- 15 Mart 2008
- 118
- 72
valla canım actiibresti kullanan yok sanırım yeni çıktı o da umarım işe yarar.benimde umudum kalmadı çok canım sıkılıyor yatınca düm düz oluyolar iyicene:çok üzgünüm::enbuyukkk:
ablalarım ben keten tohumu kullanıyorum yatmadan önce 2 çay kaşığı yiyorum üstüne su içiyorum fakat sabah midemin yanmasıyla uyanıyorum çok feci yanması ve bulanması oluyor acaba bu keten tohumunu başka nasıl tüketebiliyoruz??
yok kızlar yok kesin çözüm yok kaç aydan beri herkez yazıyor ama evet büyüdü diyen yok yani 75 ten 80 e çıkan bile yok.ben kaç aydan beri sporumu yapıyor adaçyımı rezenemi içiyor k.ü.ç yiyorum artı kermimi de kullanıyorum malesef çok hafif bir dolma var belli belirsiz offffffffffffffffffffffffffffffffff
Herkese merhaba..
Nane çayıda işe yarayabilirmi..ben düzenli olmasada 2 haftadır içiyorum ve sanki biraz büyüdü.
vallah candykimse bişey yazmamış.herkes pes etmiş herhalde:a015:kimsecikler kalmamış.neyse ben bişey söylicem.ben küçü 2 aya kadar kullandım.sabah akşam suyla içtim.3 santim büyüme olmuş.çok sevindim.sakın bırakmayın derim.:içelim:bide yanında akşamları anason içtim.bende aktardan açık aldım.devam edelim arkadaşlar pes etmeyelim.lütfen yahuuuuuuu:teytey::teytey:
aynı dertten muzdarip arkadaşlarım :))
75 bedeb sutyenleri kimi zaman bende dolduramıyorum.üstelik o silikonlu sütyenleri bozulmasın dıye elımde yıkamaktan bıktım.
ne gıydıgım yakısıyo ne de cınsyetım bellı oluyo.
benımde bazen cok canımı sıkıyo.
hele evlenecegım su sıralar.en cok uzuldugum konu gelınlıgınde ıcınde mınıcık kalacak olmaları.gelınlıgı bıle duzgun tasıyamcam.offff gercekten zor bı durum.
yasayan anlar((