çok mutsuzum,acaba hamilelikte hep böyle mi oluyo doğumdan sonra geçer mi

hamilelik hassasiyeti sizinki.
Madem kart var neden kendiniz almıyorsunuz ..
Eşinizinki geçici birşeydir belki ,siz onu mu bekliyeceksiniz birşeyler almak için.
O zamanla düzelir belki ,gidin hevesinize göre alın eksiklerinizi ..
"keşke bebek yapmasaydım " lafı ise çok yanlış bir cümle.
Veren allah almasını da bilir allah korusun .
Böyle laflar dua yerine geçer allah korusun.
Eşinizle olan sorununuzu neden bebekten alıyorsunuz .yarın çocuktan dolayı bir sürü sıkıntı yaşıyacaksınız belki eşinizle .
O zaman da çocuğunuza keşke seni doğurmasaydım mı diyeceksiniz.
Bir anne olarak bu lafınız çok ağır geldi bana doğrusu ,ne olursa olun insan karnındaki o günahsız için böyle şeyler söylememeli.
35.haftaya gelmişsiniz ama hala annelikten habersizsiniz ,içinizdei canlıyı hissedemiyorsunuz sanırım ki hırsınızı ondan alma çabanız var ..
Kendinize gelin lütfen ,bir anne adayına yakışmıyor.

insanlara böyle ağır eleştirler yapmaya hakkınız yok...sizin yüzünüzden buğün arkadaşım siteden ayrıldı...insanların ne yaşadığını bilmeden abuk subuk yrm yapıyorsunuz....bunu yazmadan edemedim.... Biraz bakınca gördüm ki sadece arkadaşım değil kalbini kırdığınız...yine böyle derdi olan birisinin üzerine gitmişsiniz....:KK9:

yoo ,sizin gibi ben de fikrimi belirttim ,size ters geldiyse bunu otoriteye bağlamanıza gerek yok ,benim fikrim de bu yönde ,farklı fikirlere saygı duymayı öğrenin lütfen..

bence sizin hormonlarda gitmiş... Doğurana kadar insanların dertlerine yrm yapmayın bence....

bence sizin hormonlarda gitmiş... Doğurana kadar insanların dertlerine yrm yapmayın bence....

insanlara böyle ağır eleştirler yapmaya hakkınız yok...sizin yüzünüzden buğün arkadaşım siteden ayrıldı...insanların ne yaşadığını bilmeden abuk subuk yrm yapıyorsunuz....bunu yazmadan edemedim.... Biraz bakınca gördüm ki sadece arkadaşım değil kalbini kırdığınız...yine böyle derdi olan birisinin üzerine gitmişsiniz....:KK9:

he canım he ,hormonların gitmiş ,doğruya buraya konu açan herkese destek vermemiz lazım ,doğruları söyleyince insanların zoruna gidiyor ,bazen doğruları söylemek insanları kendine getirir ama demekki arkadaşınız doğruları değil yanlışları duymak istemiş ,duyamamış ,zoruna gitmiş ,ayrılmış.
selametle diyelim o zaman ..
hee bi de ben ilk kez doğuran biri değilim onu da belirteyim de ,bir anneyim ben ve ona göre yorum yapmam çok normal ..anneliği daha yaşamayan bir anne kadar boşa atıp tutmasın ...ayrıca konuyu polemiğe ve bana getirmeyin yoksa kiblerim sizi ona göre .bu da son yazışım ..

Son düzenleme:
benim bunu sorun etmek bile aklima gelmemisti ben gidip aliyirdum gelince ona gosteriyordum nasil askim diye oda gulumsuyordu cok tatli diye:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X