• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum yeniden hamileyim ne yapacağım?

Size değil ama bebeğinize çok üzüldüm 😔

O şu anda onu istemediğinizi hissediyor ve inanın ömür boyu hissedecek...

Şu anda kucağınızda olan bebeğiniz ile karnınızda olanın bir farkı yok..

Olan olmuş artık, bu şartlara uyum sağlayıp "bu gebeliği en iyi nasıl yaşarım" diye düşünün
Yani halim illaki degisicek.daha dun test yaptim.2 haftaliktir ancA

Aha ben😂😂
İlk 1 bana göre 2 sene akıl sağlığınızı koruyum, yeterli.

Ne günlerden geçtiğimi düşünüyorum da şuan, hepsi geçti bitti.
Büyüdüklerini ve beraber zaman geçirdiklerini gördükçe inanın içiniz eriyecek.
Kardiiişiimm diye peş peşe geziyorlar ikiz gibi, o tatlılıkları yorgunluğa değiyor.

Gercekten o kadar mutsuzum ki.ne hayallerim vardi.zayiflamaya calisiyordum.yeniden eski kiyafetlerime giricektim.tek cocukla gezicektik.cinsellik yeni yeni yoluna girdi..cocugum daha 5 aylik ve yeniden hamileyim.duzelemiyorum.esim normale don artik diyor ama donemiyorum.heran agliyorum..cok yoruldum.9 ay hamilelik geciricem evet dogucak.ve sonra 2 cocukla ugrasicam.daha 2 yillik evliyim...kendimi resmen 10 yil yaslanmis hissediyorum..napicamm bennnn
Öyle demeyin yaaa bebeğiniz sizi hissediyor hem ilerde iyikide doğurmuşum diyeceksiniz biraz zorlanırsınız ama ikiz gibi bir arada büyür giderler Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inş😇

Allah her şeyin hayırlısını versin..Hakkınızda en hayırlısını diliyorum

Hayir aldiramam.baska carem yok .boyle mutsuz bi sekilde yasiycam sanirim.
Mutsuz ? Tamam belki yıpranmış olabilirsiniz ama ne kadar güzel bı mucize bu bı kere de hamile kaldım diyosunuz bizler onun için ne kadar çaba sarf ediyoruz mesela ben 5 yıla girdim ama olmadı şükürler olsun ki şu an tüp bebek le kaldım onun öncesinde neler yaşadım neler geçirdim 4 senede boyumu aşan şeyler gördüm geçirdim Rabbime şükürler olsun o mucizeyi bana yaşattı lütfen mutsuz olmak yerine biraz tadını çıkartın olmuş bitmiş aldiramayacaksiniz da demekki bebeğinizle ve karninizdaki ile daha güzel günler düşünün lütfen en azından 3 5 sene yipranip duzelceksiniz ikiside ikiz gibi büyüyüp çıkacak ne güzel mutlu günleri düşünün lütfen mutsuzluğu karamsarlığa değil eğer ki aldirirsaniz belki ilerde istediğinizde olmayacak bunları da düşünüp mutluluğunuzu yaşayın lütfen kilolar verilir eşle vakit geçirilir gezilip tozulur ki şu dönemde zaten gezmeye fırsat yok mantıken tam denk gelmiş bence

Mutsuz ? Tamam belki yıpranmış olabilirsiniz ama ne kadar güzel bı mucize bu bı kere de hamile kaldım diyosunuz bizler onun için ne kadar çaba sarf ediyoruz mesela ben 5 yıla girdim ama olmadı şükürler olsun ki şu an tüp bebek le kaldım onun öncesinde neler yaşadım neler geçirdim 4 senede boyumu aşan şeyler gördüm geçirdim Rabbime şükürler olsun o mucizeyi bana yaşattı lütfen mutsuz olmak yerine biraz tadını çıkartın olmuş bitmiş aldiramayacaksiniz da demekki bebeğinizle ve karninizdaki ile daha güzel günler düşünün lütfen en azından 3 5 sene yipranip duzelceksiniz ikiside ikiz gibi büyüyüp çıkacak ne güzel mutlu günleri düşünün lütfen mutsuzluğu karamsarlığa değil eğer ki aldirirsaniz belki ilerde istediğinizde olmayacak bunları da düşünüp mutluluğunuzu yaşayın lütfen kilolar verilir eşle vakit geçirilir gezilip tozulur ki şu dönemde zaten gezmeye fırsat yok mantıken tam denk gelmiş bence
Allah sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah meleğinizi.

