Çok mu abarttım ?

Abartmışsın ve çok ayıp etmişsin. Ne kadar anlayışlı bir sevgilin var, daha ne ?
Tamamen ticari amaç taşıyan bir olgunun kişilerin belleklerine yerleştirilmesi ve çok önemli bir günmüş gibi düşünülmesi saçmalığıdır bence sevgililer günü. Boşu boşuna kırmışsın unutsa falan ne yapardın acaba?
Açıklamasını da yapmış ve gayet mantıklı bir açıklama yapmış...

35 yaşımdayım.
Aynen bana göre çiftler birbirine her zaman hediye almalılar.
Erkekler bir tık önde olursa daha makbule geçer.
Hediye sevginin maddi göstergesi değil,beni düşündüğünün,hayal ettiğinin göstergesi.
Mesela bir olaya üzülmüşsem kocamdan gelen bir hediye ile gündem değişiyor,yüzüm gülüyor,yetmez mi?
İşin gerçeği; sadece özel günlerde değil haftada bir iki mutlaka hediyeleşiriz biz.
Ben aramızdaki muhabbettin sevginin böyle arttığına inanıyorum.
He parası azdır yine gücü yettiğince alsın.
Ama durumu iyi olup da ucuz hediye alan ya da hiç almayan adamdan hiç hoşlanmam.

Ilginc, sanirim herkesin iliskisi, bakis acisi farkli. Biz her hafta hediyelesmis olsak bana artik hediyelerinde pek degeri kalmaz. Yüzüm düstügü, biraz mutsuz oldugum zamanlardada esim bana gelip sarilir, sacma sapan sakalar yapip, beni yinede güldürür.

Dedigim gibi, her iliskinin dinamigi farkli galiba. Yine soruma cevap verdigin icin tesekkürler :)

İste boyle erkekler anlayisli kadinlari hak ediyo. Ne guzel anlatmis derdini. Ama siz sanki hediye bekler gibi konusmussunuz. Simdi gozunde her ozel gunde hediye bekleyen siradan bi kadin olarak gorunuyosunuz. Ki orda vermeniz gereken cevap @Sephoraa nin dedigi gibi olmaliydi. Hicbir hediye sevdigine sarilmaktan daha degerli degildir. Ve ben sevgililer gununu cok sacma buluyorum, bulusmak hediyelesmek zorunluymus gibi bi profil olusturuyo. Ben hediye almasini degil kendisinin el emegiyle biseyler yapmasini isterim illa hediye verecekse, ama icinden geldigi zaman verdiginde degerli olur benin icin. 14 subatta vermesi ekstra mutlu etmez beni. Basit gun basit hediyeler basit gulucukler amaaannn

Katiliyorum.
Ben özel gün olmasini beklemem bile sürekli hediye alirdim.
Hediye almayi hakikaten çok seviyorum.
Karsilik beklemiyorum ama iki yapiyorum uç yapiyorum ama karsilik yoksa bende sogurum.
Hic olmadi buluşmaya gitmeden 15 dk önce gitse bir bileklik alsa çok mu zor yani.
Bence de odunluk...

Bence haklısın.
Hiç sevmem böyle özel günleri önemsemeyenlere.
Koskocaman bir çiçek ve bir sürü hediye beklerim ben.
İnternetten takı bile sipariş edebiliyoruz artık,tanınmış marka hepsi.
Neyi içine sinmemiş ki?

Merhabalar arkadaşlar öncelikle.

Bir süredir üyeliğim olsa da sadece iyi bir okuyucu olarak zaman geçirdim forumda. küçücük de olsa gelelim sıkıntıma.

Olay dün gerçekleşti ve hala çok sıcak. Sevgilim büyük bir şirkette çalışıyor ve ilişkimiz başladı başlayalı her öğle tatilini benimle telefonda konuşarak geçirir. Her zamanki gibi dün yine yemeğini yeyip beni aradı. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra mevzuyu 14 şubat cumartesi gününe getirdi. Organize sanayi gibi bir yerde, şehirden 35 km uzakta çalıştığını, akşamları eve geç geldiğini, cumartesi-pazarını da benimle beraber geçirdiğini söyledi. Dışarıdan kendi gözüyle hediye bakmak gibi bir imkanı pek olmuyormuş. İnternetten de hiç bir şey pek içime sinmiyor dedi. Cumartesi öğle saati işten çıktıktan sonra gelip seni alayım. İstediğin yerden istediğini alayım sana hediye olarak diye bir teklifle geldi.

