Bu kiskanclik belirtisi resmen. Neden iyi olmaya calismiyorsunuz.. Belki de sorun sizde.Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Onu da denedim ama tepeme çıktılar bu seferBu kiskanclik belirtisi resmen. Neden iyi olmaya calismiyorsunuz.. Belki de sorun sizde.
Size prenses demiyor mu yoksaMerhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Hmm bunu ben de biraz abarti buldumsiz abimin eşi olsanız şuan bileklerinizi kesiyordunuz sanırım. en son telefonuma abimden gelen mesaj "ben sana ölürüm canımın parçası" ve kalpli emojiler. şükür ki bizim yenge free gülüp geçiyor. bir abinin kardeşine sevgisini göstermesini kıskanmak bence sevgisizlik belirtisi net.
Hmm bunu ben de biraz abarti buldumeşim kiz kardeşiyle bu sekilde konuşmaz. Benim de iki abim var, biz de bu kadar değiliz. Ama ne olursa olsun, hic birşey fazla olmaz herhalde, her ailenin ilişkisi farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?