• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım

nureliff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
14
2
1
30
Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?

Bence çok abartiyosun sen sevmeye bilirsin ama o eşinin anne si ve kardeşi tabiki konusucak tabiki güzel sözler söylicek bu kadar abartman sana ve evliliğine zarar vericek. Bende sevmiyorum kaynana mi ama kocamı seviyorum o yüzden hep güzel davranıyorum kocamı sevdiğim için bunu yapmam gerek eğer yapmazsam kocama çok büyük saygısızlık yapmış olurum

Merhaba kızlar 15 aylık evliyim eşimin ailesiyle bugüne kadar sürekli sorun yaşadım özellikle annesi ve kız kardeşiyle onları sevmediğimi görüşmek istemediğimi her defasında eşime söylüyorum neden böyle düşündüğümü de açıklıyorum annesiyle her gün telefonla konuşmasından yan yanayken canımlı cicimli sözlerinden bile rahatsız oluyorum bugğnde mesajda kız kardeşine prenses yazdığını gördüm ve andan sonra eşime karşı bi soğukluk oldu yine sizce çok mu takıntılıyım bu konuda?
Bu kiskanclik belirtisi resmen. Neden iyi olmaya calismiyorsunuz.. Belki de sorun sizde.

Size prenses demiyor mu yoksa :dondurma:

siz abimin eşi olsanız şuan bileklerinizi kesiyordunuz sanırım. en son telefonuma abimden gelen mesaj "ben sana ölürüm canımın parçası" ve kalpli emojiler. şükür ki bizim yenge free gülüp geçiyor. bir abinin kardeşine sevgisini göstermesini kıskanmak bence sevgisizlik belirtisi net.

siz abimin eşi olsanız şuan bileklerinizi kesiyordunuz sanırım. en son telefonuma abimden gelen mesaj "ben sana ölürüm canımın parçası" ve kalpli emojiler. şükür ki bizim yenge free gülüp geçiyor. bir abinin kardeşine sevgisini göstermesini kıskanmak bence sevgisizlik belirtisi net.
Hmm bunu ben de biraz abarti buldum :D eşim kiz kardeşiyle bu sekilde konuşmaz. Benim de iki abim var, biz de bu kadar değiliz. Ama ne olursa olsun, hic birşey fazla olmaz herhalde, her ailenin ilişkisi farklı

Bu takıntılılık değil,hastalık. İnsan ailesinden kıskanmaz kimseyi. Annesini, kız kardeşini sevip, değer vermeyecekte kime yapacak bunları. Herkesin yeri ayrıdır bu hayatta. Sizin böyle olduğu için sevinmeniz lazım, onlara değer vermeyen size de vermez çünkü. O dürtüden mümkün olduğunca uzaklaşın. Çok zararlı bir duygu, önce sizi yıpratır tavsiye:KK39:

Hmm bunu ben de biraz abarti buldum :KK70: eşim kiz kardeşiyle bu sekilde konuşmaz. Benim de iki abim var, biz de bu kadar değiliz. Ama ne olursa olsun, hic birşey fazla olmaz herhalde, her ailenin ilişkisi farklı

biz hep ayrı büyüdük ya,ben 5 yaşındayken bir gitti abim liseye başlıyordu,gidiş o gidiş. daha da dönmedi türkiyeye cenaze vs hariç. ortak tatil planı vs yapıp öyle buluşuruz,buluşunca gözyaşları sel:KK70:

moralim falan bozuk olunca da bu ve bunun gibi mesajlarla destek olur işte. sürekli gördüğüm birisi olsa bu ne lan derim de işte uzakta olunca "aşgımmm seni çok seviyommm"a dönüyor olay:KK68:

Yahu ne kadar vicdansizsiniz. Siz sevmiyorsaniz sevmeyin gorusmuyorsaniz gorusmeyin. Adama niye karışıyorsunuz. Agac kogugunda mi dogdu bu adam nerden geldi. Evlendi diye tüm ailesini silmesi mi gerekiyordu. O kadin onu doğurmuş 9 ay karninda tasimis elbette arayip soracak gidecek elini opecek ihtiyaci varsa halledecek çünkü ailesi.

Sen annenle kardeşinle nasıl konuşuyorsun acaba .? Onun annesi kardeşi istediğini söyler sen ne kadar sevmiyorsan sevme .. dünya senın etrafında mı dönüyor acaba ..

Prenseste derim
Canım da derim
Ben sana ölürüm de derim .
Niye ???
Kardeşim çünkü.
Ayar oluyorum böyle ıçinden usturalı kadinlara..
Huzur verirseniz karşılığını alırsınız ..

Siz sevmeyebilirsiniz gorusmek istememek te sizin hakkiniz kimse karisamaz. Ama esiniz annesi kardesi sulalesiyle istedigi gibi konusur hayatina devam eder. Sizin bu konuda söz hakkiniz yok. Evet takintilisiniz ve kiskanç gorunuse gore

Ne var prenses demişse? Evet takıntılısın eşinin ailesiyle ne problem yaşadın bilmiyorum ama bunu eşine ne kadar yansıtırsan o kadar soğukluk girer aranıza sonuçta ailesi,istesende istemesende gelecekler sevmezsen bile saygı duymak zorundasın

Back
X