- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
gecenin bu saatinde oturdum ağlıyorum.çok yalnız hissediyorum kendimi. eşimin peşine takıldım, ailemden uzak bi şehre geldim. her şey iyi olsun diye, işte huzuru olsun diye. eğer gelirsem beni hiç üzmeyecekti güya, mutlu olmam için her şeyi yapacaktı. şimdi gecenin bi vakti o horul horul uyurken, ben oturdum ağlıyorum. ben bunun için mi kalktım geldim yerimi yurdumu annemi babamı hazır kurulu düzenimi bıraktım. koca şehirde tek başıma kaldım. minicik oğlum ve bana değer verdiğine zerre kadar inanmadığım kocam. ben neden değerli olamadım bilmiyorum ki? nerde hata yapıyorum? Allah'ım bi yol göster !!!
Benim gibi gece düşünmekten uyuyamayanlardansın canım sanırım.. Eşinin sana değer vermedigini nereden anlıyorsun? bence aileni özledin canım sen onuda şuanki düşündüklerine yorumluyor olabilirmisin?? gidip gör bi anneni babanı olmazmı..belki için acılır rahatlarr
Allah sabir versin canim. Bende bir zamanlar yerimi yurdumu, dogup buyudugum ulkeyi sevdigim biri icin terk etmek uzereydim.
Son anda nasip olmadi.. Belliki hic bir erkek icin yerini yurdunu terk etmeye degmezmis..
Senin uzulmene dayanamam derler, ama en cokta onlar uzerler.
Calismiyormusun yasadigin yeni sehirde ?
Seni uzen asil konu esin mi? Neden mutlu edemiyor seni? Yani maddmi manevimi
Tam olarak sorun ne canım?üzme kendini lütfen ağlama!
terketmeyip napcam canım, işte huzuru yoktu işte, huzurlu olsun, mutlu olsun diye geldim. işin kötü tarafı ne yalnız biliyo musun geliyim diye, ben hep sen mutlu ol diye uğraşcam orda diyen adam, şimdi ben ''ben senin için yerimi yurdumu bırakıp geldim'' deyince gelmeyip ne yapcaktın? diyogeri dönüp gösteresim var ne yapcağımı aslında ya neyse..
ailenle aranızda kaç saat var. kesinlikle calısıyorsan bile git izin al aileni gör. sadece bu seni rahatlatır.. Eşinide karsına al konus canım yoksa iç dünyanda hep bununla hesaplasırsın
Üzme kendini bırak ne hali varsa görsün akıttığın göz yaşına yazık.Çocuğuna sarıl teselliyi onda bul!Ahh bu erkekler..konuşmayı denedin mi hiç?bi konuşsan sorunlarını dile getirsen...gece gece üzme kendini.Çok sıkılmıssın belli biraz değişiklik iyi gelecektir .
Gelmeyecektin de ne yapacaktın, demiş. Hiç şaşırmadım. Erkekler böyle ki, hepsi böyle. evlenince ya da nişanlanınca birden değşiyorlar. o bize çok değer veren prensin yerini bi öküz alıyor.
ya diyeyim ki, gerçek bu. Kabullen diyecem ama, bu kişi baban olsa bi arkadaşın olsa neyse ama eş olunca insanın kabullenmesi zor oluyor-dur.
ama sen hafta sonu bi ailenin yanına git, biraz rahatla belki o zaman olaya bakış açın değşir.
Canim istedigin gibi olmasi icin neyin olmasi lazim?
Bazen kadinlar asiri duygusallasir hormonlardan, onun etkisinden dolayi kendini uzuyorda olabilirsin..
Sanirim ustuste birikmis duygusal patlama yasiyorsun sen canim ya. Bu ara ara tum kadinlarda olur. Yaz geldi bak ailece bir tatile cikapsaniz sen soyle kafayi bosaltsan desarj olsan. Eminim toparlarsin
canım hormonal bi durumum yok şuanda. lohusalık geçeli aylar oldu. regl dönemi de değil.
yani mesela, iyi hissetmiyorum, rahatsızım dediğimde ''sana bişey olmaz'' diyeceğine, benim için endişelense, bana değer verdiğini hissederdim sanırım.
ya da kucağımda bebek, omzumda bebek çantası, eşimde de poşet varken en azında elimdeki poşeti alması, değer verdiğini hissettirirdi herhalde.
ne bilim işte öyle şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?