• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok moralim bozuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Çok moralim bozuk ve bu moral bozukluğu adeta yaşama istegimi de kaybetmeme neden oluyor bu iğrenç dünyanın kahrını çekeceğime ölüp ahiret hayatının çekeceğim çilesi varsa onu cekeyim diyorum. Sebeblerine gelince iş yerinde bayanların onlara hicbir şey yapmadigim halde bana nedenini bilmediğim bir kin duymaları beni isimden etmek için türlü oyunları iftiraları pislikleri tavırları sanki ben onların anasını kesmişim sanki ben onlara küfür etmişim sanki arkalarından konusmusum gibi tavır almaları halbuki bunları onlar yapıyor o kadar insanlık dışı varlıklar ki onlara hatvan bile diyemem cunku hatvan bile vefakar cefakardir sahibine karşı iş ortamı öyle işimi düzgün yaptığım halde kıymetimi bilmezler tek kalan benim yaa onlar birlik cokluklarindan guc alıp beni ezmeye çalışmalar iftira atmalar sen bunu bunu yapıyorsun diyemiyorum cunku inkar ediyorlar hep.bir ağız olup öyle iğrenç ki tuvalete sicip afedersiniz bunu benim üstüme atmalarina kadar igrenclikler çok psikologa gittim çok para döktüm bu durumla başa çıkabilmek için kaçmaya kaçacak yerim yok eğer olsaydı kaçmak kurtulmak giderdim emin olun huzurlu olabileceğim bir yere neyse iş böyle her gün 9 saat haftanın 5 günü bu ortamdayım.

Sonra 3 yıllık evliyim 3 yıldır erken menapoz ile psikolojim daha da alt üst eşimi seviyorum oda beni seviyor tek eksiğimiz bir bebek bir kere hamile kaldim ama 6.haftada kalbi durdu tüp.bebek yaptim bu yılın mart ayında tek büyüyen yumurtam boş cikti corona başladı felan felan derken en son tüp bebek olayından sonra hiç doktora gitmedim o vitamin bu vitamin kullanıp duruyorum doğal yoldan deniyoruz bu ay olmadi amh rezervin çok düşük daha ben 37 yaşındayım daha gencim yaa
Aile yaşantıma gelirsek 6 çocuklu bir ailenin 6. Cocuguyum eee babam 49 annem 43 yaşındaymış ben dünyaya gelince eee buyudugumuzde tabi anne bana kalmadi ortada kardeş desen onlar da kendi ailesi ile meskul bir eşim.bir ben varız 3 yıldır yaşayıp gidiyoruz ama eşimin ailesinin çocuk söylemleri benim yaşadığım bu durum Onlar durumumu bilmiyor tabi sabahları bu iğrenç ise gelmek bile.istemiyorum aslında işimi seviyorum ama.bu insanlardan dolayı ise gelmek istemiyorum sonra bu özel.hayatimdaki durumum hiç çocuğum yok ve yapma olanağım da kalmadi

Maddi durumunuz elverirse yazın bu virüs olayı azalınca maksimum dikkatle alanında bir numara bir merkeze gidip tüp bebek deneyin. Memlekette yaptıranlar pek başarılı olamıyor nedense, tanıdıklarım İstanbula Samsuna falan gitti hep. Ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama kurum, şube vb değiştirme şansınız yok mu??

Hem bu durumuma çok üzülüyorum.hem iste ki
Ben devlet memuruyum işimi seviyorum ve bu alanda 7 yıllık tecrübem.var bu pislik seviyesiz insanalr yüzünden işimi.birakmak istemiyorum bu birincisi ikincisi tayin öyle kolay olan bir sey değil hem çalıştığım kurumda başka birime geçsem ordaki insanalri da tanıyorum her yer şu andaki konumundan daha kötü olur etrafındaki insanlar nasil olur onu bilemem ama burdaki insanlar karanlıklarından çıkmış ben dört senelik ünv mezunuyum ve buraya kpss ile atandım diğerleri ise daha düşük seviye ben onları asla küçük görmek ama sanırım ya kıskançlık ya çekememe ben onların gözlerine çok batıyorum yukarda Allah var ne arkalarından konustum ne onlara.bama yaptıkları bunca.pisliklwre.ragmeb pislik yaptim hicbir sey yapmadım onlara ama.ben böyle kin şu 37 yaşıma.kadar hicbir yerde görmedim desem yeridir allaha havale ettim ama koruya birşey de.olmiyor bana düşen se hep sabır oluyor daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum

