• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum çok, çok :((

Canimya, her erkek ince dusunceli centilmen degil maalesef..

ben de hep öyle dedim aslnıda şimdiye kadar, benim ki böyle napalım, ince düşünemiyo, düşünceli olamıyo falan diye ama kardeşi için gayet düşünceli olabildiğini görünce daha iyi anladım sanırım, sorun bizim ilişkimizde..

bi örnek daha verirsem daha iyi anlaşılır aslında... daha yeni hamileydim. yeni öğrenmiştik, kardeşimle taksime gidecektik, görümcem ben bırakırım sizi dedi. benim eşim tutturdu, yok efendim kardeşi bırakamazmış, taksimlerde başına bişey gelirmiş onun, biz metrobüsle gidecekmişiz. evet gittim, tıklım tıkış metrobüste, ayakta, milletle çarpışa çarpışa... gittim o zaman da ağlaya ağlaya gittim :14: ama hiç unutmadım. unutmıcam da :14:

canım böyle davranarak eşini kendinden soğutmuşsun belli ki. Bence neşeli olmaya çalış ve etrafına pozitif enerji ver göreceksin eşin de sana karşı daha güler yüzlü olacaktır. Mesela benim eşim benim için ailesinden uzak bir yere taşınsa ve bundan dolayı mutsuz görünse benim de içimden birşey yapmak gelmez ve bi iyilik yaptın böyle yaparak ecrini bari kaçırma diye kızarım. Onun için olan olmuş geri dönüşü yoksa hayattan zzevk almaya bak, mutlu olmaya çalış. İlerde bu günlerini arasın evladın büyüycek onun problemleriyle uğraşırken canın hiç sıkılmaz emin ol :)

ben de hep öyle dedim aslnıda şimdiye kadar, benim ki böyle napalım, ince düşünemiyo, düşünceli olamıyo falan diye ama kardeşi için gayet düşünceli olabildiğini görünce daha iyi anladım sanırım, sorun bizim ilişkimizde..

bi örnek daha verirsem daha iyi anlaşılır aslında... daha yeni hamileydim. yeni öğrenmiştik, kardeşimle taksime gidecektik, görümcem ben bırakırım sizi dedi. benim eşim tutturdu, yok efendim kardeşi bırakamazmış, taksimlerde başına bişey gelirmiş onun, biz metrobüsle gidecekmişiz. evet gittim, tıklım tıkış metrobüste, ayakta, milletle çarpışa çarpışa... gittim o zaman da ağlaya ağlaya gittim :14: ama hiç unutmadım. unutmıcam da :14:

Cok ilginc bir durum. O seni dusunmuyosa fazla sende salla onu keyfine bak,
Gizli gizli para biriktir. Yada onu utandircak supriz yap.

canım böyle davranarak eşini kendinden soğutmuşsun belli ki. Bence neşeli olmaya çalış ve etrafına pozitif enerji ver göreceksin eşin de sana karşı daha güler yüzlü olacaktır. Mesela benim eşim benim için ailesinden uzak bir yere taşınsa ve bundan dolayı mutsuz görünse benim de içimden birşey yapmak gelmez ve bi iyilik yaptın böyle yaparak ecrini bari kaçırma diye kızarım. Onun için olan olmuş geri dönüşü yoksa hayattan zzevk almaya bak, mutlu olmaya çalış. İlerde bu günlerini arasın evladın büyüycek onun problemleriyle uğraşırken canın hiç sıkılmaz emin ol :)

ben ona bişey yapmadım ki. onun isteğiyle geldiğimiz halde, benden çok depresyona girdi, taşınmanın travmasıyla uğraşırken bi de onun depresyonuyla uğraştım.. bu mesele de zaten sadece taşınma sonrası olan bişey değil. bazen çok acele ettiğimi düşünüyorum evlilik kararı konusunda ama pişmanım diyemem, oğlum herşeye değer.

elde edene kadar herseyi yaparlar olmicak seylerin sözünü verirler ama sadece alana kadar !! erkeklerin hepsimi ayni olur ya bizlerde inaniyoruz ama sonra fos cikiyo !! üzülme arkadasim yine kendine ediyosun baksana o coktan uyumus bile umarim kisa zamanda araniz duzelirde, birseylerin farkina varir beyfendi ...

bende eşimin işi nedeniyle..memleketimden antalyanın içine taşındım benim ailemde çok uzakta değil..senin ne hissettiğini anlayabiliyorum...burda benimde tanıdığım akrabam yok.ama tanıştığım arkadaşlar oldu onlarla gidip geliyorum..eğer taşınma konusundan başka sorununuz yoksa bence alışmaya çalış...kendini hırpalama ..:34:bende çok özlüyorum kendi memleketimi...ama 2 tane çocuğum var..onlarla uğraşıyorum...parka gidiyoruz akışına bıraktım ..iyi oldu sende akışına bırakmayı dene

Kimse için kahramanlık yapmaya gerek yok , fedakarlığı hak eden çok az insan gördüm zaten..:40:

