Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldum şuan çok şükür hamileyim daha başlarındayım yerleşme kanaması adetten genelde 2-3 gün önce oluyor hafif kahverengi veya pembemsi renkte olur kesinlikle kırmızı koyu renkte değildir. Bende ara ara damla şeklinde silerken belli olan kahverengi akıntılar geldi 3 gün boyunca dediğim gibi çok hafif çok az silerken belli olacak şekilde azdı. Sizin nasıl anlatın elimizden geldiğince yardımcı olalım.Yerleşme kanaması yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler nasıl bir kanama ya da kanama gibi mi kaç gün sürüyor lekelenme tarzında mı cevap verebilirlerse çok sevinirim çünkü şu an çok ikilemdeyim boşuna da ümitlenmek istemiyorum teşekkür ederim kızlar
Benim adetime iki gün kala olduBen oldum şuan çok şükür hamileyim daha başlarındayım yerleşme kanaması adetten genelde 2-3 gün önce oluyor hafif kahverengi veya pembemsi renkte olur kesinlikle kırmızı koyu renkte değildir. Bende ara ara damla şeklinde silerken belli olan kahverengi akıntılar geldi 3 gün boyunca dediğim gibi çok hafif çok az silerken belli olacak şekilde azdı. Sizin nasıl anlatın elimizden geldiğince yardımcı olalım.
işte asıl regl günüm pazartesi yani yarın o yüzden bekliyorum ama normalde bunun yani akıntının devam etmesi gerekiyordu ama şuan yok yaklaşık 15 saattir. Eğer regl günü de aynı böyle olursa ya da hiç olmazsa hayırlısıyla test yaparım yada direkt kan versem çıkar mıBenim okuduklarıma göre yerleşme kanamasının devamı gelmiyor,pıhtılı olmuyor, ped doldurmuyor. Koyu kırmızı parçalı ve devam eden akan bir kanama varsa o regldir. Beklemek gerekiyor örneğin 2 gün boyunca kanaman olmadı peçeteye silince geldi 3. Gün regl ise muhakkak sökülecektir. Geçen ay benim başıma geldi 2 gün kanamadım resmen peçeteye sildikçe geldi bende acaba mı dedim ama 3. Gün sökülünce anladım
Evet çıkar ikisinde de yarın sabah da olmazsa testinizi yapın eğer silik de olsa bir çizgi görürseniz kan testi verinişte asıl regl günüm pazartesi yani yarın o yüzden bekliyorum ama normalde bunun yani akıntının devam etmesi gerekiyordu ama şuan yok yaklaşık 15 saattir. Eğer regl günü de aynı böyle olursa ya da hiç olmazsa hayırlısıyla test yaparım yada direkt kan versem çıkar mı
Kırmızılık yoksa ve devam etmiyorsa yerleşme olabilir bugün de bekleyin sanırım adet gününüz bugün eğer olmazsanız bir test yapın derimBenim adetime iki gün kala oldu
Peçeteyi silerken pembe bir şey geldi sonra böyle 3.04 damla şeklinde sürün gibi hafif kırmızı kana benzeyen geldi sonra Pet taktım adet oldum sandım kahverengi lekelenme vardı Pedde ama kanama değil. Ondan sonra da pedi çıkardım çamaşırıma bir şey bulaşmamıştım ama idrar yaptıktan sonra peçeteyle sildiğimde çok hafif ama çok hafif böyle sarı kahverengi gibi sürüntü var ve adetime bir gün var
Şimdi silindim beyaz peçeteye ama hiçbişey yok. Regl günüm pazartesi yani yarın . Ama şöyle ki uygulama regl günümü yârın gösteriyor bugün döngümün 28. Günü aslında bugün olması gerekiyordu. Demin ilk idrarla yaptım bu birgebeningunlugu ovülasyon testleri yanında 2 tane kaset gebelik testi veriyorlar ya onunla. Ama negatif çıktı acaba bu predictor gibi daha hassas erken gebelik testi mi olması lazım bi şey varsa algılaması içinKırmızılık yoksa ve devam etmiyorsa yerleşme olabilir bugün de bekleyin sanırım adet gününüz bugün eğer olmazsanız bir test yapın derim
Her test hemen algılamıyor ben adetime 5-6 gün kala İnnovita gebelik testini yaptım çok hassas bir gebelik testi olduğunu duymuştum çift çizgi baya koyu şekilde çıktı adetime 5-6 gün olmasına rağmen siz yarını da bir bekleyin yarın sabah ilk idrarla deneyin herhangi bir belirtiniz var mı peki ağrı vsŞimdi silindim beyaz peçeteye ama hiçbişey yok. Regl günüm pazartesi yani yarın . Ama şöyle ki uygulama regl günümü yârın gösteriyor bugün döngümün 28. Günü aslında bugün olması gerekiyordu. Demin ilk idrarla yaptım bu birgebeningunlugu ovülasyon testleri yanında 2 tane kaset gebelik testi veriyorlar ya onunla. Ama negatif çıktı acaba bu predictor gibi daha hassas erken gebelik testi mi olması lazım bi şey varsa algılaması için
