• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey istedim

Evlenmek istemiyor, o yüzük de sizi susturmak için.
Niyetiniz ve beklentiniz evlilikse aradığınız insan hayatınızdaki adam değil muhtemelen.

Çok şey istemiyorsunuz ama evlilik iki tarafın da istediğiyle olacak bi şey.Onun açısından bakarsak o da çok bi şey istemiyor.Eğer isteğiniz evlilikse yanlış bi ilişki icindesiniz gibi

4yıl çok uzun bir zaman bu süre zarfında icraat yok ben 4senelik bir ilişkide en azından nişan olması taraftarıyım. Tabiki ciddi düşünülen beraberlikler için diyorum yoksa beraber yaşayan veya firi takılanlar için değil.sanırım sizde beklenti içindesiniz ancak zannedersem sizin arkadaş halinden memnun ve bu siz tepkinizi koymadığınız sürece daha uzun yıllar devam edecek hatta inceldiği yerden kopacak gibi....

Evliliğe sıcak bakmıyor olabilir. Dışarıda bir şeyler içerken sakince konuşun bir de? Onunda fikirlerini alın. Herkes evlenmeyi istemek zorunda değil.

Maddi problemleri mı var.
Sevgisinden eminseniz evliliğe neden yanaşmadığını sorgulayın. Ne cevap veriyor?

Beni seviyor , bende onu çok seviyorum. Olacak diyor , en güzeli ( ama ne zaman bilmiyorum, oda bilmiyor ) aramızda yaş farkı da var , daha önce evlenmiş , çocukları da var

Yüzüğü kafasına at .
Kalk kendine yeni hayat kur . 27 yaş bence çok güzel bir yaş . tam eğlenmelik :-)
Bu saçmalıklarla uğraşmak saçma . Bir erkek için hem de gelecek vaat etmeyen biri için heba olmamalı .
Yeni aşklara yelken aç .
Çünkü bu şahıs 25 küsür yaşındaki birini kendi aralarında takılan yüzükle kandırmaya çalışacak kadar ...

Çok uzun süren ilişkiler evlilikle sonuçlanmıyormuş diye okudum dün bir yerde . haklılar galiba

Niyeti güzel olsa evlilik konusu açıldığında kıyameti koğarmaz, oturur hayal kurar makul bi açıklama yaparak.

Haklısın ama sanırım yaşı var adamın ve arkadaşın dediğine göre çocuğu da var. Yani şartları ve hayata bakışı farklı demekki. Neyse hayırlısı olsun haklarında

kendimden başka kimse bilmiyor ne yaşadığımı , hiçbir arkadaşıma , hiçbir dostuma yakınıma hiç olumsuz bi şeyini söylemedim , anlatmadım . Herkezin gözdesi , imrenerek bakıyor herkez ama dışardan görüldüğü gibi değil

Ters psikoloji yapıp evlilikle alaklı düşüncelerini öğren baktın olumsuz konusuyo evliliğe sıcak bakmıyo zaten bende istemiyodum de:21: tepkisini ölç, yorulma yıpranma sonucta suan evlilik yoluna girmediniz ve kaybedecek hiçbseyin yok.

Sizin bu iliskiden beklentiniz evlilik ama onunki degil.

Baklentiler farkli.

Yollari ayirin herkes yoluna baksin.

Haklısın ama sanırım yaşı var adamın ve arkadaşın dediğine göre çocuğu da var. Yani şartları ve hayata bakışı farklı demekki. Neyse hayırlısı olsun haklarında
Kendi evlat sevgisini, (başarısızda olsa) evliliği tattığı için fazla rahat ozaman.

27 yaşında evlenmek isteyen bi kadını oyalamak zaten kadın için kayıp, bide o kadar yaş farkı varken daha fazla beklemek daha büyük kayıp.

Amin hayırlısı olsun

Back