• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ettim.

slnkhrmn008 evin musaitse, bir sorumluluk sahibi olabileceksen , onunda bir cocuk gibi ilgilenebilecegini dusunursen hic durma derim ..dunyanin en tatli arkadaslari ..:KK200:tabiki bakimini ihmal etmeyecegini dusunursen bir arkadas edin derim ;)

Arada bizimki de kendi kendine kabarip savasiyor birseyler yapiyor da. Bu sefer evi tanimiyormus ortami hayatinda ilk kez goruyor gibi davranmaya baslamasi butun yaptiklarindan daha bir garip geldi.
Benimki doğuştan şizofren olduğu icin ben cok alışığım herşeye :27: :deli:

Konu dışı olacak biraz ama kediyi nereye bırakıyorsunuz seyahat ederken mesela 10 gün kadar sürecekse?

Anneme soyluyorum gelip arada bakiyor. O kadar uzun seyahat cok tercih etmemeye calisiyorum max. 3 günlük olunca rahat rahat tek kalabiliyor. Su için şelale aldim 1,5 lt filtreli surekli akiyor. Otomatik mama kabida dusunuyorum ama tikanir filan diye korkmuyor degilim. Suyun havuz kismi hep dolu oluyir elektirik gitsede su oluyor.

Anneme soyluyorum gelip arada bakiyor. O kadar uzun seyahat cok tercih etmemeye calisiyorum max. 3 günlük olunca rahat rahat tek kalabiliyor. Su için şelale aldim 1,5 lt filtreli surekli akiyor. Otomatik mama kabida dusunuyorum ama tikanir filan diye korkmuyor degilim. Suyun havuz kismi hep dolu oluyir elektirik gitsede su oluyor.
Ben bırakamıyorum ya :110: 1 gece bile kalmam dışarda kal diyenler oluyor bibim evde yanlız kalamaz diyorum :anne:
Bir kaç gün biyere gitçeksem büyük annesine taşınıyor :KK45:

Ben bırakamıyorum ya :110: 1 gece bile kalmam dışarda kal diyenler oluyor bibim evde yanlız kalamaz diyorum :anne:
Bir kaç gün biyere gitçeksem büyük annesine taşınıyor :KK45:

Bende ev degistiremiyorum. Alistigi evinde kalsin istiyorum hem annemler evde kediye alisik degil cam kapi acik kalir, unuturlar hayatta icim rahat etmez. O yuzden arada gelip baksa kafii yani. Gerci annemin evinde de birakmisligim oldu mecburiyetten bikere ama icim icimi yedi yani.

Bende ev degistiremiyorum. Alistigi evinde kalsin istiyorum hem annemler evde kediye alisik degil cam kapi acik kalir, unuturlar hayatta icim rahat etmez. O yuzden arada gelip baksa kafii yani. Gerci annemin evinde de birakmisligim oldu mecburiyetten bikere ama icim icimi yedi yani.
Kapı cam derken hiç balkona çıkmıyor mu kedin :KK64::KK64: bibim zaten ben evlenmeden vardı annemlerde büyüdü kac seferde taşındık alışık muhtemelen :KK69:

Gecenlerde benim manyagi kontrol etmek aklima geldi gece 2 de.. bu karanlik salonda gozunu duvara dikmis bakiyor ama yari saskinlik yari korku ifadesiyle. Odaya girdim bana bakti sonra kafamin uzerinden hizli hizli bir seyi takip etti ama o kadar hizli kafasini ceviriyor ki.. bende nereye bakiyor diye bakiyorum ama icimden “ allahim nolur sinek falan olsun” diye geciriyorum :27: bu cat diye basimin uzerinde bir noktaya kitlenince ben istemsiz bir ciglik attim :70:
Sonra moaavv diye geldi yanima yatti manyak, neye kitlendi hala saibeli :27: kedi milleti sagi solu belli olmuyor.