Böyle yan taraflar oluyor ya yumurtalıklar ya da kaşık mı denir oralarda ağrı oluyor arada sırada ama bu lekelenme olduktan sonra sancım olmamaya başladıHer test hemen algılamıyor ben adetime 5-6 gün kala İnnovita gebelik testini yaptım çok hassas bir gebelik testi olduğunu duymuştum çift çizgi baya koyu şekilde çıktı adetime 5-6 gün olmasına rağmen siz yarını da bir bekleyin yarın sabah ilk idrarla deneyin herhangi bir belirtiniz var mı peki ağrı vs
İnnovita nerden buldunuzHer test hemen algılamıyor ben adetime 5-6 gün kala İnnovita gebelik testini yaptım çok hassas bir gebelik testi olduğunu duymuştum çift çizgi baya koyu şekilde çıktı adetime 5-6 gün olmasına rağmen siz yarını da bir bekleyin yarın sabah ilk idrarla deneyin herhangi bir belirtiniz var mı peki ağrı vs
İnternetten aldım ovulasyon ile birlikte çok memnun kalmıştımİnnovita nerden buldunuz
Yerleşme kanaması yaşasaydınız eğer testiniz pozitif çıkardı. Ben de yerleşme kanaması yaşadım, adetime 1 gün kala da testim pozitif çıkmıştı. Sabırla dua ile en doğru zamanı bekleyin, kafanıza takmayın. Biliyorum söylemesi kolay ama yaşayana zor. Ben 3 sene bekledimŞimdi silindim beyaz peçeteye ama hiçbişey yok. Regl günüm pazartesi yani yarın . Ama şöyle ki uygulama regl günümü yârın gösteriyor bugün döngümün 28. Günü aslında bugün olması gerekiyordu. Demin ilk idrarla yaptım bu birgebeningunlugu ovülasyon testleri yanında 2 tane kaset gebelik testi veriyorlar ya onunla. Ama negatif çıktı acaba bu predictor gibi daha hassas erken gebelik testi mi olması lazım bi şey varsa algılaması için
Ben de aynı şeyi düşündüm eğer bu yerleşme kanaması olsaydı test pozitif çıkardı ama bu bir gebenin günlüğü yanında verilen test hakkında hep yanlış şeyler söylemişler yani yalancı pozitif çıkartıyormuş ya da yanlış çıkıyormuş bu durum da beni umutlandırıyor ne yapayımYerleşme kanaması yaşasaydınız eğer testiniz pozitif çıkardı. Ben de yerleşme kanaması yaşadım, adetime 1 gün kala da testim pozitif çıkmıştı. Sabırla dua ile en doğru zamanı bekleyin, kafanıza takmayın. Biliyorum söylemesi kolay ama yaşayana zor. Ben 3 sene bekledim
Nasıl bir yerleşme kanaması yaşadınız sizYerleşme kanaması yaşasaydınız eğer testiniz pozitif çıkardı. Ben de yerleşme kanaması yaşadım, adetime 1 gün kala da testim pozitif çıkmıştı. Sabırla dua ile en doğru zamanı bekleyin, kafanıza takmayın. Biliyorum söylemesi kolay ama yaşayana zor. Ben 3 sene bekledim
Ben de aynı şeyi düşündüm eğer bu yerleşme kanaması olsaydı test pozitif çıkardı ama bu bir gebenin günlüğü yanında verilen test hakkında hep yanlış şeyler söylemişler yani yalancı pozitif çıkartıyormuş ya da yanlış çıkıyormuş bu durum da beni umutlandırıyor ne yapayımbelki yanlış çıkmıştır belki yarın çıkar falan diyorum kendi kendime
kıyamam sana ben, kendini hiç üzme yıpratma, Allah büyüktür. İlk bebeğin mi olacak Allahın izniyle? Ben adetime 1-2 gün kala çok afedersin kahverengi sümüksü bir akıntı yaşadım, kokusu da yoktu. Daha sonra peçeteye gelecek kadar 1 günlük kahverengi akıntım devam etti ve kesildi. Ben de bundan şüphelendim ve test yaptım, pozitf çıktıNasıl bir yerleşme kanaması yaşadınız siz
Evet ilk bebek 3. Denemeydi bukıyamam sana ben, kendini hiç üzme yıpratma, Allah büyüktür. İlk bebeğin mi olacak Allahın izniyle? Ben adetime 1-2 gün kala çok afedersin kahverengi sümüksü bir akıntı yaşadım, kokusu da yoktu. Daha sonra peçeteye gelecek kadar 1 günlük kahverengi akıntım devam etti ve kesildi. Ben de bundan şüphelendim ve test yaptım, pozitf çıktı
Daha 3. denemen, çok erken. Kafana takıp da kendini strese sokma balım. Ben de her ay hamile gibi belirtiler yaşardım, gecikmelerim olurdu 4-5 gün ama hep de adet olurdum. Meğer benim rahmimde şekil bozukluğu varmış, 2 defa ameliyat oldum ve 6 ay rahim dinlendirme için korunma önermişti doktorum, korunurken hamile kalmışım meğerEvet ilk bebek 3. Denemeydi bu
Ama bu sefer çok ümitliydim çünkü ovülasyon testi ile ilerledim ve pic gördüm çatlama da gördüm bilmiyorum ya belki de belirtileri hep hamileliğe yordum psikolojik olarak
Evet erken bende öyle düşünüyorum ve artık ovülasyon testiyle de ilerlemeyeceğim çünkü aşırı stres yapuyorum elimde olmadan ve bence stres fazlasıyla etkiliyorDaha 3. denemen, çok erken. Kafana takıp da kendini strese sokma balım. Ben de her ay hamile gibi belirtiler yaşardım, gecikmelerim olurdu 4-5 gün ama hep de adet olurdum. Meğer benim rahmimde şekil bozukluğu varmış, 2 defa ameliyat oldum ve 6 ay rahim dinlendirme için korunma önermişti doktorum, korunurken hamile kalmışım meğer![]()