Hahahahahha gece gece kahkaha atasım geldi deli manyak yaEski kedim de ev ahalisine sinirlenince çiçek yer kusardi. Sırf ilgi çekmek için
Benimkinin biri bu aralar kendi golgesiyle oynuyor. Saatlerce oynuyor. Ben üzerine basarsam bagiriyor. Normalde 1-2 aylık kedi golgesiyle oynar sonra bırakır. Bu yetişkin kedi. Tek olsa neyse, kardeşi var ,onla değil kendi golgesiyle oynuyor deli.
Uyumuyordu oturmus kapiyi izliyordu.Uyku sersemliğidir bence. Karanlıkta uyuyunca bi an algılayamamış olabilir. Ya da kötü bir rüya görüp etkisinde kaldı bilemeyiz. Sevin, öpün geçer sanırım.
Kedilere akıl mı erer? Farkli parfüm krem falan sürdüyseniz, belki onun kokusunu almıştır. Benim kedilerden biri bir şeyden korkmus, koltuğun altına saklanmış, zor çıkardım, iki saat sırtını kabarttı. Diğerinde bir şey yok. Bir şey olsa diğeri de korkar. Kendi gölgesinden bile korkuyorlar bazen
Ya siz böyle minnoş minnoş anlatınca kedi alasım geldi eveBu daha da ilgincmisYa abuk sabuk hareketleri oluyordu da tv sehpasi, sehpa ve odanin kapisini haliyi hayatinda ilk kez görmüş gibi davrandi. Sanki tanimiyor
Uyumuyordu antrede oturmus boş boş kapiyi izliyordu.
Kedilerin tuhaf hareketleri var.bizim kedimiz vardı aksam 5-6 gibi birden saga sola deli gibi koşmaya başlar ve saldırırdı nedenini bilmiyoruz ama içine şeytan kaçmış bunun derdik.
Bizde gülüyorduk ama bir yandanda tırsmadık değilay çok hoş ya
Bence siz bi doktora gorunun. Bu tarz konulariniza denk geliyorum hep
Kedi biyerini gormus yara sanmis derlersizinkide o hesap
İlk kez mi başına geliyorbazen bibim yatak odasına doğru ödü kopmuş şekilde bakıyor ve herşeyden korkup etrafa değişik değişik bakıyor belki neler görüyorlar biz göremiyoruz o yüzden çok şaapma
Konu dışı olacak biraz ama kediyi nereye bırakıyorsunuz seyahat ederken mesela 10 gün kadar sürecekse?Surekli bu tarz konularima mi denk geliyorsun? Kedimin davranislariyla ilgili actigim ilk konu bu.
Digerleri mama,kum, veteriner, sağlik ve seyahat ile ilgiliydi. Bence sen bir doktora gorun.
Kedilerin tuhaf hareketleri var.bizim kedimiz vardı aksam 5-6 gibi birden saga sola deli gibi koşmaya başlar ve saldırırdı nedenini bilmiyoruz ama içine şeytan kaçmış bunun derdik.
Tüh elti ve kv de konusu açmamışsın sürekli kendisi gibiSurekli bu tarz konularima mi denk geliyorsun? Kedimin davranislariyla ilgili actigim ilk konu bu.
Digerleri mama,kum, veteriner, sağlik ve seyahat ile ilgiliydi. Bence sen bir doktora gorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?