Her hamilelik aynı olmuyor.Hemen olumsuz olmayın.Akışına bırakın her şey güzel olacak diye düşünün :)

Evet ama genclikte esimizle daha fazla zaman gecirmek daha guzel degil mi.evlendim 2 ay sonra hamile kaldim.simdi ise 5 ay sonra.2 yila 2 cocuk sigdiricam..nerede esle birlikte vakit gecirmek
İlk bebek de mi istemeden oldu? Erken hamile kalmışsınız evet ama olmuş artık. İkisi birlikte büyür. Genç yaşta çocuk işini halletmiş olursunuz daha çocuk düşünmüyorsanız. Onun da avantajları var emin olun. Sağlıkla gelsin

Hayir tabikide .ama suan bile rahatca film isleyemiyoruz.disari cikiyoruz hemen agliyor durmuyor.dusunun iki tane olucaklar
Hiç değişiklik olmayacak,bir süre sonra alışacaksınız:)Aksine tek çocuk daha zor çünkü yalnız olduğu için hep sizin ilginizi isteyecek.Ama yaşları yakın iki kardeş kendi başlarını oynayacaklar:)

Bütün yük hep kadınların üstünde :/
Yok o açıdan sormadım, eşle vakit geçiremeyecek olmaktan yakınmış da konu sahibi 2 yıla 2çocuk diye , hamile olunca da eşiyle insan gayet gezebilir güzel vakit geçirebilir. Çocuk buna engel değil benim gözümde

Aynen canım biz çocuklar küçükken daha çok geziyorduk.Büyüdükçe sorunları artıyor.Daha çok eve kapanıyorsun:)Okul,dersler,imkanlar,şartlar:)

Hayir tabikide .ama suan bile rahatca film isleyemiyoruz.disari cikiyoruz hemen agliyor durmuyor.dusunun iki tane olucaklar
Çocuk tüm sorumlulukları düşünülüp karar verildikten sonra niyet edilmesi gereken bir şey tabiki bazı kısıtlamalar olur eski hayata göre ama öte yandan da yeni şeyler katar hayatına. İlk çocuğu bunu göz önünde bulundurarak yapmışsınızdır heralde. Ikinci çocuk istemeden olmuş belki ama Allah ömür versin daha çoooook film izleyeceğiniz zamanıniz olur ama çocuk her zaman olmaz. Siz hazırlıksız yakalanmışsıniz sanırım başka planlarınız varken hamile kalmanız olaya olumlu yaklaşmanızı engelliyor. Aldırmak da bir seçenek tabi. Eşiniz ne düşünüyor

Korunuyorduk canim.bu istemeden hamile kalanlara karsi korunsaydiniz o zaman tarzi cikismalar yapanlarada bi anlam veremiyorum.oldu mu oluyor iste
Geri cekilme bir korunma yontemi degildir. ayrica madem preservatif kazasi yasadiniz ve cocuk ihtimalinden bu kadar korkuyordunuz ertesi gun hapi alsaydiniz.

9 yildir prezervatifle korunuyorum. Daha hic kazasini yasamadim. Nasil beceriyor bu yasayanlar anlamiyorum. Ben mi acaba sevismeyi bilmiyorum.

Erken oldu evet diyor ama icin icin seviniyor biliyorum

Eğer ikinci bebeğinizin canına kıymak gibi bir niyetiniz yoksa kendinizi sürekli üzülmekte çok haklı olduğunuza ikna edecek gerekçeleri düşünmeye itmeyin. Bir kere o bebek rahme düştüyse, bunun geri dönüşü yok. O halde neden olumsuz yönlerini düşünüp kendinizi yıpratasınız ki. Güzel düşünün, iki çocuklu hayatınıza ilişkin güzel hayaller kurun ve planlama yapın. Eve mutlaka yardımcı alın, ev işi yemeği geldiği günlerde yardımcı halleder. Yardımcı gelmediği günlerde eşiniz evdeyken iki günlük yemek yapar iki gün yersiniz. Bazen sadece meyve yersiniz, bazen disardan söylersiniz. Yakinda aileniz varsa bazi gunler yemeğe gidersiniz.

