Senelerimi verdim , karşımda benimde aynı durumda bir arkadaşım olsa kesin aklına girer ayırırdım , sizin söylediklerinizden çok daha fazlasını söylerdim , herşeyin farkındayım , görüyorum , ama sevgim engel herşeyime . Kendi ağzından kelime olarak duymadan inanmayacakmışım gibi hissediyorumVe hala bu adamla evlenmek istiyorsunuz yani? sizin ki de iyi mideymis. Karsinizdakinin poposunu bos zamanlarinizda mi kaldirirsiniz yoksa bu yasam bicimiz midir? Vs vs diye surusuyle igneleyici laf sayabilirim size ama bagira bagira sizle evlenmek istemedigini haykiran adamin vermek istedigi mesaji almamissiniz, benim dediklerimin ve ignelememin ne anlami var?
Ben istemiyormuyum en iyisini en güzelini istiyorum olacak inanıyorum vsYasiniz musait 4 yil iyi bir sure bahanesi ne peki ?
Ş30 yaşina geldiginde 50sine merdiven dayamiş olacak. De ki evlendiniz, senin evlilik beklentilerini uzun seneler karsilayabilecek mi sence? Evlenmek hakkin, ama bence bu adamın önceligi bu degil. Umarım kendine denk birini bulursun.
Bence oyaliyor. Bak demissiniz bende farkindayim ama sevgim engel oluyor diye . Ama kimse bosanmak icin evlenmezki hayatinizi birlestirceginiz kisi önemli bu adam simdiden sizi gecistiriyo ama siz bilirsiniz hersey gönlünce olsunBen istemiyormuyum en iyisini en güzelini istiyorum olacak inanıyorum vs
Hamileyim deyin, duyarsiniz. Tabii telefonlariniza cikarsa.Senelerimi verdim , karşımda benimde aynı durumda bir arkadaşım olsa kesin aklına girer ayırırdım , sizin söylediklerinizden çok daha fazlasını söylerdim , herşeyin farkındayım , görüyorum , ama sevgim engel herşeyime . Kendi ağzından kelime olarak duymadan inanmayacakmışım gibi hissediyorum
Yol ver. Oyaliyo seni.Beni seviyor , bende onu çok seviyorum. Olacak diyor , en güzeli ( ama ne zaman bilmiyorum, oda bilmiyor ) aramızda yaş farkı da var , daha önce evlenmiş , çocukları da var
E sen kafayı yemişsin çocuklu adamla ne işin var yavrucum yaşlar kaç inş. baban yaşında değildirBeni seviyor , bende onu çok seviyorum. Olacak diyor , en güzeli ( ama ne zaman bilmiyorum, oda bilmiyor ) aramızda yaş farkı da var , daha önce evlenmiş , çocukları da var
4 senedir resmiyete dokulmemis iliskiden ne bekliyorsunuz hala.Merhaba , hep okurdum ama buraya yazacağım aklıma gelmezdi . benim de bir derdim var , çok mu şey istiyorum kendimden şüphem var.4 seneyi geçti tanıştığımız , Ne zaman evlilik konusu açılsa kıyametler kopuyor , hala ailemle tanışmadı , bi yüzük taktı bu kadar .Herşey lafta .çok yoruldum ve yıprandım . desteğinize hiç tanımadığım sizlerin desteğine ihtiyacım var .
Evlenmicek belli ki seninlebende 7 sene çıktım ama biliyordum evleniceğimizi [/QUOT
Bu kadar mesaj içerisinde ümit oldun bana , çok şükür evlenmişsin , mutlu oldum .
Ha bugün ha yarın , geçti seneler , biz hala tanıştığımız ilk gündeyiz4 senedir resmiyete dokulmemis iliskiden ne bekliyorsunuz hala.
BE sen kafayı yemişsin çocuklu adamla ne işin var yavrucum yaşlar kaç inş. baban yaşında değildirburada çok konu var çocuklu adamlarla evlenip pişman olan bir oku
Biz hiç hayal kurmadık , ben korkumdan kurmadım sonradan üzülürüm diyeBizim başindan beri evlilige giden bir ilişkimiz vardı sadece maddi yonden bekledik evlilik konusu geçince hayal kurardık kiyamet kopmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?