İki oğlum var kardeş değiller kucuk olan hâliyle Sonra geldi eve ama sanki biz onu değil o bizi besliyor hatta biraz önce iki kedim ve ben TV izliyorduk yani onlar uyuyordu :D kucuk olan uyandi geldi beni kolumdan bir kez ıssırdı ve uyumaya devam etti anlamak mümkün değil anlamaya calismak sizi delirtebilir :D :D

Kapı cam derken hiç balkona çıkmıyor mu kedin :KK64::KK64: bibim zaten ben evlenmeden vardı annemlerde büyüdü kac seferde taşındık alışık muhtemelen :KK69:

Balkon yok. Camlarimda da sineklik var. Yeşillik alan var yazin arada cikiyoruz öyle disari cikinca kacacak yer aramiyor zaten cok istekli degil evden uzaklaďmaz ama basibos birakmiyorum nolur nolmaz. Gözümün önünde durmali. Balkon olsaydi emniyet ağı taktirmadan balkona birakmazdim.

Gecenlerde benim manyagi kontrol etmek aklima geldi gece 2 de.. bu karanlik salonda gozunu duvara dikmis bakiyor ama yari saskinlik yari korku ifadesiyle. Odaya girdim bana bakti sonra kafamin uzerinden hizli hizli bir seyi takip etti ama o kadar hizli kafasini ceviriyor ki.. bende nereye bakiyor diye bakiyorum ama icimden “ allahim nolur sinek falan olsun” diye geciriyorum :KK53: bu cat diye basimin uzerinde bir noktaya kitlenince ben istemsiz bir ciglik attim :KK70:
Sonra moaavv diye geldi yanima yatti manyak, neye kitlendi hala saibeli :KK53: kedi milleti sagi solu belli olmuyor.

İki oğlum var kardeş değiller kucuk olan hâliyle Sonra geldi eve ama sanki biz onu değil o bizi besliyor hatta biraz önce iki kedim ve ben TV izliyorduk yani onlar uyuyordu :KK70: kucuk olan uyandi geldi beni kolumdan bir kez ıssırdı ve uyumaya devam etti anlamak mümkün değil anlamaya calismak sizi delirtebilir :KK70: :KK70:

Gercekten umursamamak lazimmiş. :D biz aklini kaybediyor gibi davrandigini dusunuyoruz da onlar kendi icinde bir mantiga dayandiriyor olmali :D

Balkon yok. Camlarimda da sineklik var. Yeşillik alan var yazin arada cikiyoruz öyle disari cikinca kacacak yer aramiyor zaten cok istekli degil evden uzaklaďmaz ama basibos birakmiyorum nolur nolmaz. Gözümün önünde durmali. Balkon olsaydi emniyet ağı taktirmadan balkona birakmazdim.
Benimki 7 24 balkonda diyebilirim akıllı hayvan bunlar atlamazlar ;) balkonsuz yaşayamaz benim sıpa kumuda balkonda zaten vefat eden kedimizde aynıydı

Benimki 7 24 balkonda diyebilirim akıllı hayvan bunlar atlamazlar :KK66: balkonsuz yaşayamaz benim sıpa kumuda balkonda zaten vefat eden kedimizde aynıydı

Nebileyim ayagi kayar, biseyi yakalamaya calisir filan. Bizimki birsey kovalarken kendini kaybediyor evin icinde petegin ustunden bile duşmeyi basariyor bazen :D tüy uçar sinek ucar yakalicam diye kendi de ucar asagi filan. Korkarim. Basin sagolsun.

Bizim kedi bazen beni ilk kez görmüş gibi gözünü diker manalı bakardi:))) başta tatli da gelse yan yan gözümü ondan ayırmadan odadan yavaş adımlarla kaçtığımi bilirim :))) kediler bi alem..

Mart ayi ters etki yapmis kedinize :))

slnkhrmn008 evin musaitse, bir sorumluluk sahibi olabileceksen , onunda bir cocuk gibi ilgilenebilecegini dusunursen hic durma derim ..dunyanin en tatli arkadaslari ..:KK200:tabiki bakimini ihmal etmeyecegini dusunursen bir arkadas edin derim :KK66:
Sorumluluk kelimesinden sonea error verdim :)))

Back
X