çok mutsuzum çok, çok :((

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
gecenin bu saatinde oturdum ağlıyorum. çok yalnız hissediyorum kendimi. eşimin peşine takıldım, ailemden uzak bi şehre geldim. her şey iyi olsun diye, işte huzuru olsun diye. eğer gelirsem beni hiç üzmeyecekti güya, mutlu olmam için her şeyi yapacaktı. şimdi gecenin bi vakti o horul horul uyurken, ben oturdum ağlıyorum. ben bunun için mi kalktım geldim yerimi yurdumu annemi babamı hazır kurulu düzenimi bıraktım. koca şehirde tek başıma kaldım. minicik oğlum ve bana değer verdiğine zerre kadar inanmadığım kocam. ben neden değerli olamadım bilmiyorum ki? nerde hata yapıyorum? Allah'ım bi yol göster !!!

Benim gibi gece düşünmekten uyuyamayanlardansın canım sanırım.. Eşinin sana değer vermedigini nereden anlıyorsun? bence aileni özledin canım sen onuda şuanki düşündüklerine yorumluyor olabilirmisin?? gidip gör bi anneni babanı olmazmı..belki için acılır rahatlarr

Allah sabir versin canim. Bende bir zamanlar yerimi yurdumu, dogup buyudugum ulkeyi sevdigim biri icin terk etmek uzereydim.
Son anda nasip olmadi.. Belliki hic bir erkek icin yerini yurdunu terk etmeye degmezmis..
Senin uzulmene dayanamam derler, ama en cokta onlar uzerler.
Calismiyormusun yasadigin yeni sehirde ?

sorma, uyumak istiyorum yarın da erken kalkıcam. ama ağlamaktan gözlerim bile şişti. davranışlarından anlıyorum işte. kadın olarak hissedersin işte. zaten hep hissediyorum da en son bu akşam olanlar... sinirlerim yıpranmış sanırım iyice..

ailenle aranızda kaç saat var. kesinlikle calısıyorsan bile git izin al aileni gör. sadece bu seni rahatlatır.. Eşinide karsına al konus canım yoksa iç dünyanda hep bununla hesaplasırsın

terketmeyip napcam canım, işte huzuru yoktu işte, huzurlu olsun, mutlu olsun diye geldim. işin kötü tarafı ne yalnız biliyo musun geliyim diye, ben hep sen mutlu ol diye uğraşcam orda diyen adam, şimdi ben ''ben senin için yerimi yurdumu bırakıp geldim'' deyince gelmeyip ne yapcaktın? diyo geri dönüp gösteresim var ne yapcağımı aslında ya neyse..

Seni uzen asil konu esin mi? Neden mutlu edemiyor seni? Yani maddmi manevimi

Tam olarak sorun ne canım?üzme kendini lütfen ağlama!

ailelerimizle yaşadığımız memleketimizden büyük bi şehire taşındık. benim üni. okuduğum şehir. ama gelmek istemedim hiç. herkesin özeneceği bi hayatımız vardı. sadece o işinde mutlu olsun diye kalkıp geldim, bütün düzenimi, planlarımı, hayallerimi geride bırakarak.. bana tırnağının ucu kadar bile değer vermeyen biri için hem de.

Üzme kendini bırak ne hali varsa görsün akıttığın göz yaşına yazık.Çocuğuna sarıl teselliyi onda bul!Ahh bu erkekler..konuşmayı denedin mi hiç?bi konuşsan sorunlarını dile getirsen...gece gece üzme kendini.Çok sıkılmıssın belli biraz değişiklik iyi gelecektir .

nankor ya cidden. Kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyolar. Allah muhabbetinizi arttirsin canim yaa..
Banada hayirli deger bilen bir es nasip etsin.

ailenle aranızda kaç saat var. kesinlikle calısıyorsan bile git izin al aileni gör. sadece bu seni rahatlatır.. Eşinide karsına al konus canım yoksa iç dünyanda hep bununla hesaplasırsın

ailem çok uzak değil. ama daha geçen hafta ordaydım. sanırım bi süre gidemem. şu an çalışmıyorum. bebekten dolayı evdeyim.

eşimle de konuşarak bi yere varamıyoruz. çünkü sorsan hiç sorun yok ona göre. ben yanlış düşünüyorum. yanlış anlıyorum. o beni çok seviyo. çok da değer veriyo. sonuç değişmiyo ama...

