Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kıslar evlenince büyümezmi peki.neden bu kadar dert ediyosunuz
kızlar bnde sizdenim bu durum bnmde canıma tak etti cesaret edip gittim doktora anlattı brz herşey ii hoş ta bide vücut silikonu kabul etmezzse tekrar ameliyat gerekli bn biraz dha beklicem buarada küç,masaj,hap gbi şeyleri deniorum
tşk edrm pamukcum çok saol sonunda cvp veren biri çıktı bu hafta alıp kesin başlıcam küç ve masajda of kimseninde moralimi bozmasına izin vermicem büyüyüne kdr uğraşıcam
silikon ameliyatı için sadece sorun para mı herkesde yaaa? paranız olsa hepiniz hemen yaptıracakmısınız?bu iş bu kadar kolay mı? ne biliiim doğallık/kapsül oluşumu ve diğer riskler sizi kaygılandırmıyor mu?
silikon ameliyatı için sadece sorun para mı herkesde yaaa? paranız olsa hepiniz hemen yaptıracakmısınız?bu iş bu kadar kolay mı? ne biliiim doğallık/kapsül oluşumu ve diğer riskler sizi kaygılandırmıyor mu?
benimkilerde 75 i bazen doldurur bazen doldurmaz..ama zaten çok zayıfım küçük göğüsler pek sırıtmaz bende..bazen gırgır geçsemde aslında memnunum küçük göğüslerimden..herkes gibi en dolgulu sütyen giymek yerine sütyensiz dışarı çıktığım bile olur..ayrıca ben küçük göğüsün dekoltesini daha çok beğenirim..öyle kocaman bi meme çatalı sizce estetik mi?? bence çok kaba..sarkık değilse eğer küçük göğüste güzeldir..ayrıca kendimizle çok fazla uğraşmaya başlamadık mı sizce..yok göğüsler, selülit, çatlaklar, kilo kaygısı, güzel cilt, beyaz diş derken hayatı kaçırmayalım kızlar..
galiba sen de yorumları okumadan yazan arkadaşlardansın; bizim burda derdimiz küçük göğüs değil, dolgulu sütyeni bile dolduramıyor olmak, göğüs dekoltesi veremem çünkü herhangi bi kıyafeti sütyensiz giyersem dümdüz dururum.
burda bir çok arkadaşın ve benim istediğimiz küçük göğüslere sahip olmak. 75 i dolurayım yeterden ötesi yok yorumlarda; okuduysan ya da okursan görürsün.
sert olduysa cevabım özür dilerim ama son zamanlarda bu yorumlar çok arttı ve burası değil bu yorumların yerive eğer bize moral olucağını düşünüyorsanız bu yorumların;kendi adıma konuşuyorum bana moral filan olmuyor. göğüs boyutundan memnun olan arkadaşlar lütfen kendinize bi başlık açın oraya yazın ordan okuyalım düşüncelerinizi.
ne kadar süreyle kullandın arkadaşım? uzun vadede etki ediyor bir çok çözüm. ayrıca bi kaç yerde daha söyledim amacım küçük göğüs güzeldir nasiatleri dinlemek değil bi çözüm bulmak. ben de beğenilen bi insanım ama önemli olan benim kendimi beğenmem...
anliyorum canım sizi bizimde durumumuz ameliyat için pek uygun değildi ama benim psikolojim okadar bozulmuştu ki annem biraz bğtçeyi zorlamıştı hem özel hastanede falanda olmamıştım 2 sene önce 1.250 gibi bi fiyata ameliyat oldum canım trakya tıp fakültesinde... yani anlican tıp fakültlerinde fiyatlar uygun onu demek istedim öle 3-4-5 milyar gibi bi fiyat sunmuyolar önünüze ben senin iin demiştim yanlış anlamayın lütfen para konusu tabiki çok büyük etken
bir kikiyüzellimi arkadaşım çok sağol o kadarda pahalı değilmiş çalışan bir insan rahatlıkla yaptırabilir...peki nasıl güveniriz doktorlara korkarım ben...pamukçum sende babana söylewmek zorunda değilsinki erkekler anlamaz bile nerden farkedecek farketse bile soramazya annene duygu sömürüsü yap biraz acaba bende yapsammı yaaaaaaaaaaaa............