pamukcum ve diğer küçük göğüslü arkadaşlara bildiğim birkaç şeyi yazmak istedim. benim göğüslerim 75 i dolduruyor ama bana yetmiyor işte :) istanbul da bir özel hastanede teyzemin kızı hemşire. doktor arkadaşıyla konuşuyor bu konuyu. göğüs küçüklüğünün 2 sebebini söylüyor: biri kan dolaşımın yavaş olması, diğeri ise deri altındaki yağ toplanmasının az olması. diğer teyzemin kızı 2 günde bir bebe yağıyla masaj yaparak büyüttüğünü söylüyor. bende denedim ama 2 cmlik bir büyüme oldu ve yağı bırakınca yine küçüldü. kan dolaşımını hızlandıran bitkilere baktım internetten. kekik yağı kullanıyorum. buhar banyosu şeklinde ya da masaj olarak kullanın diyor. her gece yatmadan önce 2 3 dk masaj yapıyorum. bebe yağıyla karıştırıyorum, sadece kekik yağı yanma ve kızarıklık yapabilirmiş. buhar banyosu için gereken teknikler yok elimde :) 1 aydır masaj yapıyorum. 1 cmlik büyüme oldu. birde bu siteden bi arkadaş yazmış, kara üzüm çekirdeği tozu diye birşey. sabah akşam 2 şer tatlı kaşığı yemeyi deneyin suya ya da yoğurda karıştırarak. ben 3 gündür yiyorum. ucuz birşey. birde soğuk suyun kan dolaşımını hızlandırdığını biliyorum, onun içinde buzla ya da soğuk suyla masaj yapın. gül yağı da hızlandırırmış. ararştırırsınız netten diğer bitkileri. ne kadar bitkisel olsa da hapları tavsiye etmiyor doktorlar. umarım yazdıklarım yardımcı olur size. yeni şeyler öğrenirsem yazarım tekrar.