Çok mu şey istedim

Senelerimi verdim , karşımda benimde aynı durumda bir arkadaşım olsa kesin aklına girer ayırırdım , sizin söylediklerinizden çok daha fazlasını söylerdim , herşeyin farkındayım , görüyorum , ama sevgim engel herşeyime . Kendi ağzından kelime olarak duymadan inanmayacakmışım gibi hissediyorum

30 yaşina geldiginde 50sine merdiven dayamiş olacak. De ki evlendiniz, senin evlilik beklentilerini uzun seneler karsilayabilecek mi sence? Evlenmek hakkin, ama bence bu adamın önceligi bu degil. Umarım kendine denk birini bulursun.
Ş

Son düzenleme:
Ben istemiyormuyum en iyisini en güzelini istiyorum olacak inanıyorum vs
Bence oyaliyor. Bak demissiniz bende farkindayim ama sevgim engel oluyor diye . Ama kimse bosanmak icin evlenmezki hayatinizi birlestirceginiz kisi önemli bu adam simdiden sizi gecistiriyo ama siz bilirsiniz hersey gönlünce olsun

Hamileyim deyin, duyarsiniz. Tabii telefonlariniza cikarsa.

Şimdi haminne gibi konuşmak istemem ama adamın yaşı sizden çok büyükmüş. Çocuk deseniz var. Evlilik yoluna bir türlü girilememiş... Bu işten bir evlilik bile çıksa sizin zorunuzla olacak gibi. Çünkü hiç adım atmamış. Hal böyle olunca evlenseniz bile tatmin olamazsınız duygusal olarak.

Sonra hiç evlenmemiş bir kişisiniz çocuğunuz da yok. Ne gerek var şimdi bide onunkilerle anlaşmaya çalışmalar, lüzumsuz gerginlikler...

Çocuğu olan adamla evlenilmez mi.. Tabiki kısmet olur evlenilir. Ama adam adım atar. Niyetini bunu yıldır belli eder. Öyle evlenilir...

Arada cinsellik de var galiba. Kesin evlenmez.

Evlilik istiyosan ayril baskasini bul.

Evlenmicek belli ki seninle bende 7 sene çıktım ama biliyordum evleniceğimizi

Beni seviyor , bende onu çok seviyorum. Olacak diyor , en güzeli ( ama ne zaman bilmiyorum, oda bilmiyor ) aramızda yaş farkı da var , daha önce evlenmiş , çocukları da var
E sen kafayı yemişsin çocuklu adamla ne işin var yavrucum yaşlar kaç inş. baban yaşında değildir burada çok konu var çocuklu adamlarla evlenip pişman olan bir oku

Durumu iyi herseyi cifter cifter diyorsunuz yani maddi sorun yok. Yasini basinida almis cocukta degil. Eeee 4 sene zamanda az buz degil. Evlilikten konu acildikca bende istiyorum, en guzeli olcak diyip diyip sizi susturuyor sadece. Evlenmeyecek.

4 senedir resmiyete dokulmemis iliskiden ne bekliyorsunuz hala.

Bizim başindan beri evlilige giden bir ilişkimiz vardı sadece maddi yonden bekledik evlilik konusu geçince hayal kurardık kiyamet kopmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…