- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Boğaziçi’nde herkes ders çalışmaz gibi görünür ancak bu yalan. Sakın kanma. İlk notlar açıklanınca anlamıştım ben bunuOdtüde ve Boğaziçi'nde okuyanlar çok mu zeki,hepsi üstün zekalı mi?
Üstün zekalı değil de bence baya zeki ve çalışkanlarOdtüde ve Boğaziçi'nde okuyanlar çok mu zeki,hepsi üstün zekalı mi?
Niye sordunuz merak ettimOdtüde ve Boğaziçi'nde okuyanlar çok mu zeki,hepsi üstün zekalı mi?
Yani üstün zekalı değiller caliskanlarBoğaziçi’nde herkes ders çalışmaz gibi görünür ancak bu yalan. Sakın kanma. İlk notlar açıklanınca anlamıştım ben bunu
Odtu isletme istiyorum o yuzdenNiye sordunuz merak ettim
Ben ortalama bir zekaya hatta bi tık üstüne sahip olduğumu düşünüyorum.Hadi hayırlısı o zaman.Boğaziçi’ni kazandıran da orada okumanı sağlayan da düzenli ve disiplinli çalışmadır. Çok zeki olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama tabi ortalama bir zekaya ihtiyaç var
Odtu isletme mezunu 5-6 tane arkadasim var. Ustun zekali olmasalar da zeki ve caliskanlar.Odtu isletme istiyorum o yuzden
Her şey gönlünce olsun. BaşarılarBen ortalama bir zekaya hatta bi tık üstüne sahip olduğumu düşünüyorum.Hadi hayırlısı o zaman.
Okul puanınız nasıl,çok iyi ve düzenli çalışmanız gerekiyor veOdtu isletme istiyorum o yuzden
Zeki bir insan olduğumu düşünüyorum.Bana çalışkanlık ve azim de lazım.Insaallah olur.Odtu isletme mezunu 5-6 tane arkadasim var. Ustun zekali olmasalar da zeki ve caliskanlar.
Niye Boun değil ? Güney kampüsün o havası yeter..Odtu isletme istiyorum o yuzden
Lisede neredeyse hiç ders çalışmadım.Bu yüzden 85.45.Okul puanınız nasıl,çok iyi ve düzenli çalışmanız gerekiyor veThemiscan a katılıyorum zeka da çok önemli
Ankara istiyorum ama benNiye Boun değil ? Güney kampüsün o havası yeter.
Yks ye çalışmak önemli ama okul puanı da çok önemli,95 üstü olmadan buraların geleceğini pek sanmıyorumLisede neredeyse hiç ders çalışmadım.Bu yüzden 85.45.
Liseye %7.94luk dilimle girmiştim.O. da son 3 ay deneme çözerek.
Ortalama nelerden bi 8-10 NET daha fazla yapmam gerekecek.Bence gelme ihtimali var.Yks ye çalışmak önemli ama okul puanı da çok önemli,95 üstü olmadan buraların geleceğini pek sanmıyorum
Yani orası öyle ama 8-10 net deyip küçümsememek lazım,dediğiniz okulları kazanmak için zaten çok iyi bir net yapmanız üstüne8-10 net yapmanız gerekiyor,tabi nasip olur mu olurOrtalama nelerden bi 8-10 NET daha fazla yapmam gerekecek.Bence gelme ihtimali var.