- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
Çok moralim bozuk ve bu moral bozukluğu adeta yaşama istegimi de kaybetmeme neden oluyor bu iğrenç dünyanın kahrını çekeceğime ölüp ahiret hayatının çekeceğim çilesi varsa onu cekeyim diyorum. Sebeblerine gelince iş yerinde bayanların onlara hicbir şey yapmadigim halde bana nedenini bilmediğim bir kin duymaları beni isimden etmek için türlü oyunları iftiraları pislikleri tavırları sanki ben onların anasını kesmişim sanki ben onlara küfür etmişim sanki arkalarından konusmusum gibi tavır almaları halbuki bunları onlar yapıyor o kadar insanlık dışı varlıklar ki onlara hatvan bile diyemem cunku hatvan bile vefakar cefakardir sahibine karşı iş ortamı öyle işimi düzgün yaptığım halde kıymetimi bilmezler tek kalan benim yaa onlar birlik cokluklarindan guc alıp beni ezmeye çalışmalar iftira atmalar sen bunu bunu yapıyorsun diyemiyorum cunku inkar ediyorlar hep.bir ağız olup öyle iğrenç ki tuvalete sicip afedersiniz bunu benim üstüme atmalarina kadar igrenclikler çok psikologa gittim çok para döktüm bu durumla başa çıkabilmek için kaçmaya kaçacak yerim yok eğer olsaydı kaçmak kurtulmak giderdim emin olun huzurlu olabileceğim bir yere neyse iş böyle her gün 9 saat haftanın 5 günü bu ortamdayım.