• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK MU TEMBELİM?

Bu başlığı açan arkadaş bir süredir aktif değil ama birkaç şey söylemek istedim;

Henüz hamile değilim, insan nasıl ruh hallerine bürünür hamilelikte bilmiyorum. Fakat bir can taşıyorsunuz, bünyeniz değişiyor, yeni bir yaşam oluşuyor içinizde. Elbette bu durum bazı değişiklikler yaratacak. Sonbaharda yapraklar dökülür, ağaçlar yeni bir dönem için tüm yüklerini atar ve sonra toparlanır. Belli ki siz de önceden çok düzenli biriymişsiniz, gebelik gibi başlı başına kadınları yoran bir durum karşısında her şeye ayak uydurmanız elbette zor olur diye düşünüyorum. Onca yükünüz de varken, hangisine koşsam diye düşünmek bile sizi demoralize eder. Günlük bir şekilde gidiyor işte. Size verilen işleri yapıyorsunuz, evinizde hala yemek pişiyor… bırakın, dinlenin, elbette tekrar başlayacağınız zaman gelecektir. Ki tez, iş, ev, hamilelik; zor hepsi birden.

Dua, sure beklentinizi olumsuz karşılayanları da anlayamadım ben.. ruha şifa veren dizelerden kime ne zarar gelir ki? Hele ki okuduğunuzda ferahladığınızı hissediyorsanız. Birisi, sure bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim yazmış, çok hoşuma gitti 🌸

Öte yandan, elbette bilimi hep önde tutmak, önce sizin ve bebeğinizin sağlığından emin olmak için doktora gitmek gerek. İhmal etmeyin hiç.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz, ruhunuz ve bedeniniz de tez zamanda şifa bulsun. ✨

Konuyu okuyunca ben miyim acaba dedim… Hamileliğin etkisindeyiz bence + kış mevsimi etkiliyor olabilir. Karanlıkta uyanıp işe gitmekten, soğukta iş yapmaktan aşırı aşırı nefret ederim evde bile hiçbir şey yapasım gelmez. Kış insanı değilseniz sebep bu olabilir

Back
X