- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Mesela kardeşim bu sene çok çok çalıştı 8 bine girdi,okul puanı eklenince 15 bine geriledi ve istediği okul olmadı maalesefLisede neredeyse hiç ders çalışmadım.Bu yüzden 85.45.
Liseye %7.94luk dilimle girmiştim.O. da son 3 ay deneme çözerek.
Ortalama nelerden bi 8-10 NET daha fazla yapmam gerekecek.Yks ye çalışmak önemli ama okul puanı da çok önemli,95 üstü olmadan buraların geleceğini pek sanmıyorum
Ona göre hedef koyup calisicaz o zamanMesela kardeşim bu sene çok çok çalıştı 8 bine girdi,okul puanı eklenince 15 bine geriledi ve istediği okul olmadı maalesef
Evet inşallah gönlüne göre olur hedefini en yüksek tut bir sene çok iyi çalış güzel biryerler olur inşallahOrtalama nelerden bi 8-10 NET daha fazla yapmam gerekecek.
Ona göre hedef koyup calisicaz o zaman
Bu arada ben eşit agirliktan giricem.Kardesin sayısalcı miydi?Evet inşallah gönlüne göre olur hedefini en yüksek tut bir sene çok iyi çalış güzel biryerler olur inşallah
Oda eşit ağırlıkBu arada ben eşit agirliktan giricem.Kardesin sayısalcı miydi?
NET hesap yapan bir site var mı NET hesabı yapicam.Oda eşit ağırlık
Dersaneye gidiyor musun,Dersane kütüphaneden çıkma derimNET hesap yapan bir site var mı NET hesabı yapicam.
Ben illaki Boğaziçi ODTÜ olsun kafasında değilim de hani olsa ne güzel olur modundayim.B planlarım da var.Izmir ekonomi universitesi -isletme gibi,marmara-almanca isletme ya da Türk Alman-almanca isletme gibiDersaneye gidiyor musun,Dersane kütüphaneden çıkma derim
Neden işletme istiyorsunBen illaki Boğaziçi ODTÜ olsun kafasında değilim de hani olsa ne güzel olur modundayim.B planlarım da var.Izmir ekonomi universitesi -isletme gibi,marmara-almanca isletme ya da Türk Alman-almanca isletme gibi
Çünkü hukuk ve psikoloji bana gore değil.Iktisatda da matematigime güvenemiyorum.Ogretmenlik hiç bana gore değil.Neden işletme istiyorsun
İşletmede de matematik varÇünkü hukuk ve psikoloji bana gore değil.Iktisatda da matematigime güvenemiyorum.Ogretmenlik hiç bana gore değil.
Denemelerde sıralamadayım diyen biri de niye işletme seçer ki!Türkiye 1.si insanlar zeki değil, çalışkan insanlar. Yani artık şu sınavlarda zeka ile çalışma kısmına bağlantı kurmayın. Ösym sizin zekanızı değil çalışmanızı sınıyor.
Peki senin önerdiğin bölüm nedir?Sorunun cevabını zaten bir önceki konunda ben demiyorum çevrem çok zekisin diyor dediğinde vermiştik. Şu konunda:
Konu Mesajı 'Bir çözüm arıyorum.' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/bir-cozum-ariyorum.1420891/post-75618391
Denemelerde sıralamadayım diyen biri de niye işletme seçer ki!
Sevdiğin bölümlerden ve yetenekli olduğun alanlardan birkaçını yazarsan senin için en uygun olanı bulmaya çalışırız.Peki senin önerdiğin bölüm nedir?
Yazma konusunda yeteneğim var dil konusunda da pek parlak olmasam da iyi sayılırım.Sevdiğin bölümlerden ve yetenekli olduğun alanlardan birkaçını yazarsan senin için en uygun olanı bulmaya çalışırız.
Bu sne tyt sosyalden hiç çalışmadan 20 soruda 18e 1 yaptimYazma konusunda yeteneğim var dil konusunda da pek parlak olmasam da iyi sayılırım.
Dil neden istemiyorsun?Yazma konusunda yeteneğim var dil konusunda da pek parlak olmasam da iyi sayılırım.
A2-B1 arasi bir İngilizcem var.Dil de olabilir aslında.Bir dönem dilden giricem ben diyordum.Ea daha garanti geliyor galiba.Dil neden istemiyorsun?