Arkadaşlar eskiden sadece yaşamak için yerken şimdi zevk için yer oldum.. Hamileliğimdede hiç miden bulanmadı cok rahat bir hamilelik gecirdim ve o rahatlık bana kilo olarak dôndü doğum yapalî 8 ay oldu ve iştahımda en ufak bir eksilne olmadı tabi kilomdada dikkat etsemde kilo veremiyorum bisüre dikkat ediyorum sonra baktım veremiyorum sonra ôzellikle tatlî yemeye devam ediyorum sonra yine dikkat ediyorum yine veremiyorum acaba adet olmamamın kilo vermemeye katkîsı varmıdır adet olunca daha rahat kilo verebilirmiyim iştahım nezaman normale dônücek ben nezaman bu 20 kilodan kurtulucam kendimden nefret eder oldum iç camşırı bile almak istemiyorum..yazıklar olsun bAna ben bukadar iradesizmiydim yaa((
İmza
bende öyleydim ama ben azıcık kilolu kalmak istiyordum. Adet olmaya başladım. 3 ayda 8 kilo verdimhamileliğimden daha zayıfım
Yawrum kaç kilosun şuan ?
Şuan 80 kiloyum ideam kilom 60-63
İmza
Herkes nerde( ölcem burda mutsuzluktan
İmza
Ben de senin gibiydim. Bebeğim bir yaşında emmeyi bırakınca spor ve diyetle 6 ayda 25 kilo verdim. Azmedince oluyor ve insan zayıfladıkça daha da gaza geliyor. Ben hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 53 kiloyum. Sadece biraz sabır gerekiyor.
58 le hamile kaldım 70 le doğum yaptım bebeğime süt olsun diye bi ton şey yedim kırkim çıkar çıkmaz adet oldum hala emziriyorum ve sıkı diyet yapmadan 6 kilo verebildim
İnsanın boğazı bi açıldı mi bi daha kapanmıyo göbeğim ve kollarım çok fena zayıflamak için ne yapacam bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba adet olduğun içinmi rahatca verdin 6 kiloyu ben 6 kilo versem gaza gelirdim biraz
İmza
Yaz geliyo oyüzden sabırsızlanıyorum hicbir kıyafetim olmuyo ve kendime bişeyler almayî bırak iç camasiri bile almak istemiyorum eski fotoğraflarimi gördükce cok üzülüyorum bidaha eskisi gibi olamıycakmışım gibi geliyo sanki doğumdan sonra yaşlandım biranda gibi hissediyorum(
İmza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?