Çok mu abartıyorum?

Insan niye esini baska erkeklere anlatir yahu kafam almadi aksam kocama sorcam boyle muhabbetler donuyomu erkek ortaminda diye c9k cok terbiyesizce bisey
Herkes donse de soylemez bazen o muhabbeti zaten o çevirdigi icin ,
bazen zoraki duydugunun bilinsin istemedgi icin
Bazen her seyi bilmenin iyi olmadigini dusundugu icin. Yani hayir dese de bilemezsiniz ,evet dönüyor derse cevap dogrudur yüzde yüz çünkü kimse bu tarz cirkin bir sey icin evet demez ama hayir der.
Soylerdi soylese bence simdiye kadar

Adam rahatsız olduğunu söylemiş
Eğer o da normal.karsilasaydi zaten söylemez hatta belki keyif alırdı o tarz muhabbetlerden ama belli ki o da rahatsız
Onlarla görüşme ya da konusma gibi kısıtlamalar onun is ortamındaki huzurunu da etkiler napsin adam
Hos mu elbette değil ama herkes ekmeginin peşinde
Ben de duydum bazi ayni yas grubu evli erkeklerin sevgilileri olduğunu ve hatta teledondan baskalariyla da yaziktiklarini, hepsini de agizlarina sakiz ettigini... Ayni ortamda hic muhabbete katilmayan efendi tiplerin de oldugunu... Yani olay tamamen karakter meselesi. Nereye gitse benzer seylerle.karsilasabilir, bazi erkeklerin de akli da kalbi de dili de şeyinde maalesef!

Benim esim cok kati boyle seylerde yani ahlak namus baska kavramlar onda yeri baska sordum bana oyle bakisi vardiki ilk defa bakisindan korktum beni ne zannediyosun okadar yavsakmiyim dan girdi serefsizmiyimden cikti.Zaten asla bu tarz seyler konusmayacagini biliyodum ama sormus oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…