Gelmeyecektin de ne yapacaktın, demiş. Hiç şaşırmadım. Erkekler böyle ki, hepsi böyle. evlenince ya da nişanlanınca birden değşiyorlar. o bize çok değer veren prensin yerini bi öküz alıyor.

ya diyeyim ki, gerçek bu. Kabullen diyecem ama, bu kişi baban olsa bi arkadaşın olsa neyse ama eş olunca insanın kabullenmesi zor oluyor-dur.

ama sen hafta sonu bi ailenin yanına git, biraz rahatla belki o zaman olaya bakış açın değşir.

Canim istedigin gibi olmasi icin neyin olmasi lazim?
Bazen kadinlar asiri duygusallasir hormonlardan, onun etkisinden dolayi kendini uzuyorda olabilirsin..

bazen öyle diyorum ben de, ''amaan bırak diyorum, sen kendi işine bak, kendi hayatına bak, o mu vardı daha önce, 25 yaşıma kadar o mu vardı, bundan sonra da olmasın ne farkeder?'' ama bu akşam o zamanlardan değil işte. bu akşam ''ben nerde hata yapıyorum, neden değerli olamadım, neden el üstünde tutulan kadınlardan olamadım'' akşamı. bazen oluyo işte. ağlıcam ağlıcam. sonra uyucam. yarın sabah da uyanıp yoluma devam edicem işte.

bebek olduğu için kabullenmek zorunda olduğumu düşünüyorum biraz. oğlumun anne ve babasıyla birlikte büyümesi önemli benim için. ama o da bi yere kadar tabi...

Canim istedigin gibi olmasi icin neyin olmasi lazim?
Bazen kadinlar asiri duygusallasir hormonlardan, onun etkisinden dolayi kendini uzuyorda olabilirsin..

canım hormonal bi durumum yok şuanda. lohusalık geçeli aylar oldu. regl dönemi de değil.

yani mesela, iyi hissetmiyorum, rahatsızım dediğimde ''sana bişey olmaz'' diyeceğine, benim için endişelense, bana değer verdiğini hissederdim sanırım.

ya da kucağımda bebek, omzumda bebek çantası, eşimde de poşet varken en azında elimdeki poşeti alması, değer verdiğini hissettirirdi herhalde.

ne bilim işte öyle şeyler...

Sanirim ustuste birikmis duygusal patlama yasiyorsun sen canim ya. Bu ara ara tum kadinlarda olur. Yaz geldi bak ailece bir tatile cikapsaniz sen soyle kafayi bosaltsan desarj olsan. Eminim toparlarsin

Sanirim ustuste birikmis duygusal patlama yasiyorsun sen canim ya. Bu ara ara tum kadinlarda olur. Yaz geldi bak ailece bir tatile cikapsaniz sen soyle kafayi bosaltsan desarj olsan. Eminim toparlarsin

bu akşam eşim görümcem ve ben dışarı çıktık. görümcemi severim, çok iyi ve kafa dendi bi insandır. Allah bozmasın iyi anlaşırız.

normalde benim de pek kimseyi, bişeyi kıskanma huyum yoktur ama bu akşam görümcemi kıskandım resmen.

gezmeye bizim arabayla gittik. dönüşte o kendi arabasını alıp evine gidecekti. benzini bitmiş. benzinci nerde benzin alcam dedi. eşim de bi telaş bi telaş yok sen bulamazsın benzinciyi dur ben götüreyim, yok benzinin biterse ara ben gelirim falan filan.. ben olsaydım onun yerinde yapacağı şey ''benzinci şurda'' diyip arkasını dönüp gitmek olurdu.

keşke benim de bi abim olsaydı dedim. abim olsa bana değer verirdi. bak insan kardeşi olunca demek ki düşünceli olabiliyo. oturdum düşündüm düşündüm. tabi sonuçta kardeşini mecburen de olsa seversin ama eşini sevmek zorunda değilsin ki, sevmeyebilirsin de yani...

Canimya, her erkek ince dusunceli centilmen degil maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…