Benim de ilk tepkim odunsun demek oldu. İşlerinin çok yoğun olduğunu, benim yanımda olmadığı zamanlarda sadece ya evde ya da işte olduğunu ve eve de geç saatte gittğinden yakındı ve anlayış göstermemi isteyip, bu seferlik böyle olsa olmaz mı canım dedi. Ben de bu çok garip bir teklifmiş gibi "hediye dediğin süpriz olur, zamanın yoksa hiç alma istemiyorum, hem de sana külfet olmaz" dedim. Bunu külfet olarak görmediğini, severek alacağını ve içinden geldiğini söyledi bana. Bunun üzerine ben de "tamam rahat bir insan olabilirim ama rahatlığımı bu kadar suistimal etme" dememle birlikte çok bozuldu. Bana şu ana kadar bir çok konuda anlayış göstermiş olsa da "aynısını ben sana yapsam anlayış göstereceğini hiç sanmıyorum" diyerek noktayı da koymuş oldum.

Doğal olarak iyice bozulan çocuk müsade isteyip telefonu kapattı. Şimdi de 1 gündür hiç aramıyor.

Tamam galiba yanlış davrandım ama acaba çok mu abarttım kızlar ?

çocuk haklı.

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. Önce biraz abartmış olabileceğimi düşünmüştüm. Sizlerin düşüncelerini de gördükçe iyice abarttığımı anladım. Bir şekilde toparlıycam artık.

Bu fikir hoşunuza gitmediyse bile "odunsun" sözü çok ağır. Bu lafı işiten adamın halen açıklama yapmaya ve size hediye almak için çabalamaya devam etmesi size değer verdiğini gösterir. Tabii o konuşmadan sonra bu durum değişmiş de olabilir. Aramamasının sebebi belki de "Bu kızla ömür geçer mi?" diye düşünüyor olmasıdır.

Ilginc, sanirim herkesin iliskisi, bakis acisi farkli. Biz her hafta hediyelesmis olsak bana artik hediyelerinde pek degeri kalmaz. Yüzüm düstügü, biraz mutsuz oldugum zamanlardada esim bana gelip sarilir, sacma sapan sakalar yapip, beni yinede güldürür.

Dedigim gibi, her iliskinin dinamigi farkli galiba. Yine soruma cevap verdigin icin tesekkürler :)

Rica ederim.
Tabii ki benim kocam da bana sarmaşır,beni öper ama ışıltılı bir paketle karşılaşınca daha bir başka gündem oluyor bizde.
Mesela kızkardeşimin eşi pek beceremez bu işleri,tam şu anda ona benim kocam yardımcı oluyor yanıbaşımda,çok hoşuma gidiyor inan ki.

Çok abartmışsın hem de. Aynı cümleler bana kurulsa, bu insanla bir ilişki yürütemem derdim şahsen ve uzaklaşırdım.
Almışken işine yarayan, hoşuna giden bir şey almak istemiş aslında bu cimri olmadığını ve seni gerçekten düşündüğünü gösterir. Ben olsam, hediyeye gerek yok derdim gerçi.

Bir süredir üyeliğim olsa da sadece iyi bir okuyucu olarak zaman geçirdim forumda. küçücük de olsa gelelim sıkıntıma.

Olay dün gerçekleşti ve hala çok sıcak. Sevgilim büyük bir şirkette çalışıyor ve ilişkimiz başladı başlayalı her öğle tatilini benimle telefonda konuşarak geçirir. Her zamanki gibi dün yine yemeğini yeyip beni aradı. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra mevzuyu 14 şubat cumartesi gününe getirdi. Organize sanayi gibi bir yerde, şehirden 35 km uzakta çalıştığını, akşamları eve geç geldiğini, cumartesi-pazarını da benimle beraber geçirdiğini söyledi. Dışarıdan kendi gözüyle hediye bakmak gibi bir imkanı pek olmuyormuş. İnternetten de hiç bir şey pek içime sinmiyor dedi. Cumartesi öğle saati işten çıktıktan sonra gelip seni alayım. İstediğin yerden istediğini alayım sana hediye olarak diye bir teklifle geldi.

