• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey istedim

Ya niye biz kadınlar bunu kendimize yapıyoruz? Bir omuzu kaybetmemek için herşeye razı gelip istemediğimiz

hayatlar yaşıyoruz?

Ne istediğini otur anlat ve süre ver.İstediğini o da istemiyorsa yapılacak birşey yok.Yoluna git.

Tartışmalar zaten ben istemiyormuyum zannediyorsun diye başlıyor , en güzelini en iyisini istiyorum diye devam ediyor , ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır , en azından bi çorap al ilerde bize lazım olacak giyeriz de bu bile yok

Ya niye biz kadınlar bunu kendimize yapıyoruz? Bir omuzu kaybetmemek için herşeye razı gelip istemediğimiz

hayatlar yaşıyoruz?

Ne istediğini otur anlat ve süre ver.İstediğini o da istemiyorsa yapılacak birşey yok.Yoluna git.
Halledeceğim diyor 2013 den beri

Kendi evlat sevgisini, (başarısızda olsa) evliliği tattığı için fazla rahat ozaman.

27 yaşında evlenmek isteyen bi kadını oyalamak zaten kadın için kayıp, bide o kadar yaş farkı varken daha fazla beklemek daha büyük kayıp.

Amin hayırlısı olsun
Bu sene 29 olacak

Bu sene 29 olacak
Ozaman başarısız bi evlilik yaptığı için evlilikten korkuyo. Sizede direk evlenmek istemiyorum demiyo, kaybetmek istemiyo ikili oynuyo.

Çocuğu büyükmü kaç yaşında. Evlenseniz bile sorun yaşamıcanıza eminmisiniz yaş farkıda çok.

Ben sevgim için emeklerim için boyun eğdim , mücadele ettim , ama yaşama sevincimi kaybettim , her günüm kederli , 1 arkadaşıma bile derdimi anlatmadım , doldum, taştım . Çok duygusal bir insanım , pamuk ipliğine bağlı psikolojim , dayanamıyorum , kıyamıyorum , 1 adıma 1001 adım koşuyorum

Ozaman başarısız bi evlilik yaptığı için evlilikten korkuyo. Sizede direk evlenmek istemiyorum demiyo, kaybetmek istemiyo ikili oynuyo.

Çocuğu büyükmü kaç yaşında. Evlenseniz bile sorun yaşamıcanıza eminmisiniz yaş farkıda çok.
Çocuklar büyük

Halledeceğim diyor 2013 den beri

Geç o işleri.Sene 2017.Ben bu filmi gördüm.4 sene bekledi o da.Son konuşmayı yaptı ve bitti.

Adam bir daha aramadı bile.Seven insan böyle vazgeçer mi? Bu hikayeyi ben son yıllarda çok duyar oldum.

Şu an bir arkadaşımın kızı da aynı durumda 1 yıl oldu bekliyor.

Geç o işleri.Sene 2017.Ben bu filmi gördüm.4 sene bekledi o da.Son konuşmayı yaptı ve bitti.

Adam bir daha aramadı bile.Seven insan böyle vazgeçer mi? Bu hikayeyi ben son yıllarda çok duyar oldum.

Şu an bir arkadaşımın kızı da aynı durumda 1 yıl oldu bekliyor.
Ben gözü çok yükseklerde olan bir insan değilim , ben herşeye razıyımdır , sabah öğle akşam kuru ekmek yesem ohhhh ne güzeldi çıtır çıtır derim , küçük küçücük bir adımını görsem o bile bana dağ gibi gelecek

Çocuklar büyük
Bence sizinle hayat kurmayı gerçekten isteyen size daha denk birisini bulun.

Evlenseniz bile cıvıl cıvıl olması gereken evliliğin ilk zamanlarını sorumlulukla ve ağır bi olgunlukla geçirebilirsiniz.
Yani genelde burda böyle evlilik yapan arkadaşların açtığı konular böyle..

Evlilik yaşamış yaşı 40 küsür çocukları var.. 4 yıl olmuş ailenizle tanismak istemiyor..
Gerçekten evlenmek istemiyor gibi duruyor.. ya da çocuklarının buyumesi vs gibi kafasında ileriki bir tarih var.. en iyisi kizmadan 4 yılın hesabını sorar gibi değil de 2 arkadaş gibi konuşmak.. o böyle mutlu olabilir ama siz değilseniz size net olmaması büyük ayıp..

