- 29 Ağustos 2007
- 1.381
- 0
ben anlıyorum seni arkadaşım...bir kere insan kendini eksik hissediyor hele sevgilin bir başka kıza baktığında helede o kızın göğüsleri gelişmişse insan komplekse giriyor...
walla inanırım buna da canım. geçen gün yazmıştım dolgulu sütyenin içine extra dolgu koydum, manyak oldum ya o kadar beğendim ki kendimi. ki ölçü olarak aşırı bi fark yaratmadı aslında. öyle olsam ne güzel olurdu normalde... senağlamabüyük göğüslü olanlar kendine daha çok güvenirmiş...
ya noldu kızlra biliyomusunz anlatmazsam çatlarım...aşkmla denize giriyoduk tam bi kız geçiodu ama bnmki nasıl bakıo resmen göğüslerine warya ağlıyacaktım çok dokundu yaaaa o günden beride taktm kafayı bu silikon olayına...
ya kızlar o an ona göğüs olarakmı bakıodu bende emin değilim çünkü dalmış bakıodu öyle ztn savunmasıda ben başka bişi düşünüodum oldu...normalde bana hep destek ztn kesnlkle silikon istemio böyle güzelsin sen diyo amaaa :)işte aması war ben memnn değilim...
ayy ergenliğe ilk adım attığım zamanlarda belli olmasın diye hep bol şeyler giyerdim çok utanırdım lülülülülülü:Roflol::Roflol:
Allaha şükür şimdi kendilerinden pek bi memnunum sengözlerimebaksanab
deli kafa:) ayy bende olsa diye yalvarıyorum resmen ama su anda bi çözüm buldum östrojen hormonu kullanıyorum:) ufak dozlarla:) şişcekler şişcekler ben biliyorum :Roflol:
ahh bn o zmndan beri bekliorum büücek die ozmnda anlamazdım hiç,bol giyenleri şimdide anlaamıoruum bzde olmadıından olsa gerek:)
ya kızlar ne derseniz diin ya göğüs bnce bi kadında dişilik sembolü..yani tamam insan farklı özellikleriyle bunu kapatabilir sempatiktir,şirindir vs..ama yinede bi kadında olması gereken bi durum bence..bizde de yok işte..75 bile dolmuoben evlenmeden önce yaptırmayı düşünüom slikon gelinlik hoş dursun bari.. ya oda sağlık için ne kadar doğrudur ki..?
pamuk aklımdayken sorym seninki sadece harnup mu?cunku ben harnupu sadece keçiboynuzu pekmezi olarak biliorum ama sen içinde başka seyler de var dedin.kullandığın seyin bi markası var mı?kavanozda mı satılıo falan falan aydınlat bakalım beni kuzusengözlerimebaksanab
canım benimki lokman aktar diye bi marka kavanozda harnup bitkisel karışımı. evt içinde dünya kadar şey var a.s istersen aldığım yeri de söyliyim canım msnden
süprizzzzz
arkadaşlar,
meme büyütmek ve toparlamak için artık band, ilaç, hap, bisküvi kullanmayın lütfennnnn. artık teknoloji çok gelişti. 1 saat içinde küçük bir ameliyat ile meme protezi koyarak hayalimizdeki gögüse kavuşabiliriz. ben KAVUŞTUM. biliyormusunuz bende çok korkuyordum, çekiniyordum, eşimden çok utanıyordum. eşim bana çok destek oldu ve bir gün bayan bir estetik cerraha gittim. banada arkadaşım önermişti. doktorum bana yapılacakları anlattı ve beni ikna etti. ameliyat olalı 1 ay oldu ve ben çok ama çokkk mutluyum, allah razı olsun doktorumdan. (myra estetik op.dr. ebru durmuş) herkesede tavsiye ederim.
hem biliyormusunuz kocamla aramda çok düzeldi, lütfen sizde korkmayın.:dance: