Nişan Çok mu enteresan olur ???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ruhungemisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
14
0
36
Konya
Merhaba kızlar, paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı sıkı sıkıya takip etsem de bugüne kadar pek yorum yapmadım bu nedenle yeni sayılırım aranızda. Sizlere sormak istediğim şu, Ben düğün istemediğim için nikah yapacağım inşaallah ama aileler madem düğün olmayacak en azından kına gecesi yapılsın istiyor bu nedenle nişan ve kınayı aynı gece yapmayı düşünüyoruz, yani bir salon tutup orada önce nişan yapıp ardından da kına yakmayı düşünüyoruz. Sözlüm çerkes onlarda kaç-göç olmadığı için kadın erkek karışık bir kına olacak daha önce nişan ve kınanın aynı gece yapıldığına şahit oldunuz mu yoksa benimki çok mu enteresan olacak dersiniz :26: ??????

şahit oldum oldum benim kınamda aynen senin söylediğin gibi oldu biz eşimle sevgiliyken kaçtığımız için kınada yüzük takıp oynadık eğlendik pasta kestik sonrada kına yakıldı ertesi günde nikah dairesinde dünya evine girdik

evet bende şahit oldum:)) gayette güzel oluyor..hemde dediğin gibi bayan erkek geldiği için aynen düğünmüş gibi oluyor. Tek fark gelinlik giymeyecek olmanız..VE düğün organizasyonu olmadıgı için salonu cok daha uyguna tutuyor olmanız.:)

çok teşekkür ederim bu konuda numune olmayacağımı bilmek iyi geldi Allah mutluluğunuzu daim etsin.

sağol ya içimi rahatlattın cidden, insanlar her şeye kulp takmaya hazır böyle birşey yaparsak çok eleştiren olur diye düşünmüştüm. Evet ben de düğün organizasyonununki kadar külfetli olmayacağını düşünüyorum salon masrafının. Tekrar teşekkür ederim ilgin için

neden gelinlik giyemesin ki gelinliğide nikah günü giyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…