Evlilik dusuncesi olan insanin yapmasi gereken bir cok seyi yapmamis ve ustunede kiyametleri koparmis olmasi istemedigini dusundurdu acikcasi. Sizi uzmek istemem tabi ama bana oyle geldi. O yuzugude sirf susturmak adina takmis bence. Siz sevgilinizin ailesiyle tanistinizmi?

Evlilik yaşamış yaşı 40 küsür çocukları var.. 4 yıl olmuş ailenizle tanismak istemiyor..
Gerçekten evlenmek istemiyor gibi duruyor.. ya da çocuklarının buyumesi vs gibi kafasında ileriki bir tarih var.. en iyisi kizmadan 4 yılın hesabını sorar gibi değil de 2 arkadaş gibi konuşmak.. o böyle mutlu olabilir ama siz değilseniz size net olmaması büyük ayıp..[/QUOTE
Ben istemiyormuyum en iyisini en güzelini istiyorum diyor , sdc bu

Evlilik dusuncesi olan insanin yapmasi gereken bir cok seyi yapmamis ve ustunede kiyametleri koparmis olmasi istemedigini dusundurdu acikcasi. Sizi uzmek istemem tabi ama bana oyle geldi. O yuzugude sirf susturmak adina takmis bence. Siz sevgilinizin ailesiyle tanistinizmi?
Hayır malesef

Korkarakta yazıyorum , denk gelir okur diye tam ayrıntıda yazamıyorum , üste çıkar zeytinyağı gibi , etmediğini bırakmaz

Ailesi ile mi yaşıyor.. ayri ev kuracak maddi gücü yok belki.. en güzeli olsun derken belki evleniriz ama pek güzel olmayabilir senin icin demek istiyor..

30 yaşina geldiginde 50sine merdiven dayamiş olacak. De ki evlendiniz, senin evlilik beklentilerini uzun seneler karsilayabilecek mi sence? Evlenmek hakkin, ama bence bu adamın önceligi bu degil. Umarım kendine denk birini bulursun.

Merhaba , hep okurdum ama buraya yazacağım aklıma gelmezdi . benim de bir derdim var , çok mu şey istiyorum kendimden şüphem var . 2013 haziranda tanıştık , bugün 2017 ....... o zaman 24 yaşındaydım .Ne zaman evlilik konusu açılsa kıyametler kopuyor , hala ailemle tanışmadı , bi yüzük taktı bu kadar .Herşey lafta .çok yoruldum ve yıprandım . desteğinize hiç tanımadığım sizlerin desteğine ihtiyacım var .
Ve hala bu adamla evlenmek istiyorsunuz yani? sizin ki de iyi mideymis. Karsinizdakinin poposunu bos zamanlarinizda mi kaldirirsiniz yoksa bu yasam bicimiz midir? Vs vs diye surusuyle igneleyici laf sayabilirim size ama bagira bagira sizle evlenmek istemedigini haykiran adamin vermek istedigi mesaji almamissiniz, benim dediklerimin ve ignelememin ne anlami var?

Gerçekten evlenmek istemiyor gibi duruyor.. ya da çocuklarının buyumesi vs gibi kafasında ileriki bir tarih var.. en iyisi kizmadan 4 yılın hesabını sorar gibi değil de 2 arkadaş gibi konuşmak.. o böyle mutlu olabilir ama siz değilseniz size net olmaması büyük ayıp..
Ona sorarsan çok net , benden çok istiyor , ama icraat yok , durumuda iyi , herşeyi çifter çifter

Merhaba , hep okurdum ama buraya yazacağım aklıma gelmezdi . benim de bir derdim var , çok mu şey istiyorum kendimden şüphem var . 2013 haziranda tanıştık , bugün 2017 ....... o zaman 24 yaşındaydım .Ne zaman evlilik konusu açılsa kıyametler kopuyor , hala ailemle tanışmadı , bi yüzük taktı bu kadar .Herşey lafta .çok yoruldum ve yıprandım . desteğinize hiç tanımadığım sizlerin desteğine ihtiyacım var .
Yasiniz musait 4 yil iyi bir sure bahanesi ne peki ?

Back