• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok moralim bozuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok bunalmışsınız bu tüm hormonlarınizi yumurtalarinizin gelişimini etkiler. Biraz kafa dağıtmayı psikolojik yardım almayı deneyin.

Psikologa da çok gittim takma takma diyor salıyor konuşmak ici mi dökmek beni o an rahatlatıyor ama sonrası yok birsürü de param gitmiş oluyor saati 150 tl dusunsenize para basmıyorum ki kiradayız hem eşim ben memur ama ev alacak para kolay birikmiyor hem de baya gittim psikologa buna rağmen

Bunun için sahir lazım şahit olmadan yazılı şikayette bulunamıyorsun hepsi de onlarla.birlik olduğu için hem şahit olacak biri lazım herkes te.kolay.kolay memuriyette böyle.bir duruma.girmez girmek istemez sonra hepsi benim basima bela olur diye düşünür yani arkadaşım bile olsa girmek istemez yazılı yazsam mesela o kişiyi de şahit gösterem yani bunu yapacak biri.olsa idare.mahkemesinde bile dava açardım ama ben onlar gibi mahalle karısı gibi sataşın bir tıp degilim böyle.bir mizacim yok o yüzden yapılan edilen her şeyi görüyorum dedikodularını iftirasını duyuyorum ama birşey yapamiyorum bir kere şikayete bulundum hepsi yalancı şahitlik ettiler biz yapmıyoruz etmiyoruz gibi bok gibi ortada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum allahtan başka yardım.isteyebilecegim yok ama allah ta hemen vermiyor iste.cezalarini ben böyle çekmeye dev ediyorum yani üç kuruş para kazanıyorum allah bunu da burnumdan getiriyor mutlu bir şekilde çalışamıyorum yada.huzurlu
Siz olsaydınız ne yapardiniz
şahit olmasına gerek yok.Ortada ciddi bir sorun var.Dört koldan saldırırdım.Hangı kuruma bağlısınız bilmiyorum,ama şikayetimi daha üst makam neyse ona bile yazılı olarak yapardım.Kendi amiriniz bir şey yapmıyorsa.Müfettiş göndereceklerdir.İşin peşini bırakmaz onları sonsuza dek sustururdum.Siz böyle sindikçe onlar tepenize çıkıp sizi iş ortamında kendilerine eğlence yapmışlar.ı.

Siz birkaç gün öncede konu açmıştınız bir sürü şey söyledik. Hiç birine dinleyip yorum bile yapmadan konuyu bana büyü yapıyorlara getirdiniz. Biraz sakinleşmeye çalışın çok panik ve depresif bir haldesiniz. Olmazsa izin alıp işten uzaklaşıp kafanızı toplayın ve bence iş yerinizdeki insanlara değl hamile kalmaya odaklanın

Öncelikle sakinleşin. Bebeğiniz neden olmasın daha ne kadar denemişsiniz ki, ben de 36 yaşındayım yaşınızda bir şey yok. Kafanıza takıp stres yaptıkça olmaz rahatlamanız lazım. Şu korona günleri bitince işinde iyi bir doktora gider başlarsınız tedaviye, hatta belki tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir. Devlet memuruysanız tayin şansınız illa ki vardır, aslında işyerindekilerle neden sıkıntı yaşadınız, konuşsaydınız keşke arkadaşlar aramızda bir sorun var bunu çözmek istiyorum diye. Bir adım atsanız sonuçta 8-5 aynı yerdesiniz belki iletişimsizlikten bu haldesinizdir, ya da bebek olayına aşırı takık olduğunuziçin çevrenize gergin ve geçimsiz bir imaj çiziyorsunuzdur. En olmadı saat 5 oldu mu mesai biter, herkes evine gider işin hayatınızı bu kadar etkilemesine izin vermeyin, kapatın kapınızı işle ilgili diyaloğunuzu yapın bitirin can ciğer olmak zorunda değilsiniz.

Yazdıklarınızın hepsini okudum iş yerindekiler ayak takımı, eşinizin ailesi Egeli cahil peki siz nesiniz!!!
İş yerinde mutlaka ama mutlaka birşeyler olmuştur.
İnsanlar ruh hastası değil ya.
Ya da siz çok tuhaf davranışlar mı sergilediniz farkında değilsiniz.

Tüm çalışmalar arkadaşlarınız kontak bı siz mi insansınız aklı başında!!!

