Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

pamukcum ve diğer küçük göğüslü arkadaşlara bildiğim birkaç şeyi yazmak istedim. benim göğüslerim 75 i dolduruyor ama bana yetmiyor işte :) istanbul da bir özel hastanede teyzemin kızı hemşire. doktor arkadaşıyla konuşuyor bu konuyu. göğüs küçüklüğünün 2 sebebini söylüyor: biri kan dolaşımın yavaş olması, diğeri ise deri altındaki yağ toplanmasının az olması. diğer teyzemin kızı 2 günde bir bebe yağıyla masaj yaparak büyüttüğünü söylüyor. bende denedim ama 2 cmlik bir büyüme oldu ve yağı bırakınca yine küçüldü. kan dolaşımını hızlandıran bitkilere baktım internetten. kekik yağı kullanıyorum. buhar banyosu şeklinde ya da masaj olarak kullanın diyor. her gece yatmadan önce 2 3 dk masaj yapıyorum. bebe yağıyla karıştırıyorum, sadece kekik yağı yanma ve kızarıklık yapabilirmiş. buhar banyosu için gereken teknikler yok elimde :) 1 aydır masaj yapıyorum. 1 cmlik büyüme oldu. birde bu siteden bi arkadaş yazmış, kara üzüm çekirdeği tozu diye birşey. sabah akşam 2 şer tatlı kaşığı yemeyi deneyin suya ya da yoğurda karıştırarak. ben 3 gündür yiyorum. ucuz birşey. birde soğuk suyun kan dolaşımını hızlandırdığını biliyorum, onun içinde buzla ya da soğuk suyla masaj yapın. gül yağı da hızlandırırmış. ararştırırsınız netten diğer bitkileri. ne kadar bitkisel olsa da hapları tavsiye etmiyor doktorlar. umarım yazdıklarım yardımcı olur size. yeni şeyler öğrenirsem yazarım tekrar.
inanın göğüslerimin küçük olması için ömrümün yarısını verirdim ,lütfen küçük diye şikayet etmeyin kıymetini bilin.

bu konuyu açandan Allah razı olsuun benimdeee minnaacıık :çok üzgünüm:
ama doktora gitcem en kısa zamanda ilaçmı verir artık napar bilmiyorumda sonn çare olarak görüyoom

bu arada merhaba herkese aranıza yeni katıldım :1rolleyes:

merhaba canım hoşgeldin aramıza:1hug:canım bence en doğru kararı vermişsin..önce doktora gitmelisin tabiki..ben geç uyandım işe şuan tahlillerim yapılıyor..dotorun vereceği ilaçlarla düzeleceğini düşünüyorum..ben üniversite hastanesinde ENDOKRİNOLOJİ bölümünde tedaviye başlıyorum..artı olarak bende ACTİBREASTkrem kullanıyorum..tekrar hoşgeldin canım:1hug:a.s.

Kizlar Yaa Burda Bir Formda Okudumm Karakuru üzüm çekirdeğini Yoğurtla Kariştirip Yiyordu Bi Arkadaş Ve Faydasini Görmüştü.. Ben Hamile Olmasam Bunu Denerdim..hem Zararsizz üstelik Doğal.
Bunu Dişinda Bi Krem Var Tamamen Doğol 155 Ytl Asena Falan Gögüslerini Böyle Büyütmüştü Ama Kremim Adi Aklima Gelmiyo Gelirse Yazarim..ama Kuru üzüm çekirdegini Bi Arastirin

bende aranıza yeni katıldım.aynı dert bendede var.malesef.senağlama.ama napalım sağlık olsun.bende evliyim.küçü bende denedim ama biraz faydasını gördüm gibigöğüslerim acımaya başladı buaralar.breast gaini bende denedim yazın ama faydasını göremedim.1 ay kullandım.bidahada almadım.

arkadaşlar vallah bnmde denemediğim şey kalmadı diyebilirim.pamukçum o kadar kafana takma ya. bnmde küçük 75 doldurmuyo bile.üstelik evliyimde.45.kiloyum.bende kilo alamayanlardanım.belki kilo alırsak bu çözer diye düşünüyorum.küçü bende kullanıyorum ama sanki biraz büyüdüler gibi........

