- 1 Mart 2007
- 6.042
- 12.352
- 37
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Sosyalde başarı tek başına yeterli değil. Alanın nedir lisede?Bu sne tyt sosyalden hiç çalışmadan 20 soruda 18e 1 yaptim
EaSosyalde başarı tek başına yeterli değil. Alanın nedir lisede?
Bu sene yksye ilk kez ve çalışmadan girdim ea da 188 k yaptım.30 Türkçe 12.75 tyt mat 17.75 sosyal netim vardı.
Nedennn?İngilizce İşletme’yi 2. sınıfta bırakan ben. Ne zaman işletme isteyen birini görsem gözlerim dolar.
Eğer Boğaziçi odtü olursa işletmede çok güzel yerellere gelir büyük şirketler havada kapat ama,dereceyle girilmeyen bi üni de işletme okursa hiçbir işe yaramıyor maalesefSorunun cevabını zaten bir önceki konunda ben demiyorum çevrem çok zekisin diyor dediğinde vermiştik. Şu konunda:
Konu Mesajı 'Bir çözüm arıyorum.' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/bir-cozum-ariyorum.1420891/post-75618391
Denemelerde sıralamadayım diyen biri de niye işletme seçer ki!
Dil için yoğunlaşabilirsin severek yapacağını düşünüyorsan. Ea için çok seçenek var hukuk istemiyorum yazmışsın, pdr atamasını zorlaştırdılar ama güzel meslek.A2-B1 arasi bir İngilizcem var.Dil de olabilir aslında.Bir dönem dilden giricem ben diyordum.Ea daha garanti geliyor galiba.
İngilizce işletme olmadığı takdirde hepsi fos. Yurtdışında master ile ancak olabilir.Eğer Boğaziçi odtü olursa işletmede çok güzel yerellere gelir büyük şirketler havada kapat ama,dereceyle girilmeyen bi üni de işletme okursa hiçbir işe yaramıyor maalesef
Bu netlerle kaç puan aldınBu sene yksye ilk kez ve çalışmadan girdim ea da 188 k yaptım.30 Türkçe 12.75 tyt mat 17.75 sosyal netim vardı.
Dilden girersem ingilizce mütercim tercümanlık hedefim ve sanırım eada hiç bana göre bir bölüm yok.Dil için yoğunlaşabilirsin severek yapacağını düşünüyorsan. Ea için çok seçenek var hukuk istemiyorum yazmışsın, pdr atamasını zorlaştırdılar ama güzel meslek.
Ea puanım 342 ydi yerleştirmede.Niye?Bu netlerle kaç puan aldın
zım da bu sene yks ye girecek o yüzden sordum netlerle aşağı yukarı puan hesaplamasıEa puanım 342 ydi yerleştirmede.Niye?
188 binKı
zım da bu sene yks ye girecek o yüzden sordum netlerle aşağı yukarı puan hesaplamasısıralaman kaçtı
Evet daha istikrarlı bölüm bunlar en azından. EA' dan nasıl istediğin bölüm yok, sözel istiyorum diyorsun ve bu alanda yeterince sözel bölüm var.Dilden girersem ingilizce mütercim tercümanlık hedefim ve sanırım eada hiç bana göre bir bölüm yok.
bu sıralamayı 5 bine çekmen imkansıza yakın benceBu sene yksye ilk kez ve çalışmadan girdim ea da 188 k yaptım.30 Türkçe 12.75 tyt mat 17.75 sosyal netim vardı.
10 bin?bu sıralamayı 5 bine çekmen imkansıza yakın bence
Boğaziçi şu an benim haddim degil.188 bini en iyi 10 bine çekerim.Boğaziçi işletme ilk bin
Hepsi cillopOdtu isletme istiyorum o yuzden
muhtemelen 50-60 bine çekmen bile güzel çalıştığını gösterir. çok örneği yok ama sen yine de elinden geleni yap. belli mi olur10 bin?