Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minishim canım benim tok açın halinden anlamıyo senağlama
walla kııııız,şu halimize bak...şunları araştırcağıma başka bişeylere bu kadar emek verseydim alim olmuştum,okul birincisi olmuştum walla...herşeyi dene dene bi fayda gördüğümüz de yok...of yaaaaaaa:sm_confused:
ya bi de böle çıkıp küçük göğüsü takamyın diyolar ya arttı bu arkadaşlar bu aralar iice canımı sıkıyolar. neden bizim moralimizi bozmak umutlarımızı yıkmak istiyosunuz amaaaa senağlama
ben kilo alana kadar rezene çayı masaj ve küç den başka bişi yapmamaya karar verdim. haplara cesaret edemiyorum kremler çok pahalı... ama araştırmalara devam tabiki
ben rezeneye ara vermeyi düşündüm şimdi hap alıyorum yaa fazla ostrojen yüklemesi falan olur bide.ama masaja devaaaammm....yüz defa yapıyorum.ayy bide sayıyorum onları üşenmeden...
yaa walla kız niye böyle diyolar sanıyolar ki banu alkan gibi göğüs istiyoruz biz...halbuki ben sadece dümdüz olmasın diyorum o kadar açıp göstercem resmen yaa görsünler bakalım böylesi varmı...wallahi dümdüz.resmini çekip yayınlıycam utanmasam...offffffff offfff...senağlamasenağlamasenağlama
mrb kızlar bnde yeni katıldım üzülmeyn yalnız deilsiniz bnmde çok küçük dolgulu 75i bile doldurmuo bn allbres kullanıoruum 2.ktuya geçtm da bişi yok yrn küç başlıcam bide masaj yapıcam gelişmeleri söylerim hoşçakalın
en minik gögüslü benimdir 70a sütyen takıyorum.çevremde arkadaslarım ve yeni nesil hep iri gögüslü banamı denk geliyor anlamadım kendimi tek hisediyorum.kilomda 48.allbress haplarıda fayda etmedi nepcaz kızlar
pamukcum ben masajı 100 kere sayarak yapıyorum.avuç içlerimle 100 defa çeviriyorum...önce 2 elle birlikte...sonra tek tek...
ayrıca bana yukardaki yazılara karşılık söylüyoruum...
benim bi bedenim bile yooooooooookkkkkkkkk (((
burçincim düzenli kullan canım bizi de bilgilendirirsin.a.sbende doğurdum,emziriyorum ama eskisine nazaran küçüldü,çok küçük değil ama büyütmek ve sıkılaştırmak için sürekli araştırıyordum,suna dumankayanın s
itesinden alıntıdır;
Suna Sbla merhaba benim göğüslerim çok küçük. Büyütmek için ne yapabilirim? Etkili bi yöntemin var mı? ilgine teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
(2007-08-14)
C:
1 tutam şerbetçi otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı çemen tohumunu çay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak için. Ayrıca her gün 2 adet hurma yiyin. Ayrıca göğüslerinize elma suyu ile masaj yapın.
ben aldım hepsini denicem bakalım,inşallah işe yarar kızlar....:sm_cool:
slm arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okudum yağlar bisküviler haplar bunun gibi şeyler sizin istediiğiniz sonuca ulaşmanıza yardımcı olmaz ki... sizin moralinizi bozmak istemiorum sizi de çok ii anlıyorum çünkü bende sizin gibiydim bende de hiç yoktu küçük çocuklar gibiydim ama tek çare ameliyat olduğu için ameliyat oldum. ilaçlar falan bitkisel değil kimyasal maddeler var içlerinde salığınızla oynamayın bence hele ki şu son günlerde haberlerde " lida" gibi bi üründen ölen insanların haberleri var... bu ilaçların bence hiçbiri bitkisel değil... aileniz yada eşiniz sizin halinizden anlıyorsa size destek veriyosa ameliyat olmanıza bi engel kalmaz... hem kendinize güveniniz gelir hemde piskolojiniz düzelir... ben kendimden yola çıkarak yazdım. beni yanlış anlamazsınız umarım
pamukçum neden amleiyat olmaya bu kadarkarşısın hemde çok ihtiyacın varken ?
pamukçum neden amleiyat olmaya bu kadarkarşısın hemde çok ihtiyacın varken ?