Yaa içinde olmadan yorum yapmak kolay size ama ben onlarla böyle şeyler yaptıkları için konuşmuyorum daha önce konuşmayı da denedim hemde güzel güzel o an karşımda iyi oluyorlar sonra bir tane kötü bir kiz var evet onun annesi büyü bilmem ne işiyle uğraşıyor kiz bildiğiniz piskopat amacı beni yerimden etmek diğerleri başta benimle iyiyken o kiz bunları da yanına çekti benim köşemim yüksek 4 yıllık ünv mezunuyum o büyücü kiz benim müdür olmamdan korkuyor hatta başına müdür olsun da gor dediklerini bile duydum o kizin bende bir anormallik yok 4 yıllık ünv okumuş buraya kpss ile atanmış biriyim onların tüm pislikliklerine rağmen ben onlara hep iyi oldum o diğer büyücü kiz acayip düzenek kuruyor acayip akıl sır ermez
Evet kardeşim ben bölge ayrımı yapmam tarif etmek için soyledim ege marmara diye ama benim ailem okumamış olabilir ama hiç değil de görgülü eşim ailesi ile ilk kez evimize gelirken eline ne bir lokum.ne bir çikolata hicbir şey almadan evimize yemeğe cagirdim ilk kez.evimize geldiler elleri boş geldiler görgü olarak ben ablama bile arkadaşıma bile.gitsem ufak ta olsa elim boş gitmem bu sadece en basitinden bir örnek daha fazlası var yok yine degilim tamam birşey de getirmesin ama bu görgü kuralıdır

Toplu halde esin abisi yengesi babası annesi disarida.oturuyorsunuz kv şöyle diyor konu bir yerden açılıp ta herkesin içinde gelin gaz çıkarırsa ne gülerim ama ben diyor topluluk içinde sizce bu herkesin içinde söylenebilecek.bir şey mi buyurum burdan bakın ne demek istediğime sonra biz yeni evlendim eşimin ailesinin yanındayız daha ilk haftasında bile ne dedi biliyor musunuz siz gidin 9 ay sonra.da biz geliriz evimi tutarken herkes kendine oda.ister diye diye eve baktı sanki gelip evime yerleşecek te kendine oda istiyor gibi ilk başlarda dinledim hep ağzımı açıp cevap vermedim

Daha neler neler aramızda 7 saatlik yol var bayramlarda seyranlarda.gidiyoruz eşim kırılmasın üzülmesin dedim hep kadın yaşlı cahil dedim boşver dedim kendi kendime ama laflar hep böyle hatta daha beterleri de var benim ailem çatışmazsan gelmez evine işine karışmaz benim ailem 1 saatlik.mesafede cagirmqzsan evine bile gelmez kal desen bile üstüne 1 ay yatmayı düşünmez öyleler cunku mahremiyete.saygilari var daha ne yazayım nr anlayayım ki çok var anlatılacak ama buralara yazmakla sığmaz ama.esim iyi dışarda okudugu için diğer bölge havalarını da almış yani nasıl.antayim o sadede o kültürün içinde kalmamış anladiniz mi zaten oda öyle.olsaydi hayatta geçinemezdim.ben

Devlet memuruymuşsunuz, tüp bebek sağlık özrüne giriyor bildiğim kadarıyla. Bunun bahanesi ile yer değişikliği yapsanız ?

Psikolojiniz çok iyi değil. İnanın şu söylediğiniz sorunları milyonlarca insan yaşıyordur yeryüzünde. Kaçımız iş yerinden ve çalışma arkadaşlarından memnun ki? Kıskanç kadınlar çok fena oluyor, acımasız oluyor anlıyorum sizi. Ama bir de şöyle bakın, sizi kıskanıyorlar, okuyarak hakederek geldiniz oraya, siz kıskanılan kişisiniz. Siz gibi olamadıkları için böyleler. Arkanızdan konuşulanları takmayın, yüzünüze söyleme cesareti de vermeyin. Yüzünüze bir şey söylerlerse de aynı şekilde cevabını verin, olay çıkartmadan, taşkınlıktan uzak durarak. Hiç belli olmaz belki sizin olay çıkartıp amirlerinize rezil olmanızı istiyorlardır. iş yerinde mobingden zarar görüp bırakmıştım önceki kariyerimi, bu nedenle birine bu tavsiyeyi vereceğimi sanmazdım. Eğer sizden alt durumdalarsa onların amiri, şefi siz iseniz burunlarından getirin iş ortamını, sürekli işi beceremiyorlar diye sokun amirinizin gözüne. Onları onların silahı ile vurun yani, kendinizi harap edip sinmeyin bir köşeye