Gercekten o kadar mutsuzum ki.ne hayallerim vardi.zayiflamaya calisiyordum.yeniden eski kiyafetlerime giricektim.tek cocukla gezicektik.cinsellik yeni yeni yoluna girdi..cocugum daha 5 aylik ve yeniden hamileyim.duzelemiyorum.esim normale don artik diyor ama donemiyorum.heran agliyorum..cok yoruldum.9 ay hamilelik geciricem evet dogucak.ve sonra 2 cocukla ugrasicam.daha 2 yillik evliyim...kendimi resmen 10 yil yaslanmis hissediyorum..napicamm bennnn
Hayırlı olsun öncelikle hamileliğiniz, korunmaya rağmen, bu kadar düşük bi ihtimale rağmen bebeğiniz gelmek istemişse kesinlikle vardır bir hayır diye düşünün ve gerçekten mutlu olun zorlukları elbette olacak her güzelliğin bir bedeli var ama olumlu yanları çok daha fazla onlara odaklanın, bir kardeşi arkadaşı olur yalnız olmaz birlikte büyürler. Sizde daha sonrasında rahat eder, eski yaşamınıza dönersiniz film izleme gezme vs. Allah sağlık sıhhat verdikten sonra her yaşta olur.

Hayırlı olsun öncelikle hamileliğiniz, korunmaya rağmen, bu kadar düşük bi ihtimale rağmen bebeğiniz gelmek istemişse kesinlikle vardır bir hayır diye düşünün ve gerçekten mutlu olun zorlukları elbette olacak her güzelliğin bir bedeli var ama olumlu yanları çok daha fazla onlara odaklanın, bir kardeşi arkadaşı olur yalnız olmaz birlikte büyürler. Sizde daha sonrasında rahat eder, eski yaşamınıza dönersiniz film izleme gezme vs. Allah sağlık sıhhat verdikten sonra her yaşta olur.
Yani birsuru sıkınti ettigim nokta var.zaten cinsellik konusunda halletmemiz gereken meseleler vardi bana gore.hatta buraya o konuyu acmak icin gecen haftalarda uye oldum.yani daha o sorunu halletmeden simdi hamilelik girdi araya.ben hamileyken sıkınti yapmiyorum ama esim yok bise olur yok bilmem ne.dusundukce simdi yine sinirlerim bozuluyor.

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir. ayrica madem preservatif kazasi yasadiniz ve cocuk ihtimalinden bu kadar korkuyordunuz ertesi gun hapi alsaydiniz.

9 yildir prezervatifle korunuyorum. Daha hic kazasini yasamadim. Nasil beceriyor bu yasayanlar anlamiyorum. Ben mi acaba sevismeyi bilmiyorum.
1.5 senelik evliyim prezervatifle korunuyorum daha bir kere bile ne patladı ne hamilelik yaşadım. Eşimin iktidarsız kendimin kısır olduğunu düşünmeye başlayacağım. 😂😂😂

Regl oluyor muydunuz acaba? Benim kizimda altı aylık,hala regl olmadım,o nedenle korunmuyoruz,okursa da çok sevinirim çünkü ilki tüp bebekti,bence uzulneyin gençken buyutursunuz işte,ilerleyen yaşlarda çok daha zor oluyor.
Regl olmadan da hamile kalmak mümkün doğum sonrası, yanlış bilgileri düzeltelim.
Tüp bebek sonrası nasılsa benim çocuğum zor oluyor diyip de 7 aylıkken hamile kalan tanıdığım da var. Allah gönlünüze göre versin.

Yani halim illaki degisicek.daha dun test yaptim.2 haftaliktir ancA
Merhaba, sizi o kadar iyi anlıyorum ki yargılayanları da bir o kadar anlayamıyorum..
Ben de şu an korunurken hamile kaldım hiç beklemediğim imkansız olmaz asla dediğimiz bir dönemde. Sınava hazırlanmak için bir sürü kitap aldım oturup çalışmaya başlamıştım bile. Eşim iş kurdu oraya da bakıyordum yarım gün kızlarımi da bir nevi büyüttüm demiştim kilolarimi verdim yıprandıgim yıllari bir kenara atmıştım. Hormon bozukluğum var sanıp doktora tedavi olmaya gitmiştim ki ultrasonda keseyi gördük. Yaşadığım şoku size anlatamam. Allah affetsin çok ağladım. İki çocuğa yetemiyorum 3. Ye nasıl yeterim diye dusunuyorum günlerdir. Bir yandan kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Bir mutluyum bir mutsuz bazen kendime üzülüyorum bazen evdeki çocuklara bazen karnimdakine. Allah hiç birinin acısını yaşatmasın karnimdakinin evdekilerden farkı yok. Üzüntüm onlara bazen de kendime. Hayatımı çok erteledim iki çocuk yapar büyütür hayallerime odaklanirim dedim . Durup durup ağlıyorum sürekli alışmaya çalışıyorum . Göndermişse rabbim vardır bir bildiği diyorum . Ya evladın kokusuna hasret kalsaydım ömür boyu daha acı değil mi ? Bir şekilde buyucekler üzmeyin kendinizi en küçüğüm 2 buçuk yaşında büyüğü 6 yaşında. Çok uzun yazdım. Kendimi psikoloji bölümünde buldum başlığa da hemen daldım. İkiz gibi büyür bebekleriniz en fazla iki yıla düze çıkarsınız. Birbirleri ile oyun oynarlar iken siz kendinize vakit ayirirsiniz hiç bir zaman arkadaş a ihtiyaç duymicaklar. Üzmeyin güzel canınızı zaman su misali çok hızlı geçer bu günler de insallah.

Back