• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum yardım kızlar

nehirelif16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
2
0
6
34
Bursa
merhabalar öncelikle!
ben 16 aylık evliyim ve 12 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. adet düzensizliğim var ve bunun için dr gittim.
yumurtlama bozukluğu var eğer 1 yıl geçerde bebeğin olmazsa gelirsin demişti.
şimdi yıl oldu hala bebiş yok.
ama ilk defa bu ay (psikolojik mı bilmiyorum) göğüslerimde büyüme hafif sancı var aynı zamanda ara ara şiddetli karın bel ve bacak ağrım oluyor. normalde bunların hiç biri olmazdı test yapmaya cesaret edemiyorum yine yok diye . sizce hamile olabilir miyim? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

merhabalar öncelikle!
ben 16 aylık evliyim ve 12 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. adet düzensizliğim var ve bunun için dr gittim.
ama ilk defa bu ay (psikolojik mı bilmiyorum) göğüslerimde büyüme hafif sancı var aynı zamanda ara ara şiddetli karın bel ve bacak ağrım oluyor. normalde bunların hiç biri olmazdı test yapmaya cesaret edemiyorum yine yok diye . sizce hamile olabilir miyim? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

mrh canım bir yıl dediğin çok uzun bir zaman değilki,biliyorum şuan heyecan ve korku içersindesin ama fazla düşünme adet günün 10 gün geçerse(normalde 5_6 günde de yapılır ama emin olmak için ) bi yaptır,inşallah vardır ama yoksa bile gidersin doktora.Allah onların eksikliğini vermesin,birçok şeye çözüm yolu buluyorlar..Allahım sana ve senin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese nurtopu gibi evlatlar bağışlasın inşallah..

Stres yapma olacahi varsa oluyor hemde hic ummadigin anda.hamile değilsen iyi bir doktora git.üniversite hastanelerinde riskli gebelik bölümlerinde proflar var.onlara görün.ozel muayeneleride var.netten de tavsiye edilen iyi drlar var.

merhabalar öncelikle!

cnm benim ben 9 yıldır yapmaya çalışıyorum olmuyor bozma moralini Allah herşeyin hayırlısını versin benim kuzeninde hiç yumurta yoktu 6 aydan 6 aya adet olurdu o bile hamile kaldı sadece 1 ay klomen kullandı tek yumurta buldular ilaçla geliştirdiler ve hoopp bir çatlatma ignesi hamile kaldıı olur yani üzülme sen inşallah hepimizin olur hayırlısıyla aa bu arada belirtilerin hamilelik belirtileri ama onlarda psikolojik olabilir çünkü ben çook öylee sabah bulantıları yaşadım :((((

Rabbim herşeyin hayırlısını versin tatlım sıkıntı yapma ve sadece dua et

Back