Çok mutsuzum ya:((

demetsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
262
27
38
Bursa
Arkadaşlar eskiden sadece yaşamak için yerken şimdi zevk için yer oldum.. Hamileliğimdede hiç miden bulanmadı cok rahat bir hamilelik gecirdim ve o rahatlık bana kilo olarak dôndü doğum yapalî 8 ay oldu ve iştahımda en ufak bir eksilne olmadı tabi kilomdada dikkat etsemde kilo veremiyorum bisüre dikkat ediyorum sonra baktım veremiyorum sonra ôzellikle tatlî yemeye devam ediyorum sonra yine dikkat ediyorum yine veremiyorum acaba adet olmamamın kilo vermemeye katkîsı varmıdır adet olunca daha rahat kilo verebilirmiyim iştahım nezaman normale dônücek ben nezaman bu 20 kilodan kurtulucam kendimden nefret eder oldum iç camşırı bile almak istemiyorum..yazıklar olsun bAna ben bukadar iradesizmiydim yaa((

İmza

Yawrum kaç kilosun şuan ?

bende öyleydim ama ben azıcık kilolu kalmak istiyordum. Adet olmaya başladım. 3 ayda 8 kilo verdim hamileliğimden daha zayıfım

Herkes nerde ( ölcem burda mutsuzluktan

İmza

Ben de senin gibiydim. Bebeğim bir yaşında emmeyi bırakınca spor ve diyetle 6 ayda 25 kilo verdim. Azmedince oluyor ve insan zayıfladıkça daha da gaza geliyor. Ben hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 53 kiloyum. Sadece biraz sabır gerekiyor.

58 le hamile kaldım 70 le doğum yaptım bebeğime süt olsun diye bi ton şey yedim kırkim çıkar çıkmaz adet oldum hala emziriyorum ve sıkı diyet yapmadan 6 kilo verebildim
İnsanın boğazı bi açıldı mi bi daha kapanmıyo göbeğim ve kollarım çok fena zayıflamak için ne yapacam bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaz geliyo oyüzden sabırsızlanıyorum hicbir kıyafetim olmuyo ve kendime bişeyler almayî bırak iç camasiri bile almak istemiyorum eski fotoğraflarimi gördükce cok üzülüyorum bidaha eskisi gibi olamıycakmışım gibi geliyo sanki doğumdan sonra yaşlandım biranda gibi hissediyorum(

İmza

Acaba adet olduğun içinmi rahatca verdin 6 kiloyu ben 6 kilo versem gaza gelirdim biraz

İmza

Acaba adet olduğun içinmi rahatca verdin 6 kiloyu ben 6 kilo versem gaza gelirdim biraz

İmza

Hayır canım ben son dönemde birden verdim kızım bir yaşına kadar hep 69 ile70 arasıydim ama biraz kısinca verdim adet olma ile alakası yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben kıytırık bir yürüme bandıyla ve akşam belli bir saatten sonra yemeyerek kilo verdim. Sadece yemeyerek olmuyor düzenli spor şart.

Bencede emmeden kesince rejım yap. Çünkü bende seninle aynı kilodayım bebeğim 7 aylık ve her gören dalga geçiyor çünkü evlenirken 60 kiloydum. Bu dalgalara dayanamayıp rejime başladım ve bebeğim gece bile ememez olmuştu sütüm çok çok azalmıştı. Şimdi bıraktım kilom bebeğimden önemli değil. Dalga geçenlerede ben bebek doğurdum sen ne doğurdun diyorum. Sinirim bozuyorlar !!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklısın ama hani emzirince kilo gidiyodu 1saat spor yapmıs gibi olacaktık bende hiç işe yaramadı..

İmza

Selam bende 55 le hamile kalıp 82 ile doğuma gittim. Doğum sonrası ilk ayda 3 kilo aldım. Sonra sadece aburcuburu kestim birde akşam hafif yedim. Zor zor verdim ve şimdi hala 6 kilo kaldı. Bebekle spor yapamıyorum.
Emzirdiğim için aç kalamıyorum bakalım nolucak. Doğum yaptım 30 kilo aldım hemen hiçbişey yapmadan verdim diyenleri çok kıskanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…