Sabahları yataktan kalkarken yasamak istemiyorum yasamak istemiyirum düşünceleri beyninden geçerek kalkıyorum aslında ben neşeli biriyim canlı cıvıl cıvıl biriyim ama bu yaşadıklarım benim neşemi sevincimi gölgeliyor ve eşime de üzülüyorum adamın bir sorunu yok çocuğu olmaması ile ilgili benim yumurtalarım bitti oda benimle.birlikte çözümsüzlüğe mahkum olacak yada ailesi öğrenince benim durumumu kim.bilir neler neler diyecekler onuntahmin bile.edemiyirum belkide beni kocamdan boşatirlar hee onu yaparlar mı bilmiyorum ama ordan da.allah 'ın bana verdiği bu durum.ile ilgili çok laf duyup uzulecegime eminim şimdilik.sadece bunu biliyorum

Her gün allaha yalvarıyorum beni.bu insanlardan kurtar diye Bana yaptıklarının her bir zerresini ödet onlarda cikart diyorum bulduğum her esmayi okuyorum dua ediyorum evde olduğum zamanlarda namaz kılıyorum namazda.dua.ediyorum her durumum için ama cevap yok sessizlik durumumda değişme yok

Artık düşünmeden yasamak yoluna gittim yoksa düşünürsem deli olucam iş yerinde bunlarla iş dışında muhattap bile olmuyorum güneydi da demiyorum iş varsa konuşma ama ben böyle insanlıktan çıkmış insanalr görmedim yaa ben isimde iyiyim amirimle bir problemim yok ama bu insanalr bana biraraya gelip bana bezdirme politikası uyguluyorlar ben gezip te.buradan kaçacak misim amaçları.bu beni bezdirip burdan kaçırmak yani beni zorla isimden etmek istiyorlar onlara hicbir şey yapmadigim.halde

Kendine gel yaaa.Allah askina 3 5 zeka,vicdan geriliği yaşayan insan görünümluler icin mi kendini paralion🤨Ne kadar sinersen o kadar güç alacaklardır.Gec dalganı bosver.Gicik ol biraz.Baya psikolojin bozulmuş bir sallan kendine gel

Bu psikolojiyle cocuk mu istiyosunuz? Ayrıca eşinizin ailesinin ne haddinize çocuk hakkında yorum yapmak, bi de beni boşandırırlar yazmıssınız falan. Bence hem iş yerinde hem aile icindeki sorununuz insanların haddini aşmalarına izin vermeniz ve aşırı takmanız. Herkes de melek degil sonucta nerde bi kendinden taviz veren olsa orda mutlaka alacaklı da olur.

Onlarla mesafemiyim zaten ama arkamdan atıp tutmalarına engel olamiyorum ki bir ara biri laf etmişti şikayet ettim amire hepsi bir olup o laf atan yok öyle.birsey söylemedi falan dediler ispat edemiyorum cunku sahidim yok taviz kimseye vermemeye calisiyorum zaten kapımı kapatıp işimi gücümü yapip çıkıp gidiyorum iş harici muhattap bile olmuyorum ama yine de odalar yan yana ve kim senin hakkı da.ne konuşursa duyuyorsun sonra bu hakkımda.boyle böyle diyor deyince de biz senin hakkında konuşmadık ki oluyor yani adama deli muamelesi yapiyorlar

Is ve şehir değiştirmek istiyorum ama bunun için torpil lazım başka şube de çalışmak istemiyirum ben bu alanda her şeyi biliyorum çünkü başka alan sıfırdan başlamak demek olur yeniden bir işi öğrenmek te çok zor ve bu insanları görseniz gerçekten ayak takımı gibiler ama birbirlerinden güç oliyorlar

Eşimin ailesi de görgüsüz tipler biraz boş boğaz tipler aramızda 7 saatlik bir mesafe var yakın olsam evimden çıkmazlardı henüz kalmaya gelmediler hastalıklarından dolayı ama fırsatları olsa gelip 1 ay kalmak.isteyen tiplerden senin görgün ile Onlar in ki apayrı sana ayıp gelen onlara.ayip gelmiyor kendilerine hakları olmayan şeyleri hak görebiliyorlar anlatamıyorsun çalışan bir bayan olduğunu uzun misafir sevmediğini anlatamıyorsun eşime soyledim.cok ben uzun soluklu kalmalarını istemem diye evlenmeden de önce.soyledim çok yanı şu an gelme durumları yok daha da.gelmediler ama fırsatları olsa gelmek.isterler yani yani sen marmara kulturusun onlar ege düşünün biraz da görgüsüz olanlarından

