- 26 Eylül 2020
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi patatesturtasi
Korle yatan sasi kalkar diye atasözumuz varNişanlım uzun süredir bir fabrikada çalışıyor. Haliyle molalarda sürekli muhabbet halindeler. Kendi bölümünden yaklaşık 7-8 kişilik bir grup var. Hepsi evli. Muhabbetleri sürekli cinsel içerikli. Sen nereden biliyorsun derseniz epeydir nişanlımın morali bozuktu. Eşlerini aldattıklarını, mesaiye kalıyoruz deyip yalan söylediklerini, molalarda uygunsuz şeyler izlediklerini ve eşleriyle dalga geçip güldüklerini söyledi. Birkaç kez uyarmış böyle söylemler hiç yakışmıyor, ben rahatsız oluyorum bu muhabbetlerden demiş. Bu seferde bir şekilde ezmeye başlamışlar, adamların yaşları 35-45 civarı. Nişanlımla bu konu aramızda aylar önce geçti, sonra konu kapandı. Ama bu adamlar sanki hiç şereften yoksun insanlar değillermiş gibi hala molalarda yanlarında oturup dinliyor. Alıştı mı normal mi geliyor artık bilemiyorum. Neden bu çirkin şeyleri dinliyorsun kalkmıyorsun dediğimde de "molaya mı çıkmayayım, oturacak başka yer yok zaten yer küçük, ben dahil olmuyorum çayımı içip kalkıyorum" diyor. Molada beni aradığında arkadan adamların seslerini duyuyorum "ya oğlum niye kalkıyorsun yanımızdan hayırdır sen" gibi. Gevşek gevşek gülüyorlar. İnanılmaz sinir oluyorum. İşinden çok memnun sadece ortam böyle. Şeytan diyor ki git eşlerini bulup bir şekilde pisliklerini anlat. Zaten kadınlara inanılmaz üzüldüm, ah keşke bilseler. Benimde kafama taktığım sürekli onların yanında oluyor olması.Çünkü gül bahçesine giren gül kokar, lavanta bahçesine giren lavanta. Ortam sirayet etmez mi insanın ruhuna? Ya da sizce çok mu abartıyorum, bu muhabbetler erkekler arasında hep oluyor diye normal mi görülmeli? Bu mevzudan dolayı tartışıyoruz son zamanlarda. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Abartmakla haklisin ama nişanlılık icinde yoksa bi sıkıntı yaşamazsin sen ne kadar uzak tutmaya calissanda yapacak olan her türlü yaparNişanlım uzun süredir bir fabrikada çalışıyor. Haliyle molalarda sürekli muhabbet halindeler. Kendi bölümünden yaklaşık 7-8 kişilik bir grup var. Hepsi evli. Muhabbetleri sürekli cinsel içerikli. Sen nereden biliyorsun derseniz epeydir nişanlımın morali bozuktu. Eşlerini aldattıklarını, mesaiye kalıyoruz deyip yalan söylediklerini, molalarda uygunsuz şeyler izlediklerini ve eşleriyle dalga geçip güldüklerini söyledi. Birkaç kez uyarmış böyle söylemler hiç yakışmıyor, ben rahatsız oluyorum bu muhabbetlerden demiş. Bu seferde bir şekilde ezmeye başlamışlar, adamların yaşları 35-45 civarı. Nişanlımla bu konu aramızda aylar önce geçti, sonra konu kapandı. Ama bu adamlar sanki hiç şereften yoksun insanlar değillermiş gibi hala molalarda yanlarında oturup dinliyor. Alıştı mı normal mi geliyor artık bilemiyorum. Neden bu çirkin şeyleri dinliyorsun kalkmıyorsun dediğimde de "molaya mı çıkmayayım, oturacak başka yer yok zaten yer küçük, ben dahil olmuyorum çayımı içip kalkıyorum" diyor. Molada beni aradığında arkadan adamların seslerini duyuyorum "ya oğlum niye kalkıyorsun yanımızdan hayırdır sen" gibi. Gevşek gevşek gülüyorlar. İnanılmaz sinir oluyorum. İşinden çok memnun sadece ortam böyle. Şeytan diyor ki git eşlerini bulup bir şekilde pisliklerini anlat. Zaten kadınlara inanılmaz üzüldüm, ah keşke bilseler. Benimde kafama taktığım sürekli onların yanında oluyor olması.Çünkü gül bahçesine giren gül kokar, lavanta bahçesine giren lavanta. Ortam sirayet etmez mi insanın ruhuna? Ya da sizce çok mu abartıyorum, bu muhabbetler erkekler arasında hep oluyor diye normal mi görülmeli? Bu mevzudan dolayı tartışıyoruz son zamanlarda. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Fabrika ortamlarinda, kucuk is ortamlarinda bircok yerde bunu duydum. Erkegini birak aynini kadinlarda yapıyor ve hatta aldattiklari adamlari anlatiyorlarmis. guvenilir kaynaklardan duydum. Ayni yerde çalıştığı halde aldattgini anlatan bile varmışNişanlım uzun süredir bir fabrikada çalışıyor. Haliyle molalarda sürekli muhabbet halindeler. Kendi bölümünden yaklaşık 7-8 kişilik bir grup var. Hepsi evli. Muhabbetleri sürekli cinsel içerikli. Sen nereden biliyorsun derseniz epeydir nişanlımın morali bozuktu. Eşlerini aldattıklarını, mesaiye kalıyoruz deyip yalan söylediklerini, molalarda uygunsuz şeyler izlediklerini ve eşleriyle dalga geçip güldüklerini söyledi. Birkaç kez uyarmış böyle söylemler hiç yakışmıyor, ben rahatsız oluyorum bu muhabbetlerden demiş. Bu seferde bir şekilde ezmeye başlamışlar, adamların yaşları 35-45 civarı. Nişanlımla bu konu aramızda aylar önce geçti, sonra konu kapandı. Ama bu adamlar sanki hiç şereften yoksun insanlar değillermiş gibi hala molalarda yanlarında oturup dinliyor. Alıştı mı normal mi geliyor artık bilemiyorum. Neden bu çirkin şeyleri dinliyorsun kalkmıyorsun dediğimde de "molaya mı çıkmayayım, oturacak başka yer yok zaten yer küçük, ben dahil olmuyorum çayımı içip kalkıyorum" diyor. Molada beni aradığında arkadan adamların seslerini duyuyorum "ya oğlum niye kalkıyorsun yanımızdan hayırdır sen" gibi. Gevşek gevşek gülüyorlar. İnanılmaz sinir oluyorum. İşinden çok memnun sadece ortam böyle. Şeytan diyor ki git eşlerini bulup bir şekilde pisliklerini anlat. Zaten kadınlara inanılmaz üzüldüm, ah keşke bilseler. Benimde kafama taktığım sürekli onların yanında oluyor olması.Çünkü gül bahçesine giren gül kokar, lavanta bahçesine giren lavanta. Ortam sirayet etmez mi insanın ruhuna? Ya da sizce çok mu abartıyorum, bu muhabbetler erkekler arasında hep oluyor diye normal mi görülmeli? Bu mevzudan dolayı tartışıyoruz son zamanlarda. Fikirlerinizi merak ediyorum.