bende sikayetciyim... hamile kalmadan cok büyük gögüslerim vardi ama cocuk dogdu en fazla 6 ay emzirdim sonrasi iste kücük kaldi anlamiyorum neden kücüldüler ben memnundum gögüslerimden ama yapacak birsey yok diye düsünüyorum

arkadaşım sakına doğum kontrol hapı kullanma helede evli değilsen.vallah ilerde çocuğun olmaz erken başlarsan.ben evli olduğım halde kullanmıyorum.bnm tavsiyem banyodan sonra bol bol masaj yapın.saat yönüne doğru çevirin.iyi geliyo.dikleştiriyo.büyütüyo.bide çiğ patates sürün iyi geliyomuş.....

kizlar yaa bendede ayni sorun v ar ne yapicam bilmiyorumm!!!!!
hic bi cozumu yokmu acaba yaaa

ya bn bişi sölicem bn bu küçü kullandım ama bu küçden dolayı mıdır rezeene içtiğimden dolayı mıdır bilmiyorum bnm göğüslerim büyüdü belkide normal büyüme sürecindeydi daha 17 yaşındayım nese bide bn bişeyi farkettm benim annem buğday haşlar onu yedirir onun üstüne kenevir sanırım doğru yazdım onu kavuruo ondan sonra onu yediğim zaman bnm göğüslerimde böle karıncalanmalar oldu falan önceden 75i dolduramıodum şimdi 80 takıorum.....:KK70:çok mutluyum inş.böle devam eder durmazzz...bide bnce adet döneminizde bıol bol küç ve rezene yiğin çünkü göğüsler hani büyüo ya bence ozmn daha çok faydasını görürüs ...

ya kızlarr bişey sorcam:uhm: göğüs nasıl ölçülüyor mazure ile ben bilmiyorum:eek: bana söleyebilirmisiniz çok acilllll ölçcem çünkünaniknanik:icecream:

benim de boyum seninle aynı ama ben 40 kiloya yeni ulaştım senağlama

50-55 kilo mu tombiş mi yapçan sen bizi?? ben 46-47 olmak istiyorum. dahası fazla walla bana...

kızlar naptınız siz benim 1,65 boy 49 kilo ben bile zayıf görünüyorum. gögüsler bende de yok. 70-75 dolgulu kullnanıyorum.ActiBreast diye bi krem varmıs ondan sipariş verdim biraz önce 2 gün sonra gelecek. işe yararsa söylerim.

:çok üzgünüm:yahh kızlar ben bişi sordum kimseden cvp yokmu yahh mazure ile göğüs nasii ölçülüyo ben bilmiorum yardım lütfenn :roflol:

valla arkadaşlar bende de aynı sorun var yazılarınız birkaç gündür okuyorum ama iç açıcı bişi göremedim gerçekten çözüm yani...bende bras gain aldım 18 gündür kullanıyorum daha bişi belli deil banada bir arkadaşım tavsiye etmişti işe yaramış onda yooksa almazdım inş.bende de yarar.bide longda diye bir jel sipariş ettim 45 ytl ye grand gnreux yazıyor üstünde 2 haftada bir beden yazması cazip gelmişti inş.bi işe yarar zararı dokunmaz umarım..:KK43: kullananlar varmı başka of ya çok küçükler işin kötüsü 1 ay sonra düğünüm var

kızlar naptınız siz benim 1,65 boy 49 kilo ben bile zayıf görünüyorum. gögüsler bende de yok. 70-75 dolgulu kullnanıyorum.ActiBreast diye bi krem varmıs ondan sipariş verdim biraz önce 2 gün sonra gelecek. işe yararsa söylerim.

valla canım actiibresti kullanan yok sanırım yeni çıktı o da umarım işe yarar.benimde umudum kalmadı çok canım sıkılıyor yatınca düm düz oluyolar iyicene:çok üzgünüm::enbuyukkk:

of ya bi çözümü olan yokmu kesin bi çözüm benim göğüslerim de 75 destekli, takıyorum ama içini bile doldurmuyo

arkadaslar bosuna bu garip haplarla midenizi bozmayın
bu isin tek cozumu ameliyat
ben yaptirdim cok da mutluyum
ve dogaldan hic bir farkı yok

Bir insanın kendini sırf göğüs denen aptal şeyler ufak diye kadın gibi hissedememesi, çekinmesi, beğenilmemekten korkması ne kötü bir duygu ya.. Belki çok hoş ve seksi bir bayan olma ihtimalin yüksekken sırf göğüslerim ufak diye tutuk ve korkak olmak haksızlık. Üstelik bazen küçük göğüs çok hoş durabiliyor. Ama malesef erkekler genel de iri göğüs hayranı :KK43:

X