• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok moralim bozuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize ne milletin boklu peçetesinden hanfendi siz ister kabul edin ister etmeyin sizin tedaviye acil başlamanız lâzım.Bu sağlık durumuyla rabbim size bebek nasip etmiyorsa vardır bildiği siz gidin tedavinizi olun iyilesin inşallah kendiliğinden bebeginiz olacaktır.

Size neyse yazmayın ozaman okumayında ben durumu anlattım ister ilgilenir yazarsınız ister yazmazsınız ben burda derdimi paylaşıp bir fikir tavsiye vermenizi bekledigim için yazdım sizin basınıza gelmediği için derdiniz tabi siz tedavi alın diye peki ben tedaviliksem bunları yapanlar ney timarhanelik mi siz böyle görüyorsunuz ya allah sizin basınıza da böyle.insanlar verirse görürüm bende sizi dua edin de allah kinadiginiz şeyi sizin basınıza vermesin de sizi tedaviye muhtaç etmesin emi

muhakkak destek alin. durumunuz normal degil.

yer degistirip baska yere gitseniz de benzer seyleri yasamaya devam edeceksiniz belli. anneniz, kizkardesiniz var mi bu durumu paylastiginiz? esiniz ne diyor? onlara bahsedin sizi yonlendirirler, yardimci olurlar.

yalnız değilsiniz. bir arkadaşım patronların en favori çalışanı olmasına rağmen bunları yaşadı. öyle ki her tuvaletten çıktığında arkasından tuvaletin ortasına tuvalet kağıdı bırakıp fotoğrafını çekip ofis grubuna atıyorlardı. ofis de küçük olduğu için tuvalete en son kimin girdiğini biliyorlardı arkadaşımı hedef gösteriyorlardı. tenhalarda sıkıştırıp iteklemeler, hareket çekmeler, hakaret etmeler... bir vakit isyana gelip onlarla konuşmak istedi, kızın üzerine yürüdüler. patronları arkasında durur sanıp toplantı talep etmişti hepsi inkar edildi. sonuçta herkes yalancı bu kız tek doğru konuşan olamazdı diye inanmadılar. patronlar da kendi çıkarları için herkesin birbiriyle uzlaşmasını kıza da odasından dışarı çıkmaması ve içeceğini başka bir ofis arkadaşının almasını söylediler çok gülmüştük biz bunu duyunca. kız tabii ki odasından dışarı çıkmamayı kabul etmedi ve terbiyesizliklerin seviyesi arttı. en sonunda patrona "siz bunlara yüz verdiniz tepeme çıktılar" minvalinde bişiyler söyleyip istifasını verdi. zaten dandik de maaş alıyordu. patronları iş bulamasın diye ona referans olmak istemedi. birkaç ay işsiz gezdi ama sonra global bi firmada tüm bu cadalozları çatlatıcak bi iş buldu. bence siz de yeni işe bakabilirsiniz. istifanızı vermeden aramaya başlayın derim.

Dürüm aynı ben ben devlet memuruyum ama işimi degistirmiyorum cunku çalıştığım.alanda ben uzmanlastim iki tane sidikli.boklu yüzünden işimi.terk etmek istemiyorum bana o birimde işimi biraktirmaya calisiyorlar zaten ben gidicem ki büyücü kızın önünde ki engel kalkacak evet bunlar da aynı şeyi yapiyorlar o kiz tuvalete peçeteler yerlere tuvaletlerin hepsine diplerine peçete atıyor ve bunu ben yapmışım gibi etrafa konuşuyor beni hedef gösteriyor afedersiniz iste sıçtılar beni hedef gösterdiler diğerlerini de bana karşı etkiliyor bu kiz etrafımda kim varsa hemen beni kotuluyorlar ben yanlız kalayım diye kiz.beni kavgaya teşvik ediyor ben kavga edeceğim sonra diğerleri de onuntutacak ben haksız olacağım.amac bu zaten biliyorum ama çok.cirkinn yaaa rekabetin de bir düzeyi.vardir yaa.bu kadar çirkin olmamalı bok tuvalet üzerinden bu kişi ruh hastası annesi bunun babasından boşanmış.annesi genç biri ve 77 yaşında bir adamla.evlenmis öyle biliyorum bu 77 yaşındaki adam da spirutuel biri youtube adını yazınca çıkıyor cincilik vs gibi şeylerle uğraşıyor annesinin face hesabı şifacı diye kızın farklı bir isimde face adresi var kendini istanbul istinye de yaşıyormuş gibi göstermiş bunların hepsini biliyorum ama iste deşifre edemiyorum