Benim de ilk tepkim odunsun demek oldu. İşlerinin çok yoğun olduğunu, benim yanımda olmadığı zamanlarda sadece ya evde ya da işte olduğunu ve eve de geç saatte gittğinden yakındı ve anlayış göstermemi isteyip, bu seferlik böyle olsa olmaz mı canım dedi. Ben de bu çok garip bir teklifmiş gibi "hediye dediğin süpriz olur, zamanın yoksa hiç alma istemiyorum, hem de sana külfet olmaz" dedim. Bunu külfet olarak görmediğini, severek alacağını ve içinden geldiğini söyledi bana. Bunun üzerine ben de "tamam rahat bir insan olabilirim ama rahatlığımı bu kadar suistimal etme" dememle birlikte çok bozuldu. Bana şu ana kadar bir çok konuda anlayış göstermiş olsa da "aynısını ben sana yapsam anlayış göstereceğini hiç sanmıyorum" diyerek noktayı da koymuş oldum.

Doğal olarak iyice bozulan çocuk müsade isteyip telefonu kapattı. Şimdi de 1 gündür hiç aramıyor.

abartmanın da ötesine geçmişsiniz desem?
adam şal, biblo, çiçek vs alsa yine gelip burada "ne yapacağım ben bu hediyeyi, odun sevgilim bana ne aldı" diye konu açacaksınız belki de. besbelli sevgiliniz hem işinize yarayan bir hediye almak için hem de kendi vakit sorununa uygun bir yol bulmuş. yine kabahatli o olmuş.

kesinlikle abartmışsınız..ama sevgilinde biraz abartmış açıkçası hiçbirşey almasada buluşurken çiçek alsa yeter bence..

Ya simdi bir sey soracagim kafami kurcalayan. Neden tum hediyeler, tum kutlamalar surpriz olmak zorunda? Bana cok garip geliyor. Bir de ozel gunde surpriz olmaz ki. Sen zaten o gun bir seyler olacagini bilirsin de bilmez ayagina yatarsin. Dogum gunlerimde mesela etrafimdaki insanlar surpriz olsun diye kasiyor, ben de etrafimdaki telasin, hazirliklarin farkinda degilmisim, o gunun dogum gunum oldugunu unutmusum gibi salaga yatiyorum. :KK53: Cunku anlamamak icin gercekten salak olmak lazim. Her sene her sene ayni muhabbet. Salaga yatmaktan icim sisti. :mad:
Surpriz dedigin normal, bir özelligi olmayan günlerde spontane olur. Özel günde sürpriz falan olmaz öyle çocuk kandırır gibi. :KK69:

uyduruk bir gün için kimeyi kırmaya değmezdi.
kaldı ki çocukcağız kendince bir çare bulup paylaşmış. vaktim yoktu hediye filan alamadım kusura bakma da diyebilirdi ve hatta hediye almak zorunda da değil.
karşınızdaki insan düzgün bir insan ise böyle içi boş şeyler yüzünden kaybetmeyin derim.

Cok abartmissin !!

Erkek arkadaşın sana açıklama yapmış,
İnternetten neden alsın ki sana olur mu, olmaz mı bilmediği şeyi.
Bende sevmiyorum görmeden dokunmadan bir şey almak.
Atıyorum devamlı kullandığım, kokusunu bildiğim parfüm olur neyse.
Ayrıca nedir bu hediye merakı?

Bazılarının sevgilisi unutur, böylesini bulanda kıymet bilmez. İlginç.
Çok abartmışsınız evet.

Çok abartmışsın ne var ki bunda seni yeteri kadar tanımıyor olabilir istediğin bir şeyi almak istemiş olabilir
Bu kadar ince düşünen bir adama ayıp etmişsin sanki
Ben yerinde olsam bir özür mesajı atar yanlış anladığımı ve yanlış bir tepki verdiğimi söylerdim..
Vakit kaybetmeyin bence

X