- 27 Mart 2020
- 12
- 46
- 3
- 33
- Konu Sahibi lalezar8216
Çok bunalmışsınız bu tüm hormonlarınizi yumurtalarinizin gelişimini etkiler. Biraz kafa dağıtmayı psikolojik yardım almayı deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şahit olmasına gerek yok.Ortada ciddi bir sorun var.Dört koldan saldırırdım.Hangı kuruma bağlısınız bilmiyorum,ama şikayetimi daha üst makam neyse ona bile yazılı olarak yapardım.Kendi amiriniz bir şey yapmıyorsa.Müfettiş göndereceklerdir.İşin peşini bırakmaz onları sonsuza dek sustururdum.Siz böyle sindikçe onlar tepenize çıkıp sizi iş ortamında kendilerine eğlence yapmışlar.ı.Bunun için sahir lazım şahit olmadan yazılı şikayette bulunamıyorsun hepsi de onlarla.birlik olduğu için hem şahit olacak biri lazım herkes te.kolay.kolay memuriyette böyle.bir duruma.girmez girmek istemez sonra hepsi benim basima bela olur diye düşünür yani arkadaşım bile olsa girmek istemez yazılı yazsam mesela o kişiyi de şahit gösterem yani bunu yapacak biri.olsa idare.mahkemesinde bile dava açardım ama ben onlar gibi mahalle karısı gibi sataşın bir tıp degilim böyle.bir mizacim yok o yüzden yapılan edilen her şeyi görüyorum dedikodularını iftirasını duyuyorum ama birşey yapamiyorum bir kere şikayete bulundum hepsi yalancı şahitlik ettiler biz yapmıyoruz etmiyoruz gibi bok gibi ortada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum allahtan başka yardım.isteyebilecegim yok ama allah ta hemen vermiyor iste.cezalarini ben böyle çekmeye dev ediyorum yani üç kuruş para kazanıyorum allah bunu da burnumdan getiriyor mutlu bir şekilde çalışamıyorum yada.huzurlu
Siz olsaydınız ne yapardiniz