- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
Psikolog ta öyle söyledi sen hiç oralı olma dedi ama iste çok zor insan yapılanları hazmedemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o iş ortamı stresli bebek sahibi olmanızı etkiler ,stressiz olmak gerekliSonra 3 yıllık evliyim 3 yıldır erken menapoz ile psikolojim daha da alt üst eşimi seviyorum oda beni seviyor tek eksiğimiz bir bebek bir kere hamile kaldim ama 6.haftada kalbi durdu tüp.bebek yaptim bu yılın mart ayında tek büyüyen yumurtam boş cikti corona başladı felan felan derken en son tüp bebek olayından sonra hiç doktora gitmedim o vitamin bu vitamin kullanıp duruyorum doğal yoldan deniyoruz bu ay olmadi amh rezervin çok düşük daha ben 37 yaşındayım daha gencim yaa
Aile yaşantıma gelirsek 6 çocuklu bir ailenin 6. Cocuguyum eee babam 49 annem 43 yaşındaymış ben dünyaya gelince eee buyudugumuzde tabi anne bana kalmadi ortada kardeş desen onlar da kendi ailesi ile meskul bir eşim.bir ben varız 3 yıldır yaşayıp gidiyoruz ama eşimin ailesinin çocuk söylemleri benim yaşadığım bu durum Onlar durumumu bilmiyor tabi sabahları bu iğrenç ise gelmek bile.istemiyorum aslında işimi seviyorum ama.bu insanlardan dolayı ise gelmek istemiyorum sonra bu özel.hayatimdaki durumum hiç çocuğum yok ve yapma olanağım da kalmadi
Ablacım 37 yaşında gayet mantıklı düşünebilcek bir yaştasın. Ve memursun elinde mesleğin var. Çalıştığın kişiler sana ekmeğini vermiyor sen neysen onlarda o. Müdürünüze şikayet edin, nebilim dava açıcam hakkınızda deyin sizde onları uğraştırın. Bebeğiniz olmuyomuş oturup bunu düşünün mesela kafanıza bu duruma yorun ele niye bu kadar takılıyosunuz işinizi yapın selam vermeyin çıkın evinize gidin. İnsanların ne dertleri var sizin sağlığınız yerinde işiniz var çok şükür hayatınızı yaşayın, başkaları yüzünden çok sevdiğiniz eşinizi bile bırakıp ahireti düşünmeyin.Sabahları yataktan kalkarken yasamak istemiyorum yasamak istemiyirum düşünceleri beyninden geçerek kalkıyorum aslında ben neşeli biriyim canlı cıvıl cıvıl biriyim ama bu yaşadıklarım benim neşemi sevincimi gölgeliyor ve eşime de üzülüyorum adamın bir sorunu yok çocuğu olmaması ile ilgili benim yumurtalarım bitti oda benimle.birlikte çözümsüzlüğe mahkum olacak yada ailesi öğrenince benim durumumu kim.bilir neler neler diyecekler onuntahmin bile.edemiyirum belkide beni kocamdan boşatirlar hee onu yaparlar mı bilmiyorum ama ordan da.allah 'ın bana verdiği bu durum.ile ilgili çok laf duyup uzulecegime eminim şimdilik.sadece bunu biliyorum