Çok mutlu oldum, anlatamam...

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
merhaba kızlar benim 8 aylık bi oğluşum var ...
bugün onunla oyun oynuyoduk ve bi ağzına bakim dedim bide ne göreyim oğluşumun dişi çıkmış:dance: o kadar mutlu oldumki anlatamam size bi anda gözlerim doldu ne bileyim hiç bi belirti yoktu ortada bi anda dişi görünce çoook sevindim çay kaşığını alıyo eline dişine vuruyor tık tık sesini dinliyo kuşum:dance::teytey:
iyiki anneyim iyiki o benim oğlum opuyorumnanaktan

hayırlı olsun dişiniz bence gördüğünü çaktırma ben çaktırmamış anne kızın dişimi kaşınıyor havuç versene demişrim kaşısın diye annem gördü ve diş hediyemizi kaptık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun dişiniz bence gördüğünü çaktırma ben çaktırmamış anne kızın dişimi kaşınıyor havuç versene demişrim kaşısın diye annem gördü ve diş hediyemizi kaptık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyi fikir ben bişey görmedim ne dişi kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun.
Maşallah.:nazar:
Benim bildiğim ilk diş çıkardığını görenin hediye alması lazımmış, ne alacaksın bakem.
Sen en iyisi görmemiş gibi davran, başkasının farketmesini sağla.kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun.
Maşallah.:nazar:
Benim bildiğim ilk diş çıkardığını görenin hediye alması lazımmış, ne alacaksın bakem.
Sen en iyisi görmemiş gibi davran, başkasının farketmesini sağla.kaydirigubbakcemile3

ona bi tane künye alıcam ama çaktırmıcam hergörene ilk sen gördün hediyemizi isteriz dicem ..:dance:
sağol canım allah daha nice mutluluklar yaşatsın hepimize

teşekkür ederim belki çok önemsenecek bişey değil ama hayatımızın bi ilkini daha yaşadık ne bilim işte tutamadım kendimi:lepi:

neden önemsenmesin ki, ileride bunlari cocugunuza anlattiginiz zaman cok sevinecek

hatta bugünü fotograflayin ve daha sonra fotografin altina bir iki cümle yazin bu günle alakali

:emir_bebek: :ecrin_bebek:

Back