- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
Canimya, her erkek ince dusunceli centilmen degil maalesef..
ben de hep öyle dedim aslnıda şimdiye kadar, benim ki böyle napalım, ince düşünemiyo, düşünceli olamıyo falan diye ama kardeşi için gayet düşünceli olabildiğini görünce daha iyi anladım sanırım, sorun bizim ilişkimizde..
bi örnek daha verirsem daha iyi anlaşılır aslında... daha yeni hamileydim. yeni öğrenmiştik, kardeşimle taksime gidecektik, görümcem ben bırakırım sizi dedi. benim eşim tutturdu, yok efendim kardeşi bırakamazmış, taksimlerde başına bişey gelirmiş onun, biz metrobüsle gidecekmişiz. evet gittim, tıklım tıkış metrobüste, ayakta, milletle çarpışa çarpışa... gittim o zaman da ağlaya ağlaya gittimama hiç unutmadım. unutmıcam da
canım böyle davranarak eşini kendinden soğutmuşsun belli ki. Bence neşeli olmaya çalış ve etrafına pozitif enerji ver göreceksin eşin de sana karşı daha güler yüzlü olacaktır. Mesela benim eşim benim için ailesinden uzak bir yere taşınsa ve bundan dolayı mutsuz görünse benim de içimden birşey yapmak gelmez ve bi iyilik yaptın böyle yaparak ecrini bari kaçırma diye kızarım. Onun için olan olmuş geri dönüşü yoksa hayattan zzevk almaya bak, mutlu olmaya çalış. İlerde bu günlerini arasın evladın büyüycek onun problemleriyle uğraşırken canın hiç sıkılmaz emin ol :)
eski konum tekrar gündeme gelmiş. taşındıktan sonra alışma evresi ikimiz içinde oldukça sıkıntılı geçti. eşim yeni iş yerine adaptasyon sorunu yaşarken, ben de hem çalışmamanın verdiği sıkıntı, hem de ailemden uzaklaşmam, yalnız kalmam falan derken biraz üzüldük ama Allah'a şükür aştık sorunları,eski günlerimiz döndük.. ilgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
sorunlarınızı çözmenize sevindim
benim eşimde farklı bir şehire taşınmak istiyor
2mizde ailelerimizden uzakta olucaz
benimde korkularım var açıkçası en çokta ailemden ayrı kalmak geriyor beni
babam rahatsız ne kadar zamanda adapte oldunuz yeni düzeninize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?