Benim biri 3.5 diğeri 1 aylık iki çocuğum var. Tam rahat etmiştim, simdi yine başa sardık. Araları çok yakın olsaydı da kolay olmayacaktı ama böyle de hiç kolay olmuyor. Büyüğüm kardeşini hiç kiskanmamasina ragmen anne babanin ilgisinin bir kismini kaybetmekten bile çok etkilendi. Cok hırçın, inatlasmaya başladı, kimi günler altını islatiyor ve bebegimin huysuz olduğu günlerde sabahtan aksama kadar yavrum yalnız kalıyor, sıkılıyor, anne beni okşa, anne buram ağrıyor masaj yap, anne kardeşimi birak da oynayalim diye etegimden ayrılmıyor. Sürekli neden onunla ilgilenemeyecegimi anlatirken buluyorum kendimi ve beni o an anlayışla karşılamasına bile cok üzülüyorum. Siz de bir gün ikinciyi düşünecektiniz ve en iyi ihtimalle benim yaşadığımı yaşayacaktınız. Inanın hiç kolay değil böylesi de. Artık kendinizi üzmeyin ve iki çocukla nasıl bir düzen oturtmalıyım sorusuna odaklanin. Guzel bir gebelik geçirin, bebeğinizle konuşun, ona kiyafetler almaya başlayın, abisiyle/ablasiyla birlikte oynayacakları oyuncaklar alın, birini sabiniza birini solunuza oturtup okuyacağınız kitaplar alın. Böyle böyle ikinciyi de sahiplenip iki cocuk dusuncesine daha cabuk ısınacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Ertesi gun hapi almak da vebali olan bi durum oldugu icin onuda yapamazdim.

Erken oldu evet diyor ama icin icin seviniyor biliyorum
Destek almayı deneyebilirsiniz kendinizi mutsuz çaresiz hissedip paniklemenizin faydası olmaz çünkü size, ilk çocuğunuza ve bebeğinize.

Rabbim bu çocuğu size verecekmiş..
Aynen sizin gibi kız kardeşim evlenir evlenmez hamile kaldı kızını doğurdu Bebek 5 aylıkken yine hamile kaldı çok ağladı çok üzüldü nasıl yaparım diye şans ya bebek düştü kese bozulmuş kanamayla kürtaja gitti Bir ay sonra hemen spiral taktırdı tekrar hamile kalmamak için ve spiral sadece bir ay korumuş ertesi ay yine hamile olduğunu öğrendi doktora gitti ve doktorun dediği tek şey bu bebek senin nasibinde varmis demekki aldırmak istiyor musun demiş hayır dedi Onlar da. ve şimdi büyüdü 2,5 yaşında Neredeyse ikiz gibi büyüdüler Tamam çok zordu Ama iyi ki de olmuş diyoruz zamanla bu düşüncelerinizden sizde kurtulacaksınız Hele ki de dogduktan sonra

Gercekten dogru soyluyorsunuz.ben sunu farkettim.tam.anlamiyla fedakar biri degilim ben.biraz bencilim.yani kendimi cok dusunuyorum.bu yuzden bu haldeyim suan

Gercekten nasibinde varmis.

Yani hap kullanmati istedim ama esim istemedi zararli diye.spiral da iyi olmuyor bazi insana hic iyi gelmiyor dendi.o yuzden.ama bundan sonra ilk isim spiral
Spiral de kesin korunma yontemi degil. Kaydığı çok oluyor. Geri cekilme de korunma yontemi degil. Kondomlu iliskiyi geri cekilmeyle yapsaniz yine olacakmis. Haptan daha iyi koruyan bir yontem var mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…