Bunları yaşamayan bilemez tabi birkaç kişi benim.tedavi görmemi yazmış siz böyle.bir şeyi yaşadınız mi hiç te ahkam kesiyorsunuz ben tüm.bunlara rağmen hep sabrettim hep
Aynı durum.bende de yaşandı ben de bunlar ile amirin önüne çıktım kadının biri bana laf attı kendi aralarında konuşuyormuş gibi bendd bunu şikâyet ettim ama inkar ettiler bendd hakkımı helal.etmiyorum sizi allaha havale ediyorum dedim yapiyorlar yapıyorlar sonra inkar ediyorlar seni deli konumuna sokmaya calisiyorlar ben allaha havale ettim.insallah allah onların bana yaptıklarını misli.misli çıkaracak hem bu dünyada hem.obur dünyada
Bana sen tedavi ol diyenler muhtemele siz ev hanımızınız iş ortamında ne haksızlıklar döndüğünden haberiniz yok basınıza böylesi bir durum gelmemiş demekki tuzunuz kuru konusuyorsunuz ama allah sizin basiniza.da versin de görün
Bana çocuk sahibi olamamak hakkında yorum yapanlar allah size vermis olabilir ama aynı yüce allah bana vermiyor sa bu onun takdiri beni Allah 'ın bana takdir ettiği şey ile kinarsaniz.bir bakarsınız allah size verdiği evladı elinizden cekiverir o zaman görürsünüz allah 'ın takdir ettiği şey ile insanları kinamayi

Sabahları yataktan kalkarken yasamak istemiyorum yasamak istemiyirum düşünceleri beyninden geçerek kalkıyorum aslında ben neşeli biriyim canlı cıvıl cıvıl biriyim ama bu yaşadıklarım benim neşemi sevincimi gölgeliyor ve eşime de üzülüyorum adamın bir sorunu yok çocuğu olmaması ile ilgili benim yumurtalarım bitti oda benimle.birlikte çözümsüzlüğe mahkum olacak yada ailesi öğrenince benim durumumu kim.bilir neler neler diyecekler onuntahmin bile.edemiyirum belkide beni kocamdan boşatirlar hee onu yaparlar mı bilmiyorum ama ordan da.allah 'ın bana verdiği bu durum.ile ilgili çok laf duyup uzulecegime eminim şimdilik.sadece bunu biliyorum
Tüp bebek denemediniz mi ? Tedavi olmanıza rağmen doktor kesinlikle olmaz mı dedi.

Denedim mart ayında tek yumurtam büyüdü onu aldılar yumurta boş cikti yani çürük cikti dolu.ciksaydi embroyolojiye gidecek dölleme yapılıp.transfer edilecekti ama yumurta boş cikti malesef

Adetim 35 . Gün geldi ama çok çok az tam.bir adet değil offf offff allah 'ım için şişti bana yardım et
Düşününce iste.boyle
Bazen diyorum kendime telkin veriyorum düşünmeden yasa zaten basa ne gelecekse geliyir düşünüp düşünüp te beynimi yiyeceğime düşünmeden anı yasayarak yasamaya devem.etmek yada duygularını aldırmış gibi hissiz olmak yada sanki kendi hayatını değil de başkanın hayatini izliyormuş gibi hissiz yasamak

Sen okumaya dayanamadin ya ben yasamaya nasıl dayandım sence dimi gör bak.insanlar neler yaşayabiliyormuş gör bak insanlar.ne kadar da.kahpeymis

Uzmana başvurmalısınız.Toparlanmanız için bu gerekli.Burada içinizi dökersiniz ama bu size çare olmaz.

En güzeli duyma görme kendi işine bak. Kimse ile zitlasma. İş hayatı böyledir. Evliyseniz eşiniz bakmakla yükümlü sizi hiç bir maddi güç insan hayatından ve sizden değerli değil. Önemli olan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back