Çok mu abarttım ?

LifeLoading

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
4
0
Merhabalar arkadaşlar öncelikle.

Bir süredir üyeliğim olsa da sadece iyi bir okuyucu olarak zaman geçirdim forumda. küçücük de olsa gelelim sıkıntıma.

Olay dün gerçekleşti ve hala çok sıcak. Sevgilim büyük bir şirkette çalışıyor ve ilişkimiz başladı başlayalı her öğle tatilini benimle telefonda konuşarak geçirir. Her zamanki gibi dün yine yemeğini yeyip beni aradı. Biraz havadan sudan konuştuktan sonra mevzuyu 14 şubat cumartesi gününe getirdi. Organize sanayi gibi bir yerde, şehirden 35 km uzakta çalıştığını, akşamları eve geç geldiğini, cumartesi-pazarını da benimle beraber geçirdiğini söyledi. Dışarıdan kendi gözüyle hediye bakmak gibi bir imkanı pek olmuyormuş. İnternetten de hiç bir şey pek içime sinmiyor dedi. Cumartesi öğle saati işten çıktıktan sonra gelip seni alayım. İstediğin yerden istediğini alayım sana hediye olarak diye bir teklifle geldi.

Benim de ilk tepkim odunsun demek oldu. İşlerinin çok yoğun olduğunu, benim yanımda olmadığı zamanlarda sadece ya evde ya da işte olduğunu ve eve de geç saatte gittğinden yakındı ve anlayış göstermemi isteyip, bu seferlik böyle olsa olmaz mı canım dedi. Ben de bu çok garip bir teklifmiş gibi "hediye dediğin süpriz olur, zamanın yoksa hiç alma istemiyorum, hem de sana külfet olmaz" dedim. Bunu külfet olarak görmediğini, severek alacağını ve içinden geldiğini söyledi bana. Bunun üzerine ben de "tamam rahat bir insan olabilirim ama rahatlığımı bu kadar suistimal etme" dememle birlikte çok bozuldu. Bana şu ana kadar bir çok konuda anlayış göstermiş olsa da "aynısını ben sana yapsam anlayış göstereceğini hiç sanmıyorum" diyerek noktayı da koymuş oldum.

Doğal olarak iyice bozulan çocuk müsade isteyip telefonu kapattı. Şimdi de 1 gündür hiç aramıyor.

Tamam galiba yanlış davrandım ama acaba çok mu abarttım kızlar ?

Evet abartmışsınız kötü birşey söylememiş erkek arkadaşınız.

bence haklısınız tam bir odunluk göstergesi.ne demek sen seç ben alayım olurmu oyleşey.evli olsanız anlıcam.yada çokmu eski ilişkinizde bu rahatlık?

Bence abartmışsın dürüst olmuş sana ve kötü bir niyeti de yok .
Kibarca önemli olan hediye değil diyip konuyu kapatabilirdin .
Sen aradın mı peki sevgilini?
O aramadığı için ben de aramadım. Şimdi daha iyi anlıyorum ki ilişkiler böyle saçma sapan şeyler yüzünden bitiyor.

14 subatınız batsın derdım de neyse. Ne kadar anlayıssızsınız, vakti olsa bile almak zorunda degil. Gidip kendisine göre bir sey alsa beğenmezsiniz odun dersınız, gel birlikte secelim der odun dersınız. Şükret senı terk etmemiş.
Bu forum erkek dertlerıyle dolu, hepımız diyoruz erkekler neden böyle dıye, iste konu sahıbı gıbı kadınlar yüzünden

kültürümüzde olmayan ve gereksiz bir şey yüzünden bakın neler oluyor. sizin özel gününüz değil. ne gerek var sevgililer günü hediyesine? üstelik her öğlen arıyormuş seni. bu çocuğun hiç başka işi olmuyor mu? ben şimdi ara desen her öğlen kimseyi aramam valla

bence de saçmalamış sevgilin ne demek sen seç ben alayım olayı ? ben de olsam böyle tepki verirdim hem internetten yapsın alışveriş ne olcak sanki küçükcük birşey almak zor mu geldi, hem suçlu hem güçlü birde aramıyormuş aramasın boşver sen de arama.

Sana güzelce açıklama yapmış, zamanı olmadığı, çalıştığı vs için. Beraber alalım hediyeni demiş. Biraz zaman verseydiniz keşke, sevgililer günü doğum günü vs geçseydi, acaba hep aynı mı davranacaktı? Kısacası abartmışsınız.

cok abartmissin cok cok yanlış. harbiden ne bu hediye meraki heleki 14 subattan nefret ediyorum

Bence abartmışsınız. Bizim ilişkimizde de gerek sevgili iken gerekse evli iken çok fazla süpriz olmadı ama bunu hiç sorun etmedik. İkimiz çalışıyoruz beraber çıkıp beraber giriyoruz eve yeri gelince bana da böyle söyler eşim amaçok uzatmayın derim. Hem ne güzel ılımlı yaklaşıp bu seferlik böyle olmaz mı canım demiş. Herzaman böyle olacak dememiş. Bence siz arayın erkek arkadaşınızı ve sevgililer gününüzü mahvetmeyin.

abartmışsın canım, adamın vakti yoksa ne yapsın, seninde beklediğini düşünerek böyle bişey söylemiş tamam şık bi teklif değil ama zaten erkekler o kadar ince düşünmez, önemli olan niyeti, niyetide kötü olmadığına göre...
neden "tamam rahat bir insan olabilirim ama rahatlığımı bu kadar suistimal etme" dedin onu hiç anlamadım alaka kuramadım
keşke boşver beraber olmamız yeter deseydin ki doğru olanda bu bence, illa hediyeye gerek olmamalı

14 Şubat bencede çok ama çooookkk saçma. Erkek arkadaşının yerinde olsam aslında teklifi ve eylemi şöyle yapardım" Yemeğe çıkardık, birlikte mağazaları gezerdik, senin beğendiğin bir şeyi sana çaktırmadan alır, verirdim". Ama erkekler öyle çok düşünemiyor canım. Ama sevgilinin dediği de çok abartılı bir şey değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…