Ben burda sefim alanimda tek basima calisiyorum altında memur yok şu an diğeri bir kiz başka alanda şef bu büyücü dediğim başka alanda şef ama aynı birimdeyiz aynı katı aynı wc yi kullanıyoruz evet olay aslında tamda dediginiz gibi sinirime oynamaya çalışıyor o.kiz hakkımda dedikodu yaptığını bir olayda söylemiştim ama kiz tamamen oyuncu sen yanlış anlamışsın demişti o zaman ve kendini masum göstermişti kiz da şirinlik duası olabilir inanın arkadaşlarını bile satar ama bu insanlar tabiri caizse onun bokunu yer yine de yani insanları tılsım ile de etkiliyor bana da işlem.yaptigina eminim odasında telefon ile konuşurken duydum benim yaptığım işlemler olmuyor olmuyor diyordu sonra başka birine o burdan ağlayarak gidecek dediğini de duydum ama bunları söyleyince sen yanlış anlamışsın böyle birşey asla yok diye kiz yemin bile etti amirin önünde ama duydum ama ispat edemiyorum evet dediginiz gibi benim olay çıkartıp kendilerine saldırmami bekliyorlar ama ben de hu niyetlerini bildiğim için içten ne kadar sınır de.olsam ne kadar çatlasam da dıştan uyumlu görünüyorum hicbir şey yokmuş gibi davranıyorum cunku yüzüme karşı birşey diyemiyorlar ama arkadan acayip fiskos acayip sinire.oynama hali var

Yaa biri wc ye sıçtı afedersiniz boklu peçete attı gördüm ben yapmadım halde gittim üstüne şifon cektim kiz evinde kedi mi ne besliyor kedisinin kılını kopartmış galiba kedi kili gibi lik gördüm wc de sonra bu kiz bunları diğer kızlara gösteriyor sonra aralarından afedersiniz benim şeyimden düşmüş gibi buluşuyorlar kiz böyle.bir kiz gördünüz mü ayak takımı ni şimdi ben fotoğraf bile cektim isterseniz buraya atayim boklu.pecete fotosunu gördünüz mü ayak takımlarini

Klozate az kıl atmadılar böyle uzun uzun görseniz seviyesiz seviyesiz şeyler ayak takımı olur dimi böyleleri

Siz hiç iyi değilsiniz acil daha büyük bir hastaneye gidin detaylı muayene tetkik takip gerekirse yatış verilir belki de bilemiyorum ama bu yazdıklarınızdan tek anladığım sizin durumuz kötü Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşım evet belki tüm söylediklerinde haklısındır, o 4 duvar içinde yaşadıklarınızı biz bilemeyiz. Kötü insanlarla birarada çalışıyor olabilirsiniz lakin sizde çok iyi durumda değilsiniz. Paradan kıymetli değil sağlığınız. Bir süre ücretsiz izne çıkın gerekirse eğer alanınız buna uygunsa. Gidin iyi bir psikologa ve rahatlamadan dönmeyin işinize

Tuvaletimi degistirdim bir alt kata gittim büyücü kiz buraya günlerdir girmiyor diyor nereye gittiğimi araştırıyor yok korkutuyor yok pisleniyor diye benim.adimi bolluğa çıkartmak için hiçte öyle pis biri değilim dediğim gibi uğraşmak karalamak iftira atmak.icin yapıyor bunu da biliyorum durum bu çok iğrençler ayak takımı demekte haklı miyim

Benim adımı bokluya çıkartmak istiyor yani klavyeden kelimeler değişiyor siz anladiniz hiçte öyle biri değilim titiz bir insanım ama kiz manyak wc üzerinden bana sataşmaya çalışıyor normalde iş üzerinden sataşamıyor cunku

Yaa off off nasıl ucretsize cikayim tıp bebek için para.lazim ben kafayı yemedim merak etmeyin sadece yaşadıklarımı anlatıyorum olanlar gerçekten bunlar kiz bunları gerçekten yapıyor ama etrafa karşı da iyi kiz rolünü çok guzel.oynuyor bence bu kızın bir büyük hastenede yarış yapması lazım değil ki ama.asil deliler değil de asıl delilerin hasta ettikleri yatar dimi ben ev işini de yapiyorum isimde de çalışyorum tüm.bunlara rağmen merak etmeyin ama bu durum.boyle ben böyle.insanlarin arasında emeğimi habe etmemek için çalışyorum bekledigim şeyler var 3. Kadro derecesine atanmak gibi buna az kaldi şu 3. De alayım kurum bakıcam ciddi ciddi niye gitmek istiyorsun dedijlerin de de böyle böyle uğraşan insanlar olduğunu söylerim gerekirse en üst en tepedeki amire kurumu yöneten amire bask türlü ben bu olayın içinden çıkamıyorum maglum bana dalaşan kız bir ruh hastası bana takmış durumda kıl yaa kıl attılar diyorum keske bir foto çekseydim de burdan atsaydım o zaman inanırdınız ama boklu peçete ki wc nin resmi var mideniz alırsa onun atayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back