Çok mutsuz hissediyorum,güvenim kalmad...

MissLavinia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
491
54
Konuyu nereye açsam diye çok düşündüm ama çözüm önerisi almam gerekiyor bu yüzden buraya yazıyorum..Ben lise öğrencisiyim ve liseye geçtiğimde kendimden 3 yaş büyük son sınıflardan bi çocuktan hoşlanmaya başladım..hiç bişey yapmadım sadece elimde olmadan bakıyodum ona ,o da bana bakıyodu gülümsüyodu ama onun duyguları aynı değilmiş..aslında hiç umutlanmadım sonuçta platonik bişey ve gelip geçici diye..Neyse son sınıf demiştim ve mezun oldu..ben buna alıştım onu unuttum diyebilirim..geçen onu bi arkadaşlık sitesinde ekledim..oda kabul etti ardından sildi ve bir msj geldi..msj o kadar kötüydüki ne yapacağımı şaşırdım ellerim titredi o kadar kötü oldum..mesaja hiç girmiyim resmen hakaretti bana göre..bende ona msj attım neden böyle düşündüğünü falan sordum cvp vermedi..arkadaşımda eklemişti onada aynı şekilde mesaj atmış ve hakaret etmiş..arkadaşıma tekrar msj atmış bu sefer daha ağır bi biçimde hem bana hem arkadaşıma bi sürü laf etmiş..bende artık dayanamadım ve aynı şekilde hakaret ettim tabi onunkilerin yanında bi hiç bunlar..şimdiyse kendime güvenim kalmadı..hoşlandığım birinden böyle şeyler duymaya hiç alışık değildim..ne yapacağımı bilmiyorum..onun adına nefretten başka hiç birşey yok içimde..ama bi insanın dış görünüşüyle içi bu kadar farklı olabilir mi..bu benim kendime olan güvenimide sarstı bana öyle şeyler söylemesi çok ağırıma gitti..aslında çok neşeli bi kızım bu olayıda fazla kafama takmamaya karar verdim ama yinede güvenim kalmadı..senağlamayazmak istedim buraya..uzun oldu ama..şimdiden teşekkürlera.s.

yıllar boyu onu hasretle anacağına, gerçek yüzünü görmüş oldun..
ne sevmeye nede düşünmeye değmez bunun gibiler..
boşver gitsin canım, üzme tatlı canını..
dua et ki, Mevla onun nasıl bir insan olduğunu, zararsız bir şekilde anlama fırsatı vermiş sana...
gözün gönlün aydın olsun..

mervecim ben bu konularda sana fazla bi öneride bulunamayabilirim canim o yaslarda bunlar cok normal rededilebilirsin normal tabi sunu göz ardi etmemek lazim hakaret etmemeliydi iyikide böyle birseyle karsilastin. aslinda bardagin bos degil dolu tarafina bakman lazim karakterinin nasil oldugunu cok iyi ögrenmis oldun canim böylece büyük bir yanlisin icine girmeden mesele kapanmis oldu sen simdi önüne bak emin adimlarla hayatina devam et. Karsina eminim cok cok iyileri cikicaktir canim benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…