Özellikle bayanlar için daha zor yaşadığı şehri bırakabilmek, ben ayrı şehir meselesi varsa bile erkeğin şehir değişmesi gerektiğini düşünüyorum oldum olası :19:

canım asıl mesele ne?? ailenden uzakta olmayı dertlerinin üzerine ilave etme,

hepimiz gurbetteyiz, evlendik baba evinden uçtuk, az çok fedakarlıklar yapıyoruz,

sen bunu gözünde büyütürsen iyice bunalıma girersin, eşinle olan sorunu söyle yardımcı olalım,

eşinle aran düzelirse bence herşey daha güzel olur.

kapris denen sey nedır bılmıyorsun bence

adam ne ıstese vermışsın aşırı problemsızsın onu hıç uğraştırmamışsın

o da alışmış ne yazıkkı

kadınların problemı, ıstemedıklerı halde erkeklere herşeyı vermek...

sanırım bnde başka bir şehire gelin gidicem. ama ne yalan söylüyüm gözümde korkmuyo değil. hiç ama hiç istemiyorum gitmeyii:50::50::31::31::31:

yorumları okumadım ama iş dolayısıyla uzağa taşınmışsın ve bulundupun yerde yanlızsın sanırım çalışmadığın içinde bazı şeyleri büyütüyor olabilir misin ?
bende çalışmadığım zamanlarda sürekli nişanlıma sarardım niye daha sık aramıyosun, niye ilgilenmiyosun,niye bana şunu yapmıyosun,niye daha sık buluşmuyoruz vs.. hatta hala der çalışmaya başladında normale döndün diye
ayrıca senin için geldim deyince oda sinir haliyle sana gelmeyipte ne yapacaktın demiş olabilir geldiğin için yüzüne vurmanda hoş değil
kiminiz bana polyannacılık yapma diyebilir ama bunlar da ihtimaller

Eski erkek arkadaşım da başlarken sözler verdi olduğun şehre gelicem evlenicez falan..Hop sonra ne olduysa,seviyorsan sen benim yaşadığım şehre gel dedi:53:İyi ki tamam gelirim dememişim pişman değilim,gittiğimle kalacaktım asla yaranamayacaktım.Onu diyen adam bir zaman sonra,gelmeseydin zorla mı getirdim der.
Bu tarz hayatımızı etkileyen kararlar alırken defalarca düşünmek gerek.Zira ilk hissettiğimiz bazen doğru olmayabiliyor.Allah yardımcın olsun.

en ziyade değere layık olana değer ver ve değeri yalnız ondan iste o değer verirse ne ala geriside gün gelir bilecektir kıymetini. imtihan dünyasında herkes birşeylerle sınanıyor duamızı bırakmayalım ve hiç bir zaman ondan umudumuzu kesmeyelim.
şu sözüde her daim hatırlamak duasıyla
(bu dünyada yaşamıyoruz, bu dünyadan geçiyoruz. MEVLANA)
Rabbim yardımcımız olsun.

Senin yaşadıklarının bir benzerinide bende yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Bir arkadaşım yazmış bencede git gör anneleri rahatlarsın. Hem eşinde sen yokken değerini biraz anlar.

eski konum tekrar gündeme gelmiş. taşındıktan sonra alışma evresi ikimiz içinde oldukça sıkıntılı geçti. eşim yeni iş yerine adaptasyon sorunu yaşarken, ben de hem çalışmamanın verdiği sıkıntı, hem de ailemden uzaklaşmam, yalnız kalmam falan derken biraz üzüldük ama Allah'a şükür aştık sorunları,eski günlerimiz döndük.. ilgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim..

eski konum tekrar gündeme gelmiş. taşındıktan sonra alışma evresi ikimiz içinde oldukça sıkıntılı geçti. eşim yeni iş yerine adaptasyon sorunu yaşarken, ben de hem çalışmamanın verdiği sıkıntı, hem de ailemden uzaklaşmam, yalnız kalmam falan derken biraz üzüldük ama Allah'a şükür aştık sorunları,eski günlerimiz döndük.. ilgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ederim..

Çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin
:16:

sorunlarınızı çözmenize sevindim
benim eşimde farklı bir şehire taşınmak istiyor
2mizde ailelerimizden uzakta olucaz
benimde korkularım var açıkçası en çokta ailemden ayrı kalmak geriyor beni
babam rahatsız ne kadar zamanda adapte oldunuz yeni düzeninize

sorunlarınızı çözmenize sevindim
benim eşimde farklı bir şehire taşınmak istiyor
2mizde ailelerimizden uzakta olucaz
benimde korkularım var açıkçası en çokta ailemden ayrı kalmak geriyor beni
babam rahatsız ne kadar zamanda adapte oldunuz yeni düzeninize

eşininin iyi düşünmesi lazım canım. gitmesi kalmasından daha iyi olacaksa gitsin. benim eşim burda umduğunu bulamadığı için biz çok sorunlar yaşadık. eğer işte mutsuz olursa seni de mutsuz eder. onun dışında herşeye alışılır. insanoğlu hertürlü şarta alışıyo sonuçta. eşinle birbirinize destek olabilirseniz daha kolay atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.

Back