Dürüm bu yani eşimin annesi bu durumu bilirse çok laf edeceğinden eminim umarım.cok kırılmam yada evliliğimi zedeleyecek sözler duymam diyorum kendi kendime duyarsam yapamam diyorum bu evliliğime de yansır diye düşünüyorum çocuk olsaydı hem çok iyi çocuk bakardım ablamın abimin çocuklarına hep baktım 15 yaşından beri yani çocuk bakımında uzak biri değilim ama gel gör ki geç evlenme 34 yaşında başladı ve 34 yaşında evlendim iste biraz daha erken evlilik olsaydı belki bir cocugum.olurdu yada ilk başlarda koruma yapmasaydık belki de olurdu bilemiyorum kısmet iste ama bunları düşündükçe çok ama.cok moralim.bozuluyor

Çok moralim bozuk ve bu moral bozukluğu adeta yaşama istegimi de kaybetmeme neden oluyor bu iğrenç dünyanın kahrını çekeceğime ölüp ahiret hayatının çekeceğim çilesi varsa onu cekeyim diyorum. Sebeblerine gelince iş yerinde bayanların onlara hicbir şey yapmadigim halde bana nedenini bilmediğim bir kin duymaları beni isimden etmek için türlü oyunları iftiraları pislikleri tavırları sanki ben onların anasını kesmişim sanki ben onlara küfür etmişim sanki arkalarından konusmusum gibi tavır almaları halbuki bunları onlar yapıyor o kadar insanlık dışı varlıklar ki onlara hatvan bile diyemem cunku hatvan bile vefakar cefakardir sahibine karşı iş ortamı öyle işimi düzgün yaptığım halde kıymetimi bilmezler tek kalan benim yaa onlar birlik cokluklarindan guc alıp beni ezmeye çalışmalar iftira atmalar sen bunu bunu yapıyorsun diyemiyorum cunku inkar ediyorlar hep.bir ağız olup öyle iğrenç ki tuvalete sicip afedersiniz bunu benim üstüme atmalarina kadar igrenclikler çok psikologa gittim çok para döktüm bu durumla başa çıkabilmek için kaçmaya kaçacak yerim yok eğer olsaydı kaçmak kurtulmak giderdim emin olun huzurlu olabileceğim bir yere neyse iş böyle her gün 9 saat haftanın 5 günü bu ortamdayım.
Sizi kıskanıyorlar muhtemelen. İş değiştirme gibi bir seciminiz yoksa çok takmayın bence. Sizi kiskandiklari için bu kadar uğraşıyorlar. Hoşunuza gitsin. Meydanı da onlara bırakmayın. Kendinizi sabunun korksunlar sizden! Böyleleri bundan anlıyor çünkü. Bakın bakalım sonra nasıl pısıyolar

Süslenin püslenin havanızı basa basa gezin.Onların iftiralarına onları umursayarak çanak tutmayın.Gerekirse amirinize ,müdürünüze konuyu açın hatta yazılı olarak iletin.Size yaptıkları mobing ve kanunen cezası var !
çok sinirlendim ben olcaktım orda!Bi daha dönüp bile bakamalardı bana.Terbiyesizler.

Çocuk olsaydı hem.bu vesileyle işten uzaklaşmış olurdum hem aile olurduk dönüşümlü çalışmada 5 yada 4. Gün evde.olunca moralim düzeliyor ama ne zaman bu ise gelsem hep bu dusunceler oluyor

Süslenin püslenin havanızı basa basa gezin.Onların iftiralarına onları umursayarak çanak tutmayın.Gerekirse amirinize ,müdürünüze konuyu açın hatta yazılı olarak iletin.Size yaptıkları mobing ve kanunen cezası var !
çok sinirlendim ben olcaktım orda!Bi daha dönüp bile bakamalardı bana.Terbiyesizler.
Bunun için sahir lazım şahit olmadan yazılı şikayette bulunamıyorsun hepsi de onlarla.birlik olduğu için hem şahit olacak biri lazım herkes te.kolay.kolay memuriyette böyle.bir duruma.girmez girmek istemez sonra hepsi benim basima bela olur diye düşünür yani arkadaşım bile olsa girmek istemez yazılı yazsam mesela o kişiyi de şahit gösterem yani bunu yapacak biri.olsa idare.mahkemesinde bile dava açardım ama ben onlar gibi mahalle karısı gibi sataşın bir tıp degilim böyle.bir mizacim yok o yüzden yapılan edilen her şeyi görüyorum dedikodularını iftirasını duyuyorum ama birşey yapamiyorum bir kere şikayete bulundum hepsi yalancı şahitlik ettiler biz yapmıyoruz etmiyoruz gibi bok gibi ortada kaldim ne yapacagimi bilmiyorum allahtan başka yardım.isteyebilecegim yok ama allah ta hemen vermiyor iste.cezalarini ben böyle çekmeye dev ediyorum yani üç kuruş para kazanıyorum allah bunu da burnumdan getiriyor mutlu bir şekilde çalışamıyorum yada.huzurlu
Siz olsaydınız ne yapardiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back