Merhabalar arkadaşlar öncelikle.
Bir süredir üyeliğim olsa da sadece iyi bir okuyucu olarak zaman geçirdim forumda. küçücük de olsa gelelim sıkıntıma.
Olay dün gerçekleşti ve hala çok sıcak. Sevgilim büyük bir şirkette çalışıyor ve ilişkimiz başladı başlayalı her öğle tatilini benimle telefonda konuşarak geçirir. Her zamanki gibi dün yine yemeğini yeyip beni aradı. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra mevzuyu 14 şubat cumartesi gününe getirdi. Organize sanayi gibi bir yerde, şehirden 35 km uzakta çalıştığını, akşamları eve geç geldiğini, cumartesi-pazarını da benimle beraber geçirdiğini söyledi. Dışarıdan kendi gözüyle hediye bakmak gibi bir imkanı pek olmuyormuş. İnternetten de hiç bir şey pek içime sinmiyor dedi. Cumartesi öğle saati işten çıktıktan sonra gelip seni alayım. İstediğin yerden istediğini alayım sana hediye olarak diye bir teklifle geldi.
Benim de ilk tepkim odunsun demek oldu. İşlerinin çok yoğun olduğunu, benim yanımda olmadığı zamanlarda sadece ya evde ya da işte olduğunu ve eve de geç saatte gittğinden yakındı ve anlayış göstermemi isteyip, bu seferlik böyle olsa olmaz mı canım dedi. Ben de bu çok garip bir teklifmiş gibi "hediye dediğin süpriz olur, zamanın yoksa hiç alma istemiyorum, hem de sana külfet olmaz" dedim. Bunu külfet olarak görmediğini, severek alacağını ve içinden geldiğini söyledi bana. Bunun üzerine ben de "tamam rahat bir insan olabilirim ama rahatlığımı bu kadar suistimal etme" dememle birlikte çok bozuldu. Bana şu ana kadar bir çok konuda anlayış göstermiş olsa da "aynısını ben sana yapsam anlayış göstereceğini hiç sanmıyorum" diyerek noktayı da koymuş oldum.
Doğal olarak iyice bozulan çocuk müsade isteyip telefonu kapattı. Şimdi de 1 gündür hiç aramıyor.
Tamam galiba yanlış davrandım ama acaba çok mu abarttım kızlar ?[/QUOTE Evet biraz abartı olmuş daha iyi bu yaptığı beraber vakit geçirmiş olursunuz